Ratamahatta Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 Mislim da je ovde rec o prekidu, a ne o obustavi poreskih postupaka. In plain Serbian, ako u pregovorima ne podje po zlu, nikom nista. Ako podje - nastavimo gde smo stali. Ne otvarajmo rakiju jos uvek.
gospa buba Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 znachi mach visi i dalje samo je malo bolje privezan.ok, i to je neshto.sent from bubamoto 1
Pramheda Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 Svakako je akcenat na "privremeno", što je trenutno dovoljno.
InvisibleLight Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 vidim pricu nekog krusevljanina iz djilasove stranke, vec je pred sudom. ogromne pare traze. dizajner. valjda ce biti resenje i za takve slucajeve 1
Zabalujev Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 (edited) 6 minutes ago, InvisibleLight said: vidim pricu nekog krusevljanina iz djilasove stranke, vec je pred sudom. ogromne pare traze. dizajner. valjda ce biti resenje i za takve slucajeve Ivan Mandić? Njega kruševački organi i SNS funkcioneri odavno drže na nišanu, jedva su dočekali priliku. Edited January 19, 2021 by Zabalujev 1
Frank Pembleton Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 znachi mach visi i dalje samo je malo bolje privezan.ok, i to je neshto.sent from bubamotoPa uvek je tako.Kao i Gondola kao i sve ostalo... .... Shiit has hit the fan!
Pramheda Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 (edited) Ušao sam na lajv, čuo da ovu obustavu prestavljaju kao pobedicu i izašao. Mislim, super je to, al' šta dalje? Edited January 19, 2021 by Pramheda
Кристофер Лумумбо Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 Pa to jeste uspeh, bukvalno je to pocetni zahtev da bi se pregovaralo. 2
Kundera Posted January 19, 2021 Author Posted January 19, 2021 Je l istina da rekao da 2020. je potpuno druga stvar i da su svi to znali?
Frank Pembleton Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 Pa to jeste uspeh, bukvalno je to pocetni zahtev da bi se pregovaralo. Sem ako ovi iz Vlade ne zatvore[emoji769] pregovore i donesu neko šatro rešenje koje će zapravo biti isto što su i pre hteli.Za kada su zakazali sledeću rundu pregovora? .... Shiit has hit the fan!
ragasto Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 (edited) "Uskoro", valjda sledece nedelje. Tek sada izlazi na videlo ceo problem; na kratko sam pogledao live koji je stucao verovatno zbog vise od 1000 ljudi i video samdevojku iz organizacije koja je zivcano rekla nekima da su funkcionalno nepismeni, mozda je sa foruma. Donekle je razumem posto se prethodnih dana svasta pisalo sa svih strana, svaka susa ima nesto da pita i naravno hoce 100% precizan odgovor odmah. Pa su izronili online kockari i online izdavaci stanova koji vec optuzuju udruzenje za izdaju, raskol, itd. Pregovaracki tim je zagrizao krupan zalogaj i nekako pliva. Sa druge strane su iskusni kriminalci koji imaju neogranicenu vlast i koji na sve ovo verovatno gledaju kao na klince koje ce rutinski preveslati izmedju sastanaka. Videcemo kako ce da ide, optimista sam iz vise razloga. edit: pogledacu sve kad budem stigao, sigurno ima dosta informacija Edited January 19, 2021 by ragasto 4
goofs Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 Propustih pricu, bilo je nesto uzivo? Na TVu ili netu?
Recommended Posts