Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premier League Fantasy - Premer/Brod/Beton - sezona 2020/21

Featured Replies

2 hours ago, ubibobi said:

Ti si prošle sezone čini mi se imao finiš od nekog 16-og mesta do samog vrha

Da, mislim da sam vezao fazon 10ak pobeda zaredom, imao sam i skrinšotove ali sam izgleda greškom obrisao :isuse:

• Replies 679
  • Views 32.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tabele su u spojleru:     U Premeru sledece godine igraju:   1. Bobi van kenobi 2. Big Giant Heads 3. EON 4. Sen Group 5. Pokusni Kunici 6. leteci m

• Samo da se pohvalim kako sam konačno pred ovo kolo prodao Wernera koga imam od početka sezone i menjao ga za Calvert-Lewina

• Villa zabranila igračima fantazi jer Targett, Hourihane i Taylor nisu u petak uvrstili Grealisha u FPL ekipu i tako se saznalo da je ozlijeđen

Posted Images

Eto, ispalo dobro sto sam Kejna trejdovala za Vardija. Jest da mi ovaj doneo 1 bod -.- ali opet Kejn mogao da napravi, po pravilu u ovakvim situacijama, potop kod mene (od suza :cry:)
Lose kolo, ko zna sta ce biti dalje.

4 nedelje unazad tumbam ekipu, planiram i rekonstruisem da bih izbacio 3 igraca Vile i sacekao duplo 19to kolo u punoj snazi. I onda danas kazu da ce i Vila igrati dve utakmice u 19om. Kakva godina takav i FPL :frust:

angry GIF

Edited by goofs

Imam 1 redovan transfer u šteku i planiram da odradim FH. Šta bude sa tim transferom onda, jel mi se prenosi u sledeće kolo? Ako odradim sad taj jedan transfer pa aktiviram FH, jel ce i on potpasti pod FH ili ce mi novi igrac ostati u timu i nadalje?

44 minutes ago, goofs said:

Imam 1 redovan transfer u šteku i planiram da odradim FH. Šta bude sa tim transferom onda, jel mi se prenosi u sledeće kolo? Ako odradim sad taj jedan transfer pa aktiviram FH, jel ce i on potpasti pod FH ili ce mi novi igrac ostati u timu i nadalje?

Please note that when playing either a Wildcard or your Free Hit chip, any saved free transfers will be lost. You will be back to the usual 1 free transfer the following Gameweek.

Jbm li ga, valjda možeš da odradiš taj transfer zasebno od free hita, i da ti ostane taj igrač. U svakom slučaju pokušaj.

Naravno da sam prodao Couceka pred ovo kolo :frust:

1 hour ago, Moća said:

Samo tvoj i moj protivnik imaju Souceka u celom Premeru, doduše moj ima i Martiala:isuse:ipak...

Sad kad vidim da si ti Souceka pred ovo kolo zamenio Smith Roweom, shvatih da nije sve tako crno :fantom:

@Svarog

Kakav dvomeč u Premeru i u Draftu :hail:

Samo tvoj i moj protivnik imaju Souceka u celom Premeru, doduše moj ima i Martiala:isuse:ipak...
Sad kad vidim da si ti Souceka pred ovo kolo zamenio Smith Roweom, shvatih da nije sve tako crno :fantom:

Ajmo ljudi, podrška za underdogse u ovom meču! Podrška da ubibobi prestane da nam liverpulaši tabelu. Navijajte za Kuniće!
14 hours ago, Moća said:

13 hours ago, ubibobi said:

Biće poetska pravda ako zbog toga izgubi :fantom:

A uzeo sam Součeka kad je bio niko!

1 hour ago, Gylfi Pleasure said:
14 hours ago, ubibobi said:

Ajmo ljudi, podrška za underdogse u ovom meču! Podrška da ubibobi prestane da nam liverpulaši tabelu. Navijajte za Kuniće!

Ajde ajde brate u sekti, samo hrabro!

1 hour ago, Gylfi Pleasure said:
14 hours ago, ubibobi said:

2 minutes ago, John Coltrane said:

Ajde ajde brate u sekti, samo hrabro!

Liverpul šampion u PL, šampion u Fantaziju, deal with it :fantom:

• Author
2 hours ago, John Coltrane said:

@Svarog

Kakav dvomeč u Premeru i u Draftu :hail:

Oćemo nekih 3 za 3 da dogovorimo? 

1 hour ago, Svarog said:

Oćemo nekih 3 za 3 da dogovorimo? 

Evo tebi draft meni Premer.

• Author