January 19, 20214 yr Mislim da je ovde rec o prekidu, a ne o obustavi poreskih postupaka. In plain Serbian, ako u pregovorima ne podje po zlu, nikom nista. Ako podje - nastavimo gde smo stali. Ne otvarajmo rakiju jos uvek.
January 19, 20214 yr znachi mach visi i dalje samo je malo bolje privezan.ok, i to je neshto.sent from bubamoto
January 19, 20214 yr vidim pricu nekog krusevljanina iz djilasove stranke, vec je pred sudom. ogromne pare traze. dizajner. valjda ce biti resenje i za takve slucajeve
January 19, 20214 yr 6 minutes ago, InvisibleLight said: vidim pricu nekog krusevljanina iz djilasove stranke, vec je pred sudom. ogromne pare traze. dizajner. valjda ce biti resenje i za takve slucajeve Ivan Mandić? Njega kruševački organi i SNS funkcioneri odavno drže na nišanu, jedva su dočekali priliku. Edited January 19, 20214 yr by Zabalujev
January 19, 20214 yr znachi mach visi i dalje samo je malo bolje privezan.ok, i to je neshto.sent from bubamotoPa uvek je tako.Kao i Gondola kao i sve ostalo... .... Shiit has hit the fan!
January 19, 20214 yr Ušao sam na lajv, čuo da ovu obustavu prestavljaju kao pobedicu i izašao. Mislim, super je to, al' šta dalje? Edited January 19, 20214 yr by Pramheda
January 19, 20214 yr Author Je l istina da rekao da 2020. je potpuno druga stvar i da su svi to znali?
January 19, 20214 yr Pa to jeste uspeh, bukvalno je to pocetni zahtev da bi se pregovaralo. Sem ako ovi iz Vlade ne zatvore[emoji769] pregovore i donesu neko šatro rešenje koje će zapravo biti isto što su i pre hteli.Za kada su zakazali sledeću rundu pregovora? .... Shiit has hit the fan!
January 19, 20214 yr "Uskoro", valjda sledece nedelje. Tek sada izlazi na videlo ceo problem; na kratko sam pogledao live koji je stucao verovatno zbog vise od 1000 ljudi i video samdevojku iz organizacije koja je zivcano rekla nekima da su funkcionalno nepismeni, mozda je sa foruma. Donekle je razumem posto se prethodnih dana svasta pisalo sa svih strana, svaka susa ima nesto da pita i naravno hoce 100% precizan odgovor odmah. Pa su izronili online kockari i online izdavaci stanova koji vec optuzuju udruzenje za izdaju, raskol, itd. Pregovaracki tim je zagrizao krupan zalogaj i nekako pliva. Sa druge strane su iskusni kriminalci koji imaju neogranicenu vlast i koji na sve ovo verovatno gledaju kao na klince koje ce rutinski preveslati izmedju sastanaka. Videcemo kako ce da ide, optimista sam iz vise razloga. edit: pogledacu sve kad budem stigao, sigurno ima dosta informacija Edited January 19, 20214 yr by ragasto