Jumanji Posted January 11, 2021 Posted January 11, 2021 Da sada sam cula da se igra Fulam-Totem, Vila kaput.
ubibobi Posted January 11, 2021 Posted January 11, 2021 3 hours ago, John Coltrane said: I da ima o tome se ovde ćuti Otvoriti poseban topik za one što igraju klasik lige i koji su skloni razmeni korisnih informacija, poštenju i fer pleju 1
Mindaugas Žukauskas Posted January 11, 2021 Posted January 11, 2021 Očekujem da sutra popodne lagano padne sajt FPL jer će svi čekati poslednji trenutak da menjaju, u iščekivanju novih (kovid) informacija.
Svarog Posted January 11, 2021 Author Posted January 11, 2021 neću ništa ni da nameštam, jebo ih otac. bolje da smo igrali onu varijantu da obereš tim na početku sezone i onda nema menjanja do kraja. verovatno bi tu prošao bolje nego ovako.
John Coltrane Posted January 11, 2021 Posted January 11, 2021 6 hours ago, Azdaja said: Free hit pa šta bude biće. Ne bacaj ga uludo kad je sledeće kolo duplo, rodilo za Free hit.
Azdaja Posted January 11, 2021 Posted January 11, 2021 Biće divljakusa za duplo, grgam sve u Januaru što može.
pantelia Posted January 11, 2021 Posted January 11, 2021 Ja sam otisao u -4 zbog Votkinsa pre nedelju dana, stovanom protivniku cestitke na pobedi
de Sisti Posted January 11, 2021 Posted January 11, 2021 A taman sam namestio 10 igraca sa planom da free hit iskoristim u duplom kolu... kad ono sranje
de Sisti Posted January 13, 2021 Posted January 13, 2021 Kako nas vozaju sa rasporedima, Leeds i Southampton nemaju duplo kolo sad javili
Lezilebovich Posted January 13, 2021 Posted January 13, 2021 Prslinovao™ sam pred ovo kolo, otisao u minus dvadeset i jedini cilj u ovom kolu je da me ovih par igraca ubace u plus
ubibobi Posted January 13, 2021 Posted January 13, 2021 2 hours ago, John Coltrane said: “Trka se poništava, trka se poništava” Ti zatvorio duel još pre početka i to sa samo 6 igrača, ali kako si pobogu predvideo da će protivnik izaći sa samo 3 igrača iako je imao sve čipove i do sada je redovno menjao?!? Još si ga markirao sa kapitenom, fascinantno. Ako se bude delila neka nagrada za intuiciju...
Recommended Posts