teacher Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Huh... ono hapsenje Bate je smesno. MOgli su da mu zvone, covek bi im lepo otvorio. Ovako smo morali da gledamo njegovu metalik sivu pidzamu...Sto se sudija tice... znam i sve i zao mi je sto su nastradali. Jeknic je lik sa ogromnim mudima i lik za koga znam dosta pozitivnih prica van fudbala. Doduse, istina je da je bio jedan od glavnih u FSBu i da se za dosta toga pitao, narocito u poslednih par godina kada je bio i sekretar FSBa... Da je imao mogucnost da nesto namesti svakako je imao, a da li je videcemo kroz istragu...Sto se tice Goranje i Kasanskog oni u najboljem slucaju mogu da budu samo pioni. Moram da priznam da sam se iznenadio sto sam video Kasanskog tako brzo na prvoj ligi, ali nije lik koji se bavi organizacijom i namestanjem. MOguce da se nije bunio, ali organizacija ide sa vise instance. Zivo me zanima da cujem za sta ih optuzuju (sta su to uzeli i zasta) jer sam siguran da ce to biti razlozi zbog kojih bi morali da pohapse sve sudije sa prve lige a Bogme i funkcionere klubova... Ako je klupko pocelo da se odmotava, zivo me zanima koga ce sve da pohapse... slede zanimljivi dani. Ko zna, mozda im ponestane sudija kad se zavrsi ova akcija "Pistaljka" pa se ja reaktiviram da sudim derbi Adaševiću, čitam ovaj tvoj post, pa ne verujem šta pišeš. Jeknić je super lik? Brate, da li si ti pri sebi? Pa taj ne igra ni partiju domina, ako je prethodno ne namesti. Setimo se samo kako je sudio 90% utakmica Milicionaru i Obiliću u Onoj sezoni. To je jedini sudija koga su hteli da tuku u Kuli. Ne moraš da izigravaš esnafskog advokata, svaki put kad se pomene suđenje i marifetluci u vezi sa njim. Koga ćeš sledećeg da braniš? Rabrenovića? A tvoja teorija, ako ne padne 1000 glava, ne treba da padne nijedna, je van svake sumnje, jedna od glupljih koje sam pročitao. A ako mene pitaš, trebaju da se pohapse sve sudije prve lige, jer ne postoji nijedan 100% pošteni sudija koji je došao do prve lige. Tako nešto je, kao što, verujem, dobro znaš, potpuno nemoguće. Takođe, pre sudija, treba pohapsiti i sve delegate, kao i one koji su odgovorni za kontrolu suđenja. Konkurencija za aps je velika, tako bi i pre delegata trebalo uhapsiti sve "finansijere", menađjere, genseke, prešjednike...Veruj mi da ne bi uhapsili nijednog nevinog.
teacher Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Pozdrav za članicu Insajdera koja je odlučila da se priključi PPP.
misko maric Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Aca Bulić je ili veoma, ali veoma glup (u šta iskreno ne sumnjam), ili preko insajdera želi da se razračuna sa Terzićem. Realno, svi znamo da je Dragan Aca više nego do lakata umešan u lažiranje utakmica, ubacivanje igrača u A i U21 reprezentaciju. Ali, vrlo su interesantne stvari o kojima priča. Iako dolaze od 1 Dragana Ace, zaslužuju bar da se provere. S druge strane, cenim da je Insajder ovaj put pogodio u sred ponedeljka. Na kraju neće ni morati da traže sagovornike, sami će im dolaziti u emisiju (i verovatno, naviknuti na novinare žurnala doći u studio sa litrom vinjaka i 100 eura)...Zašto ili? Aca Bulić je glup do ograničenosti. Aca Bulić želi da se obračuna sa Terzićem.Postoje tu zajebanija pitanja. Na primer: neverovatno je (ali ovo je Srbija) Insajder ne objavljuje ama baš ništa novo. Potpuno ne razumem. Kom mozgu je potreban Insajder, da bi uhapsio Batu Kan Kana? Kao, nisu znali? Koincidencija? Nekako slabo verujem u slučajnosti. Brankica zna nešto (iz Službe) što mi ne znamo? Tek to deluje neverovatno.
ficfiric Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Kao navijac Vojvodine podrzavam hapsenje i nadam se da se tu nece stati i da ce pasti i Dzaja, Cure, Zeka, Terza... Nije utakmica protiv Mladosti jedina koja je namestena, ima toga jos, ali ima jos mnogo vise kod Islamabadjana. Npr, kompletno poslednje kolo u prethodnoj sezoni je namesteno.
