Jump to content
IGNORED

The Undoing

Ajant23

Recommended Posts

Posted

ova epizoda je baš jak filer iako ima samo 6. 

baš mi je prazan hod bio. 

osim akcenta na garderobi njenoj u noći ubistva. 

ona plava frendica je isto čudan momenat. 

a i ceo hjuov boravak u zatvoru mi je slab. 

advokatica je isto koma. neki obračun sa rasizmom. 

• +1 3
Posted

Zaboravila sam samo da napisem...

Da je prijateljIca krajnje sumnjiva kao ona sa kojom je doca imao prethodnu aferu, a sta je tu jos bilo... i koga ce da optuzi u live programu...

Posted
1 hour ago, Jumanji said:

Hide contents

Da je prijateljIca krajnje sumnjiva kao ona sa kojom je doca imao prethodnu aferu, a sta je tu jos bilo... i koga ce da optuzi u live programu...

To je i meni odmah palo na pamet.

Posted

Spoiler

donaldova poseta hjuu™ je isto piš. 

kao znam da si ti al će izbrojim šuške jer me dete baš retko cima. wtf

Posted
2 hours ago, Jumanji said:

Hide contents

Spoiler

mda

jos samo da se ne ispostavi i da je ona ubica bilo bi bas jeftino

Posted

Hmmmm...

a sta mislite, koga ce da optuzi da zna kao ko je ubica? Prijateljicu advokaticu? Ili mozda tasta?

Posted

ma nikog. klasičan klifhenger. 

advokatica ce ga munuti u rebra i on će izmucati nešto kao iz najboljih dana romkoma. čak će se i publika u studiju nasmijati. 

Posted

Od pocetka se provlaci ta nit privileged white people, od onog sastanka povodom aukcije kad su sokirano gledale Elenu, tako da ova advokatica samo nastavlja pojacavajuci to dodatno isticanjem rasizma. Nesto se u zadnje vreme nizu te serije "i bogati placu al ko ih jebe kad su rasisticka stoka". 

Posted

Meni je Elena užasna, čak jeziva u nekim scenama krupnog kadra sa onim očima i debelim obrvama. Mogli su naći neku lepšu u pm.

Inače da li je do kamere ili fotografijie ili nećeg trećeg (nemam pojma) ali toliko uživam u većini kadrova da sam juče, čekajući da izadje 4. (čitaj čekajući hanumu da dodje sa posla i gledamo zajedno) ponovo odgledao prethodne tri epizode. Ona scena sa refleksijom u barici pa mutnom slikom Eleninog muža (malo me podseća ta barica na The Deuce)

Posted

Kako epizode odmiču, sve sam manje oduševljen, nekako mi je “style over substance”.

Nije loša ni nova epizoda, ali advokati i sudjenje, toliko puta već vidjeno u Kelijevim serijama, prosto fali nešto u svemu tome. Zanimljiv cliffhanger na kraju...

• +1 2
Posted

Meni najlošija epozoda. Kraj epizode očekivan  nekako...

• +1 2
Posted

Da, zanimljiv momenat ali totalno predvidljiv.

Posted

Grozni ste. Uopšte nije loša epizoda, iako je ovo na kraju bilo očekivano. Zapravo ja očekujem to od početka.

• +1 1
Posted

Svaka cast, ja sam ovaj kraj ocekivala tek od sredine ove epizode 

Posted
Spoiler

Dobro, nisam baš očekivala da je oružje kojim je izvršeno ubistvo u kutiji za violinu, ali sam očekivala da je klinac ozbiljno umešan u sve ovo.

• +1 1