copkillah Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 2 hours ago, ubibobi said: Ti si prošle sezone čini mi se imao finiš od nekog 16-og mesta do samog vrha Da, mislim da sam vezao fazon 10ak pobeda zaredom, imao sam i skrinšotove ali sam izgleda greškom obrisao
Jumanji Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 Eto, ispalo dobro sto sam Kejna trejdovala za Vardija. Jest da mi ovaj doneo 1 bod -.- ali opet Kejn mogao da napravi, po pravilu u ovakvim situacijama, potop kod mene (od suza )Lose kolo, ko zna sta ce biti dalje.
goofs Posted December 31, 2020 Posted December 31, 2020 (edited) 4 nedelje unazad tumbam ekipu, planiram i rekonstruisem da bih izbacio 3 igraca Vile i sacekao duplo 19to kolo u punoj snazi. I onda danas kazu da ce i Vila igrati dve utakmice u 19om. Kakva godina takav i FPL Edited December 31, 2020 by goofs 1
goofs Posted January 1, 2021 Posted January 1, 2021 Imam 1 redovan transfer u šteku i planiram da odradim FH. Šta bude sa tim transferom onda, jel mi se prenosi u sledeće kolo? Ako odradim sad taj jedan transfer pa aktiviram FH, jel ce i on potpasti pod FH ili ce mi novi igrac ostati u timu i nadalje?
Mindaugas Žukauskas Posted January 1, 2021 Posted January 1, 2021 44 minutes ago, goofs said: Imam 1 redovan transfer u šteku i planiram da odradim FH. Šta bude sa tim transferom onda, jel mi se prenosi u sledeće kolo? Ako odradim sad taj jedan transfer pa aktiviram FH, jel ce i on potpasti pod FH ili ce mi novi igrac ostati u timu i nadalje? Quote Please note that when playing either a Wildcard or your Free Hit chip, any saved free transfers will be lost. You will be back to the usual 1 free transfer the following Gameweek. Jbm li ga, valjda možeš da odradiš taj transfer zasebno od free hita, i da ti ostane taj igrač. U svakom slučaju pokušaj.
ubibobi Posted January 1, 2021 Posted January 1, 2021 1 hour ago, Moća said: Naravno da sam prodao Couceka pred ovo kolo Samo tvoj i moj protivnik imaju Souceka u celom Premeru, doduše moj ima i Martialaipak... Sad kad vidim da si ti Souceka pred ovo kolo zamenio Smith Roweom, shvatih da nije sve tako crno
John Coltrane Posted January 2, 2021 Posted January 2, 2021 @Svarog Kakav dvomeč u Premeru i u Draftu
Gylfi Posted January 2, 2021 Posted January 2, 2021 Samo tvoj i moj protivnik imaju Souceka u celom Premeru, doduše moj ima i Martiala:isuse:ipak... Sad kad vidim da si ti Souceka pred ovo kolo zamenio Smith Roweom, shvatih da nije sve tako crno Ajmo ljudi, podrška za underdogse u ovom meču! Podrška da ubibobi prestane da nam liverpulaši tabelu. Navijajte za Kuniće!
copkillah Posted January 2, 2021 Posted January 2, 2021 14 hours ago, Moća said: Naravno da sam prodao Couceka pred ovo kolo 13 hours ago, ubibobi said: Samo tvoj i moj protivnik imaju Souceka u celom Premeru, doduše moj ima i Martialaipak... Sad kad vidim da si ti Souceka pred ovo kolo zamenio Smith Roweom, shvatih da nije sve tako crno Biće poetska pravda ako zbog toga izgubi A uzeo sam Součeka kad je bio niko!
John Coltrane Posted January 2, 2021 Posted January 2, 2021 1 hour ago, Gylfi Pleasure said: 14 hours ago, ubibobi said: Samo tvoj i moj protivnik imaju Souceka u celom Premeru, doduše moj ima i Martiala:isuse:ipak... Sad kad vidim da si ti Souceka pred ovo kolo zamenio Smith Roweom, shvatih da nije sve tako crno Ajmo ljudi, podrška za underdogse u ovom meču! Podrška da ubibobi prestane da nam liverpulaši tabelu. Navijajte za Kuniće! Ajde ajde brate u sekti, samo hrabro! 1
copkillah Posted January 2, 2021 Posted January 2, 2021 1 hour ago, Gylfi Pleasure said: 14 hours ago, ubibobi said: Samo tvoj i moj protivnik imaju Souceka u celom Premeru, doduše moj ima i Martiala:isuse:ipak... Sad kad vidim da si ti Souceka pred ovo kolo zamenio Smith Roweom, shvatih da nije sve tako crno Ajmo ljudi, podrška za underdogse u ovom meču! Podrška da ubibobi prestane da nam liverpulaši tabelu. Navijajte za Kuniće! 2 minutes ago, John Coltrane said: Ajde ajde brate u sekti, samo hrabro! Liverpul šampion u PL, šampion u Fantaziju, deal with it
Svarog Posted January 2, 2021 Author Posted January 2, 2021 2 hours ago, John Coltrane said: @Svarog Kakav dvomeč u Premeru i u Draftu Oćemo nekih 3 za 3 da dogovorimo?
John Coltrane Posted January 2, 2021 Posted January 2, 2021 1 hour ago, Svarog said: Oćemo nekih 3 za 3 da dogovorimo? Evo tebi draft meni Premer.
Recommended Posts