teacher Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Kao navijac Vojvodine podrzavam hapsenje i nadam se da se tu nece stati i da ce pasti i Dzaja, Cure, Zeka, Terza... Nije utakmica protiv Mladosti jedina koja je namestena, ima toga jos, ali ima jos mnogo vise kod Islamabadjana. Npr, kompletno poslednje kolo u prethodnoj sezoni je namesteno.Kao podršku samokritičnosti, ja se zalažem da se svi rezultati Hajduka od dolaska finansijera (koji, btw, ne daje prebijene pare), brišu i da se Hajduk preseli u poslednji nivo takmičenja. Smatram da je Džomba namestio više utakmica nego što ih je odigrano za njegovog mandata. Motiv: kladionica, naravno.
nautilus Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 (edited) Ljudi, ja se ne sjećam niti jedne informacije koju je insajder objavio a da nije bila poznata od ranije, ili čak objavljena u drugim medijima. Ljudi su tu gomilu informacija formulisali i napravili odličnu emisiju. Imali su herca i dovoljno pozadine da kažu te stvari. Ne mogu oni nagađati i pričati priče, koliko god one bile istinite, ako za to nemaju dokaza. Edited January 29, 2008 by nautilus
deeps Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Pozdrav za članicu Insajdera koja je odlučila da se priključi PPP. Od trenutka postovanja ovog posta 6 osoba je proverilo ko je taj novi clan (za samo 30 minuta), a registracija je bila pre sat i po. Ovo mora da je neki rekord po pregledavanju profila od momenta registracije.
teacher Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Ljudi, ja se ne sjećam niti jedne informacije koju je insajder objavio a da nije bila poznata odranije, ili čak objavljena u drugim medijima. Ljudi su tu gomilu informacija formulisali i napravili odličnu emisiju. Imali su herca i dovoljno pozadine da kažu te stvari. Ne mogu oni nagađati i pričati priče, koliko god one bile istinite, ako za to nemaju dokaza.Za ovo prvo: ljudi, nije bitno da li su te stvari NAMA koji pratimo sport i idemo na utakmice, poznate. Ovo je prvi put da je neko javno, na TV rekao te "poznate" istine i potpuno poremetio te lažove i vucibatine iz sigurne šeme. Velika stvar, svaka čast celoj ekipi, jer znam sa kakvim se barabama sreću. Drugo: apsolutno si u pravu, najgore bi bilo da ovako dobra emisija padne u vodu zbog nekih neproverenih informacija. Evo, pogledajte žurnal posle prve emisije. S druge strane, i SOS i žurnal se ne javljaju posle druge epizode.Insajder je pogodio u osinjak. Ne zaboravite da tu ekipu niko nije smeo da dira ni za vreme Slobe, ni posle 2000. Veliki respect.
teacher Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Zašto ili? Aca Bulić je glup do ograničenosti. Aca Bulić želi da se obračuna sa Terzićem.Postoje tu zajebanija pitanja. Na primer: neverovatno je (ali ovo je Srbija) Insajder ne objavljuje ama baš ništa novo. Potpuno ne razumem. Kom mozgu je potreban Insajder, da bi uhapsio Batu Kan Kana? Kao, nisu znali? Koincidencija? Nekako slabo verujem u slučajnosti. Brankica zna nešto (iz Službe) što mi ne znamo? Tek to deluje neverovatno.Pazi, ako želi da se obračuna sa Terzom, onda nije nimalo glup, što je izabrao ovakav način. Praktično se ponudio za zaštićenog svedoka.
adasevic Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Adaševiću, čitam ovaj tvoj post, pa ne verujem šta pišeš. Jeknić je super lik? Brate, da li si ti pri sebi? Pa taj ne igra ni partiju domina, ako je prethodno ne namesti. Setimo se samo kako je sudio 90% utakmica Milicionaru i Obiliću u Onoj sezoni. To je jedini sudija koga su hteli da tuku u Kuli. Ne moraš da izigravaš esnafskog advokata, svaki put kad se pomene suđenje i marifetluci u vezi sa njim. Koga ćeš sledećeg da braniš? Rabrenovića? A tvoja teorija, ako ne padne 1000 glava, ne treba da padne nijedna, je van svake sumnje, jedna od glupljih koje sam pročitao. A ako mene pitaš, trebaju da se pohapse sve sudije prve lige, jer ne postoji nijedan 100% pošteni sudija koji je došao do prve lige. Tako nešto je, kao što, verujem, dobro znaš, potpuno nemoguće. Takođe, pre sudija, treba pohapsiti i sve delegate, kao i one koji su odgovorni za kontrolu suđenja. Konkurencija za aps je velika, tako bi i pre delegata trebalo uhapsiti sve "finansijere", menađjere, genseke, prešjednike...Veruj mi da ne bi uhapsili nijednog nevinog.Ucitelju ja rekoh ovo:je lik sa ogromnim mudima i lik za koga znam dosta pozitivnih prica van fudbala A u nastavku i ovo:Doduse, istina je da je bio jedan od glavnih u FSBu i da se za dosta toga pitao, narocito u poslednih par godina kada je bio i sekretar FSBa...To bi trebalo da znaci da je bio u mogucnosti da namesta, a zakljucak nek izvuce ko kako zeli. Takodje sam rekao da Bora Kasanski nije lik koji bi organizvao takve stvari vec pre lik koji bi se pravio ko da nista nije ni bilo :wink:NIgde ne tvrdim da ne treba da hapse nikoga ili da hapse sve, vec sam siguran da je ovo za sta su optuzeni veoma lako dokazati i za vecinu drugih... Ja sam sudjenje i napustio zbog toga sto se znalo koji je put napredovanja, tako da meni to ne moras da pojasnjavas. Ali sam misljenja da su za namestanja vise krivi ti koji delegiraju nego oni koji sude.
