Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premier League Fantasy - Premer/Brod/Beton - sezona 2020/21

Featured Replies

17 hours ago, ubibobi said:

Ti zatvorio duel još pre početka i to sa samo 6 igrača, ali kako si pobogu predvideo da će protivnik izaći sa samo 3 igrača iako je imao sve čipove i do sada je redovno menjao?!?:ohmy:

Još si ga markirao sa kapitenom, fascinantno.

Ako se bude delila neka nagrada za intuiciju...:fantom:

To što on nije menjao je puka sreća, mani me nagrade za intuiciju :covid19:

Iako sam zatvorio™ ovo kolo, ne mogu a da ne pojedem svoje dupe što u internoj, šabačkoj, ligi 1. 3. i 4. imaju free hit/wc, a ja sam trenutno 2. bez ičega :isuse:

• Replies 679
  • Views 32.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tabele su u spojleru:     U Premeru sledece godine igraju:   1. Bobi van kenobi 2. Big Giant Heads 3. EON 4. Sen Group 5. Pokusni Kunici 6. leteci m

• Samo da se pohvalim kako sam konačno pred ovo kolo prodao Wernera koga imam od početka sezone i menjao ga za Calvert-Lewina

• Villa zabranila igračima fantazi jer Targett, Hourihane i Taylor nisu u petak uvrstili Grealisha u FPL ekipu i tako se saznalo da je ozlijeđen

Posted Images

22 hours ago, de Sisti said:

Kako nas vozaju sa rasporedima, Leeds i Southampton nemaju duplo kolo sad javili

Usrali su mi se u zivot, od decembra planiram duplo kolo i namestam se za bench-boost. I sad mi pet igraca nece igrati dve utakmice, a izbacio sam tri igraca Vile koji ce igrati po dve utakmice (a inicijalno nisu trebali). 

1 minute ago, goofs said:

Usrali su mi se u zivot, od decembra planiram duplo kolo i namestam se za bench-boost. I sad mi pet igraca nece igrati dve utakmice, a izbacio sam tri igraca Vile koji ce igrati po dve utakmice (a inicijalno nisu trebali). 

Ja uopšte nisam planirao to duplo kolo nešto spec i ispostavilo se da samo četvorica ne igraju duple utakmice :lol:

Pitanje je koliko su trenirali ovih dana u Vili, s obzirom da im je trening centar zatvoren. Takođe, očekujem da izađu u šarenom sastavu jer ko zna ko je sve tu bio zaražen, ko je u izolaciji, itd. Najbolje izbeći Vilaine.

1 minute ago, goofs said:

Pa strasno, ne moze nista da se planira unapred...

A sinoc sam napravio takav zajeb da jos uvek ne mogu da prezalim. Morao sam zeni da se izjadam koja me je gledala u fazonu to je samo igrica :lolol: Aktivirao free hit za ovo duplo kolo, i kombinujem, isprobavam. U jednom trenutku imam 0,5 u banci, a Martineza imam vec 100 godina otkad je kostao 4,5m. I onda zamenim Martineza za Mekartija i shvatim da mi ne odgovara, pa onda vratim Martineza, al on sad kosta 5,1m i ostanem na 0,2m :isuse:

• Author

ja sam batalio bilo kakvo planiranje.

igram na čist osećaj, inspiraciju, uticaj noge na koju ustajem...

its-not-me-its-you-quote-1.jpg

Nastavlja se rolekoster na prva 3 mesta u Brodu :)

cestitke pastiru na pobedi. u zaustavnom vremenu mitchell odlucio pobednika.

Jel menjano WC pravilo da jedna mora do NG da se iskoristi?

hahaha, pazi sad ovo

Shrewsbury Town boss tests positive for Covid-19

Shrewsbury je trebalo da igra FA kup protiv Sotona, zbog toga je utakmica Soton-Lids odlozena. E sad, ako se to otkaze moze se desiti da se Soton-Lids vrati u prvobitno planirani kalendar, sto bi znacilo da ce i Soton i Lids imati duplo kolo. 

A najveca smejurija u svemu je sto ce verovatno odluka pasti narednih dana, sto znaci nakon sutrasnjeg dedlajna :lol: 

6 minutes ago, goofs said:

hahaha, pazi sad ovo

Shrewsbury Town boss tests positive for Covid-19

Shrewsbury je trebalo da igra FA kup protiv Sotona, zbog toga je utakmica Soton-Lids odlozena. E sad, ako se to otkaze moze se desiti da se Soton-Lids vrati u prvobitno planirani kalendar, sto bi znacilo da ce i Soton i Lids imati duplo kolo. 

A najveca smejurija u svemu je sto ce verovatno odluka pasti narednih dana, sto znaci nakon sutrasnjeg dedlajna :lol: 

:rant::rant::rant:

Juče sve sredio, legao da spavam sa osmehom zadovoljstva, jutros prva vest Marsial žut na 75% . 
Jebeni Barnli mesari :frust:

Ihh kakvo idealno kolo za trostrukog kapitena, ali ja morala wc :(

Ja opalio KdBa, ocekujte povredu u prvom mecu i odlaganje Siti-Vila utakmice.

Nagradjen za veru u oporavljenog Antonia :hail: