copkillah Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 Dobih još 12 poena koje zaista ali zaista nisam želeo
copkillah Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 Just now, Moća said: Najedi se, na Ali jasno ti je da sam mrtav ozbiljan kada kažem da sam želeo da od Forstera i Vokera-Pitersa dobijem minuse?
copkillah Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 E da, ima jedna stvar koja mi smeta kod fantazija: mislim da u izbor najuspešnijeg tima kola NE BI SMELI da ulaze oni koji su tim otvorili baš za to kolo. Nekako mi kvari utisak i narušava balans, kao da se koristi cheat code umesto da vidimo ko je regularno uzeo najviše bodova. 1
Tolaa Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 13 minutes ago, levi said: @Tolaa pokidala u nadoknadi čestitke, sramite se Hvala. Na kraju verovatno prelomio moj 12. igrač, covid.
ubibobi Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 19 minutes ago, Gylfi Pleasure said: Evo ruke,@ubibobi ! Hvala, bilo je napeto k'o kišobran
ducca Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 Poraz pola koša, na neigranje McChartia. Milina. Ne znam odakle mi više strpljenje da igram ovu sezonu.
John Coltrane Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 Bednarek me sačuvao poraza, a u Draftu @Svarog dobio za bod - kakvo epsko kidanje neizvesno do duboko u noć
Svarog Posted January 5, 2021 Author Posted January 5, 2021 5 hours ago, John Coltrane said: Bednarek me sačuvao poraza, a u Draftu @Svarog dobio za bod - kakvo epsko kidanje neizvesno do duboko u noć Jedno kvalitetno šaketanje. Bilo mi je zadovoljstvo, Džone.
Jumanji Posted January 11, 2021 Posted January 11, 2021 Ima li naznaka o odlaganju nekih meceva? Vila-Totem? Doduse oni igraju tek u sredu...
goofs Posted January 11, 2021 Posted January 11, 2021 Govorka se uveliko da bi Totnam-Fulam mogla da zameni Vila-Totnam, utakmica je za dva dana, jbe lud zbunjenog
Recommended Posts