Barrister Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Pazi, ako želi da se obračuna sa Terzom, onda nije nimalo glup, što je izabrao ovakav način. Praktično se ponudio za zaštićenog svedoka. Samo sto Bulic nije nista bolji od Terzica da bi mu se dopustilo da se izvuce kao zasticeni svedok.
teacher Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Samo sto Bulic nije nista bolji od Terzica da bi mu se dopustilo da se izvuce kao zasticeni svedok.Barrister? Trebao bi znati bolje to pravo? Ne vidim šanse, da se bilo šta dokaže bez nekog jakog zaštićenog svedoka. Kao neko bi ovako trebao da svedoči protiv Brana Mićunovića ili Terze? Ako je cena da se jedno đubre izvuče, a da padnu njih 10, meni je to ok.
teacher Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Ucitelju ja rekoh ovo:A u nastavku i ovo:To bi trebalo da znaci da je bio u mogucnosti da namesta, a zakljucak nek izvuce ko kako zeli. Takodje sam rekao da Bora Kasanski nije lik koji bi organizvao takve stvari vec pre lik koji bi se pravio ko da nista nije ni bilo Iskreno izvinjenje. Video sam prvu rečenicu u tom pasusu, pa mi se smračilo pred očima, setivši se kako je on sudio utakmice. Sorry, još jednom.NIgde ne tvrdim da ne treba da hapse nikoga ili da hapse sve, vec sam siguran da je ovo za sta su optuzeni veoma lako dokazati i za vecinu drugih... Ja sam sudjenje i napustio zbog toga sto se znalo koji je put napredovanja, tako da meni to ne moras da pojasnjavas. Ali sam misljenja da su za namestanja vise krivi ti koji delegiraju nego oni koji sude.Na to sam i mislio. Moj otac se bavio suđenjem, pa znam kako stvari idu i kako najgore sudije i ujedno najveće lopuže napreduju, dok ostali dolaze maximalno do Zone.
roux senyurt Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 slazem se da vaznost ove serije reportaza nije samo u ponudjenim informacijama, nego u javnom izgovaranju istih. posle prve emisije napisao sam da nije otkriveno nista revolucionarno sto se tice fudbalske mafije. sve se to vise manje znalo i medju narodom koji i ne prati fudbal intezivno. ono sto je stvarno bitno da je neko imao muda da ove emisije snimi, plati i emituje. da li ce ovo pokrenuti neku lavinu, ne verujem, ali se nadam.predlazem da odgledamo citav serijal pre nego sto izvedemo zakljucke o duzini i sirini novinarskog rada i razlozima za izabiranjem ovih, ili onih sagovornika.
Barrister Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 (edited) Barrister? Trebao bi znati bolje to pravo? Ne vidim šanse, da se bilo šta dokaže bez nekog jakog zaštićenog svedoka. Kao neko bi ovako trebao da svedoči protiv Brana Mićunovića ili Terze? Ako je cena da se jedno đubre izvuče, a da padnu njih 10, meni je to ok. Zasticeni svedok ne mora biti uopste neko poput Bulica. Postoji dovoljno ljudi koji mogu svedociti i o namestanju i o trgovini igracima. Jedino ako Bulic moze da pruzi dokaze o ubistvima vezanim za fudbal. Jer to je jedino sto razdvaja njega i Arkana i Micunovica npr. U svemu ostalom nacin na koji Bulic radi je isti kao i kod ostalih koji se pominju. Cak je mnogo perfidniji u nekim detaljima. Nadam se da znas koliko igraca Bulic ima po srpskim klubovima. Kladionicu da ne pominjem. Bulicev jedini cilj jeste da preuzme primat od Terzica. Ja ne vidim jos deset njih koji ce pasti a da su nivo Terzica i Bulica pa da mi bude ok izvlacenje Bulica. Edited January 29, 2008 by Barrister
Recommended Posts