November 30, 20204 yr [mention=739]Moća[/mention] Iako posle jučerašnje predstave B.Fernandesa nije tako izgledalo i iako sam se nadao da će moj bolji kapiten presuditi, moraću, teška srca, da ti čestitam pobedu koju ti donosi gay ikona Birmingema golom u ranoj fazi meča.Tebra ti si omanuo ceo fuzbal. Proslo kolo smo igrali ti i ja ja sada igram protiv mean machine-a.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
November 30, 20204 yr 1 minute ago, Moća said: Tebra ti si omanuo ceo fuzbal. Proslo kolo smo igrali ti i ja ja sada igram protiv mean machine-a. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Vidi stvarnoooo Pa ni cveće nisi doneo za onih 20 razlike što sam te ubio ko granom.
November 30, 20204 yr Jos se secam da prosle nedelje pisao dal@Lezilebovich kako igra sa njim a ovaj mu uredno odgovarao.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
November 30, 20204 yr Kakav roulerkouster emocija, vodim protiv Rexa Gorgonzole sa 44:38, a on ima Griliša i Votkinsa. I penal za Votkinsa. Sad vodim 44:36
December 5, 20204 yr Kakvo sugavo kolo, 3 igraca iz Vile i Njukasla mi ne igraju. Onda prodam Kansela i uzmem Vokera i odem u -4, kad ono Kanselo u prvoj postavi... i sad vidim da Bruno nije u prvoj postavi takodje... Nikad vise ne uzimam igraca iz Sitija a da nije De Brujne
December 6, 20204 yr Author 1 hour ago, ducca said: Prodao Zahu početkom nedelje za Grealisha. Odjavljujem se
December 6, 20204 yr Gubim 54-52. Sutra protivnik ima golmana Brajtona, a ja desnog beka Sautemptona..
December 15, 20204 yr 18to kolo je krnje kolo, ali zato u 19om ima 15 utakmica, a razlika izmedju kola je jedan dan, ne kontam