January 11, 20214 yr 3 hours ago, John Coltrane said: I da ima o tome se ovde ćuti Otvoriti poseban topik za one što igraju klasik lige i koji su skloni razmeni korisnih informacija, poštenju i fer pleju
January 11, 20214 yr Očekujem da sutra popodne lagano padne sajt FPL jer će svi čekati poslednji trenutak da menjaju, u iščekivanju novih (kovid) informacija.
January 11, 20214 yr Author neću ništa ni da nameštam, jebo ih otac. bolje da smo igrali onu varijantu da obereš tim na početku sezone i onda nema menjanja do kraja. verovatno bi tu prošao bolje nego ovako.
January 11, 20214 yr 6 hours ago, Azdaja said: Free hit pa šta bude biće. Ne bacaj ga uludo kad je sledeće kolo duplo, rodilo za Free hit.
January 11, 20214 yr Ja sam otisao u -4 zbog Votkinsa pre nedelju dana, stovanom protivniku cestitke na pobedi
January 11, 20214 yr A taman sam namestio 10 igraca sa planom da free hit iskoristim u duplom kolu... kad ono sranje
January 13, 20214 yr Kako nas vozaju sa rasporedima, Leeds i Southampton nemaju duplo kolo sad javili
January 13, 20214 yr Prslinovao™ sam pred ovo kolo, otisao u minus dvadeset i jedini cilj u ovom kolu je da me ovih par igraca ubace u plus
January 13, 20214 yr 2 hours ago, John Coltrane said: “Trka se poništava, trka se poništava” Ti zatvorio duel još pre početka i to sa samo 6 igrača, ali kako si pobogu predvideo da će protivnik izaći sa samo 3 igrača iako je imao sve čipove i do sada je redovno menjao?!? Još si ga markirao sa kapitenom, fascinantno. Ako se bude delila neka nagrada za intuiciju...