Jump to content
IGNORED

Premier League Fantasy - Premer/Brod/Beton - sezona 2020/21

Recommended Posts

Posted

Mekarti u 90. ima tri poena bonusa i tri odbrane, na kraju utakmice piše jedna odbrana, jedan poen bonusa :isuse:

Posted
1 hour ago, John Coltrane said:

Jaooo mogao je Mitar izbiti CS Ubiju  :isuse:

Iskreno, mislima sam već u sledećem kolu jer sam dozvolio da me info ekipa sa PL topika navuče da je James osakaćen na par meseci :D

Ono što zaista treba da zabrine je činjenica da sam 2 od ta 4 napravljena transfera istrošio na pedaliranje Bruna i Vardija... 1 struka :covid19:

Posted
11 minutes ago, ubibobi said:

Iskreno, mislima sam već u sledećem kolu jer sam dozvolio da me info ekipa sa PL topika navuče da je James osakaćen na par meseci :D

Ono što zaista treba da zabrine je činjenica da sam 2 od ta 4 napravljena transfera istrošio na pedaliranje Bruna i Vardija... 1 struka :covid19:

Malopre tek videh da si -8 u startu, ali ne bi me čudilo da večeras KDB ubeleži 2 gola i 3 asistencije.

Posted
20 minutes ago, John Coltrane said:

Malopre tek videh da si -8 u startu, ali ne bi me čudilo da večeras KDB ubeleži 2 gola i 3 

To što sam stavio za kapitena mrtvog KDB pored onakvog Salaha je jasan pokazatelj da minje potrebna slamka spasa.

Ed. Pri tome, da se razumemo, konstatacija "mrtvi KDB" ne spada u pokušaj čak i nekog suptilnog džinksa :sad:

Posted
18 hours ago, ubibobi said:

To što sam stavio za kapitena mrtvog KDB pored onakvog Salaha je jasan pokazatelj da minje potrebna slamka spasa.

Ed. Pri tome, da se razumemo, konstatacija "mrtvi KDB" ne spada u pokušaj čak i nekog suptilnog džinksa :sad:

Iskustvo me je naučilo da protiv tebe ne mogu da računam na pobedu do ponedeljka u podne, tako daaaaa...

Posted

Kad god izaberem očiglednu opciju za kapitena, tzv captain obvious, on odigra ko kurton :dry:

Posted

Ne verujem da postoji neko ko ima Salaha a da mu nije dao ©

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Posted
8 minutes ago, Moća said:

Ne verujem da postoji neko ko ima Salaha a da mu nije dao ©

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ja mu nisam dao ali iz taktičkih razloga..ni to nije pomoglo

Posted

Verovatno mi je ovo kolo neki negativan rekord u poenima, a da nisam isao u minus... Plus mi je vecina igrala kodkuce™ ... Sve u svemu, jedva cekam vajld kart

Posted

Ne diži mi cenu Džone, nisam zaslužio :blush:

Sa druge strane, činjenica da ste me do danas pobedili samo ti i Đubretari govori u prilog tome da si se našao u veoma probranom društvu :fantom:

Posted

Kakav potez, kakav istancan osecaj za kupovinu Vardija cry.gif

Posted

ja hteo da ga zamenim za Kanea jutros dok sam pio kafu jer ovaj ima lakšeg protivnika, i odvuku mi pažnju neke gluposti na poslu i zaboravim  :dry:

Posted

Kejna zamenila da odmori malo -.- Verujem da daje bar dva komada uz dve asistencije

giphy.gif?cid=349c9dd7aq6m7pwnygjfo5zupwmr6xpwpjboldvgzh041802&rid=giphy.gif