Jumanji Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Inace@fren tek sada vidim ono sto si mi odgovorila. Moje pitanje tebi: sto bzvz? se odnosilo na dedu, a ne na seriju, nisam te dobro citirala, trebala sam da te pitam: sto ti smesno da on moze da bude ubica? A serija je nista, vec sam rekla jutros, moglo to mnogo bolje
Mil@n Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Spoiler Haha kakav antiklimaks. "Ipak je muž". Očekivao sam neki twist sve do kraja tj do scene kada je ubija iz btw užasno glupih pobuda, u tom momentu obesmišljena je cela serija. Pošto se Grejsina drugarica advokatica pričala sa tužiocem i dala info da je ova pričala sa njegovom kevom, očekivao sam da je možda ona i da mu tako namešta, da ovaj bude osuđen. Možda bi i najbolji kraj bio da se u poslednim minutima ispostavilo da je klinac, a on da je provalio i da se žrtvovao za ćorku. Ovako, džaba smo krečili ili ti golo govno od raspleta.
Jumanji Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Najjača scena u seriji (nije iz poslednje, ne brinite)Ma gledam nocas u sudnici, kada ga kamera prikaze, kakav lik, nista ne mora da kaze, a sve vidis i znas. Koliko ima nesto 85 godina? Legenda. 2
fren Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 2 hours ago, Jumanji said: Reveal hidden contents Inace@fren tek sada vidim ono sto si mi odgovorila. Moje pitanje tebi: sto bzvz? se odnosilo na dedu, a ne na seriju, nisam te dobro citirala, trebala sam da te pitam: sto ti smesno da on moze da bude ubica? A serija je nista, vec sam rekla jutros, moglo to mnogo bolje Reveal hidden contents Spoiler Pa, jer je zlocin iz strasti. Deda ne moze da ima tu strast sto rece neko, pre bi unajmio nekog da odradi hit and run akciju ili nesto slicno. A ako bas zeli da namesti zetu, moze to i drugacije, a ne da sjebe unuka i cerku.
Baldrick S. Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Spoiler Sada kada sam odgledao seriju shvatio sam da je dramaticniji bio govor Kasandre sa terase hotela Ambasador u Nisu nego serija. Bilo je napeto sa Kasandrom. Rekla je: Sve vas puno volim. Na spanskom. Malo je ko to ocekivao. 2
John Coltrane Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Spoiler Iskreno sam se smorio, al ajde. U svetlu ubice Hjuova uloga leže kao kec na desetku - baš zato što ga svi vide kao finog doktora, opeglanog i ljubaznog, kao uzornog gradjanina koji ni mrava ne bi zgazio, a u stvari se iza te maske krije duboko poremećen čovek. Saterlend ubedljivo najjači lik.
maheem Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Meni je branilac najjači lik buđave serije a glavni utisak ostaće faca Nikol Kidmen wtf?!
Lezilebovich Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Besmislena svadja u ateljeu. Koje sranje sve u svemu :( 1
nezvanova Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 jedino je ok sto je nikol sjebala briniteljicu i odigrala vesto, toboz, odbranu muza. to je jedini tvist u seriji (sve dok nije uhvatila za ruku prijateljicu kada je izlazila iz sudnice, nisam skontala da je sve isplaniralo i uigrano sa tuziteljkom). sve ostalo je sranje - hju jeziv i apsolutno neadekvatan za ulogu sajka, a i suzan bir previse insistirala na krupnim kadrovima sa nikol koji nista nisu pokazivali od emocija, sem sto smo videli njeno odlicno operisano, ali toliko neprirodno mladalacko lice i pacija usta. 4
pariah Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Hoće li se Ajant izviniti što nam je preporučio ovo da se patimo? 5
Lancia Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Ajanta u aps da deli celiju sa Hju Grantom ili da ozeni Nikol Kidman, moze da bira.
askeladden Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Odoh da odgledam zadnje dve,tri epizode DB sluzbenika.Gore od ovoga biti ne moze.
koksy Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 o bogo moj, koji šit od serije i koji šit2 od zatvaranja.
bags Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 Serija nije remek delo ali da su bolje odradili kraj bila bi jako dobra. Ovako su bas upropastili.
Moća Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 Samo ne dajte @Weenie Pooh da gleda mislim da njegovo srce ne bi izdržalo. 1
Recommended Posts