ragasto Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 Ja sam video na FB stranici udruzenja, verovatno je ostao snimak. 1
Ratamahatta Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 Navodno su im rekli da ih bole paja i ako bude masovnog iseljenja (Maly) i strajkova gladju (Brnobo).
morgana Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 al isto ne bi voljeli da bude masovnog protestovanja
ragasto Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 I to mu dođu stare vesti...protivnici neka se sele, to im najviše i odgovara. Štrajk glađu jeste pomenut ali mi se čini da se od toga odustalo pošto je odavno izgubilo svaku svrhu. Zato su protesti uvek odlična metoda. Još ako su pred kraj radnog vremena, ihaj.
Frank Pembleton Posted January 21, 2021 Posted January 21, 2021 Прави угао: Миран Погачар - 19.01.2021.Гост: Миран Погачар, Удружење радника на интернетуАуторка и водитељка: Љубица Гојгићhttps://media.rtv.rs/sr_ci/pravi-ugao/62037.... Shiit has hit the fan!
Ratamahatta Posted January 21, 2021 Posted January 21, 2021 Kaze bivsi doktor resenje za nedelju dana. Govno mi se steglo.
Hamlet Strašni Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 Да ли Апворк служи као посредник између клијената и извршиоца, тј. шта пише у условима да ли извршилац има непосредан однос са клијентом или не?
goofs Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 Da, Upwork je knjiški primer posrednika, naplaćuje od nalogodavca, uzima % i isplaćuje radniku njegov deo. Nalogodavac i radnik komuniciraju i sarađuju direktno, bez ikakvog uplitanja Upworka. Meni se čini da je ovde inspektor samo video u izvodu banke uplate od Upworka, a za isti nikad nije ni čuo, što je svojevrsni skandal.
Hamlet Strašni Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 Аха, онда ок. Али сад да је скандал што није чуо за Апворк, мислим да је мало претерано
Ratamahatta Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 Pa kako takvi da ti odlucuju o sudbini, jebem mu boga.
goofs Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 Pa jeste zato što mu je to sad postalo u opisu posla da mora da zna šta je, i zato što je neko drugi mogao da najebe finansijski zbog njegovog neznanja. U onom uputstvu za sprovođenje Testa samostalnosti jasno stoje definicije pojma "posrednik", ako to stoji tamo trebalo bi da se informišu i ko su najčešći posrednici rada na webu, nije kao da ih ima 900. Sad, možda nije njegova lično greška, možda je greška do te obuke kroz koju su prolazili, a koja nije bila adekvatna, ne znam. 1
Ratamahatta Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 Nisu obuceni ni za frilensere, ja sve kontam da oni umeju samo tradicionalne preduzetnike da rade, sve cirkus do cirkusa, 10 krugova zaostaju za stvarnoscu.
Кристофер Лумумбо Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 (edited) 49 minutes ago, Hamlet Strašni said: Аха, онда ок. Али сад да је скандал што није чуо за Апворк, мислим да је мало претерано Pa nije preterano, to mu je posao, mora da se informise. Edited January 22, 2021 by Кристофер Лумумбо
Recommended Posts