copkillah Posted December 26, 2020 Posted December 26, 2020 Mekarti u 90. ima tri poena bonusa i tri odbrane, na kraju utakmice piše jedna odbrana, jedan poen bonusa
ubibobi Posted December 26, 2020 Posted December 26, 2020 1 hour ago, John Coltrane said: Jaooo mogao je Mitar izbiti CS Ubiju Iskreno, mislima sam već u sledećem kolu jer sam dozvolio da me info ekipa sa PL topika navuče da je James osakaćen na par meseci Ono što zaista treba da zabrine je činjenica da sam 2 od ta 4 napravljena transfera istrošio na pedaliranje Bruna i Vardija... 1 struka
John Coltrane Posted December 26, 2020 Posted December 26, 2020 11 minutes ago, ubibobi said: Iskreno, mislima sam već u sledećem kolu jer sam dozvolio da me info ekipa sa PL topika navuče da je James osakaćen na par meseci Ono što zaista treba da zabrine je činjenica da sam 2 od ta 4 napravljena transfera istrošio na pedaliranje Bruna i Vardija... 1 struka Malopre tek videh da si -8 u startu, ali ne bi me čudilo da večeras KDB ubeleži 2 gola i 3 asistencije.
ubibobi Posted December 26, 2020 Posted December 26, 2020 20 minutes ago, John Coltrane said: Malopre tek videh da si -8 u startu, ali ne bi me čudilo da večeras KDB ubeleži 2 gola i 3 To što sam stavio za kapitena mrtvog KDB pored onakvog Salaha je jasan pokazatelj da minje potrebna slamka spasa. Ed. Pri tome, da se razumemo, konstatacija "mrtvi KDB" ne spada u pokušaj čak i nekog suptilnog džinksa
John Coltrane Posted December 27, 2020 Posted December 27, 2020 18 hours ago, ubibobi said: To što sam stavio za kapitena mrtvog KDB pored onakvog Salaha je jasan pokazatelj da minje potrebna slamka spasa. Ed. Pri tome, da se razumemo, konstatacija "mrtvi KDB" ne spada u pokušaj čak i nekog suptilnog džinksa Iskustvo me je naučilo da protiv tebe ne mogu da računam na pobedu do ponedeljka u podne, tako daaaaa...
Mindaugas Žukauskas Posted December 27, 2020 Posted December 27, 2020 Kad god izaberem očiglednu opciju za kapitena, tzv captain obvious, on odigra ko kurton
Moća Posted December 27, 2020 Posted December 27, 2020 Ne verujem da postoji neko ko ima Salaha a da mu nije dao © Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
ubibobi Posted December 27, 2020 Posted December 27, 2020 8 minutes ago, Moća said: Ne verujem da postoji neko ko ima Salaha a da mu nije dao © Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Ja mu nisam dao ali iz taktičkih razloga..ni to nije pomoglo
Lezilebovich Posted December 27, 2020 Posted December 27, 2020 Verovatno mi je ovo kolo neki negativan rekord u poenima, a da nisam isao u minus... Plus mi je vecina igrala kodkuce™ ... Sve u svemu, jedva cekam vajld kart
ubibobi Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 Ne diži mi cenu Džone, nisam zaslužio Sa druge strane, činjenica da ste me do danas pobedili samo ti i Đubretari govori u prilog tome da si se našao u veoma probranom društvu
John Coltrane Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 A za današnje ludilo idem na @Sam Spade koji je 2. Paklen raspored.
Jumanji Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 Kakav potez, kakav istancan osecaj za kupovinu Vardija
levi Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 ja hteo da ga zamenim za Kanea jutros dok sam pio kafu jer ovaj ima lakšeg protivnika, i odvuku mi pažnju neke gluposti na poslu i zaboravim
Jumanji Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 Kejna zamenila da odmori malo -.- Verujem da daje bar dva komada uz dve asistencije
Recommended Posts