December 26, 20204 yr Mekarti u 90. ima tri poena bonusa i tri odbrane, na kraju utakmice piše jedna odbrana, jedan poen bonusa
December 26, 20204 yr 1 hour ago, John Coltrane said: Jaooo mogao je Mitar izbiti CS Ubiju Iskreno, mislima sam već u sledećem kolu jer sam dozvolio da me info ekipa sa PL topika navuče da je James osakaćen na par meseci Ono što zaista treba da zabrine je činjenica da sam 2 od ta 4 napravljena transfera istrošio na pedaliranje Bruna i Vardija... 1 struka
December 26, 20204 yr 11 minutes ago, ubibobi said: Iskreno, mislima sam već u sledećem kolu jer sam dozvolio da me info ekipa sa PL topika navuče da je James osakaćen na par meseci Ono što zaista treba da zabrine je činjenica da sam 2 od ta 4 napravljena transfera istrošio na pedaliranje Bruna i Vardija... 1 struka Malopre tek videh da si -8 u startu, ali ne bi me čudilo da večeras KDB ubeleži 2 gola i 3 asistencije.
December 26, 20204 yr 20 minutes ago, John Coltrane said: Malopre tek videh da si -8 u startu, ali ne bi me čudilo da večeras KDB ubeleži 2 gola i 3 To što sam stavio za kapitena mrtvog KDB pored onakvog Salaha je jasan pokazatelj da minje potrebna slamka spasa. Ed. Pri tome, da se razumemo, konstatacija "mrtvi KDB" ne spada u pokušaj čak i nekog suptilnog džinksa
December 27, 20204 yr 18 hours ago, ubibobi said: To što sam stavio za kapitena mrtvog KDB pored onakvog Salaha je jasan pokazatelj da minje potrebna slamka spasa. Ed. Pri tome, da se razumemo, konstatacija "mrtvi KDB" ne spada u pokušaj čak i nekog suptilnog džinksa Iskustvo me je naučilo da protiv tebe ne mogu da računam na pobedu do ponedeljka u podne, tako daaaaa...
December 27, 20204 yr Kad god izaberem očiglednu opciju za kapitena, tzv captain obvious, on odigra ko kurton
December 27, 20204 yr Ne verujem da postoji neko ko ima Salaha a da mu nije dao © Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
December 27, 20204 yr 8 minutes ago, Moća said: Ne verujem da postoji neko ko ima Salaha a da mu nije dao © Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Ja mu nisam dao ali iz taktičkih razloga..ni to nije pomoglo
December 27, 20204 yr Verovatno mi je ovo kolo neki negativan rekord u poenima, a da nisam isao u minus... Plus mi je vecina igrala kodkuce™ ... Sve u svemu, jedva cekam vajld kart
December 28, 20204 yr Ne diži mi cenu Džone, nisam zaslužio Sa druge strane, činjenica da ste me do danas pobedili samo ti i Đubretari govori u prilog tome da si se našao u veoma probranom društvu
December 28, 20204 yr ja hteo da ga zamenim za Kanea jutros dok sam pio kafu jer ovaj ima lakšeg protivnika, i odvuku mi pažnju neke gluposti na poslu i zaboravim
December 28, 20204 yr Kejna zamenila da odmori malo -.- Verujem da daje bar dva komada uz dve asistencije