Jump to content
IGNORED

Premier League Fantasy - Premer/Brod/Beton - sezona 2020/21

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, ubibobi said:

Ti si prošle sezone čini mi se imao finiš od nekog 16-og mesta do samog vrha

Da, mislim da sam vezao fazon 10ak pobeda zaredom, imao sam i skrinšotove ali sam izgleda greškom obrisao :isuse:

Posted

Eto, ispalo dobro sto sam Kejna trejdovala za Vardija. Jest da mi ovaj doneo 1 bod -.- ali opet Kejn mogao da napravi, po pravilu u ovakvim situacijama, potop kod mene (od suza :cry:)
Lose kolo, ko zna sta ce biti dalje.

Posted (edited)

4 nedelje unazad tumbam ekipu, planiram i rekonstruisem da bih izbacio 3 igraca Vile i sacekao duplo 19to kolo u punoj snazi. I onda danas kazu da ce i Vila igrati dve utakmice u 19om. Kakva godina takav i FPL :frust:

angry GIF

Edited by goofs
  • +1 1
Posted

Imam 1 redovan transfer u šteku i planiram da odradim FH. Šta bude sa tim transferom onda, jel mi se prenosi u sledeće kolo? Ako odradim sad taj jedan transfer pa aktiviram FH, jel ce i on potpasti pod FH ili ce mi novi igrac ostati u timu i nadalje?

Posted
44 minutes ago, goofs said:

Imam 1 redovan transfer u šteku i planiram da odradim FH. Šta bude sa tim transferom onda, jel mi se prenosi u sledeće kolo? Ako odradim sad taj jedan transfer pa aktiviram FH, jel ce i on potpasti pod FH ili ce mi novi igrac ostati u timu i nadalje?

Please note that when playing either a Wildcard or your Free Hit chip, any saved free transfers will be lost. You will be back to the usual 1 free transfer the following Gameweek.

Jbm li ga, valjda možeš da odradiš taj transfer zasebno od free hita, i da ti ostane taj igrač. U svakom slučaju pokušaj.

Posted

Naravno da sam prodao Couceka pred ovo kolo :frust:

Posted
1 hour ago, Moća said:

Samo tvoj i moj protivnik imaju Souceka u celom Premeru, doduše moj ima i Martiala:isuse:ipak...

Sad kad vidim da si ti Souceka pred ovo kolo zamenio Smith Roweom, shvatih da nije sve tako crno :fantom:

Posted
Samo tvoj i moj protivnik imaju Souceka u celom Premeru, doduše moj ima i Martiala:isuse:ipak...
Sad kad vidim da si ti Souceka pred ovo kolo zamenio Smith Roweom, shvatih da nije sve tako crno :fantom:

Ajmo ljudi, podrška za underdogse u ovom meču! Podrška da ubibobi prestane da nam liverpulaši tabelu. Navijajte za Kuniće!
Posted
14 hours ago, Moća said:

13 hours ago, ubibobi said:

Biće poetska pravda ako zbog toga izgubi :fantom:

A uzeo sam Součeka kad je bio niko!

Posted
1 hour ago, Gylfi Pleasure said:
14 hours ago, ubibobi said:

Ajmo ljudi, podrška za underdogse u ovom meču! Podrška da ubibobi prestane da nam liverpulaši tabelu. Navijajte za Kuniće!

Ajde ajde brate u sekti, samo hrabro!

• +1 1
Posted
1 hour ago, Gylfi Pleasure said:
14 hours ago, ubibobi said:

2 minutes ago, John Coltrane said:

Ajde ajde brate u sekti, samo hrabro!

Liverpul šampion u PL, šampion u Fantaziju, deal with it :fantom:

Posted
2 hours ago, John Coltrane said:

@Svarog

Kakav dvomeč u Premeru i u Draftu :hail:

Oćemo nekih 3 za 3 da dogovorimo? 

Posted
1 hour ago, Svarog said:

Oćemo nekih 3 za 3 da dogovorimo? 

Evo tebi draft meni Premer.