Jump to content
IGNORED

Premier League Fantasy - Premer/Brod/Beton - sezona 2020/21

Recommended Posts

Posted

;D prosle nedelje mi ni jedan igrac nije imao nista osim sona, sada obrnuto. ne znam zasto je jos uvek uracunato da dlc ima asistenciju kada je lidelof asistirao beranrdu.

Posted

Imam Lookmana u timu i bas sam se obradovao sto Mitro nece sutirati penal (kog sam  imao u timu kad je promasio penal)

...i eto...

Posted

meni lookman na klupi. u poslednjoj sekundi sam stavio lampteya umesto njega.

Posted

Meni i Souček i Lukman u 11. Mogao je biti totalno spektakularan finiš.

Posted (edited)

Meni Fabianski sa 15 bodova na klupi :isuse:

edit: On je u Draft timu.

Edited by John Coltrane
Posted

U Brodu 62:62, u nekoj drugoj ligi izgubio 63:62. Polako dolazimo do tačke u kojoj se u svim timovima vrti istih 25-30 igrača i onda rezultat zavisi od izbora kapitena i ono malo igrača koji se razlikuju.

Posted

Ja isto, na 66p, izgubio sam sve tri h2h lige koje igram, za po 3-4 poena svaku. Sta reci, koju poslugu porati

Posted

Nije to nista, ja sam u Brodu izgubio sa 78 od FK Pastir koji imao 80. Inace 78 je bio drugi najbolji rezultat kola u mini ligi. Eh a da je Vardi dao onaj drugi penal... 

Posted

Pukao sam od EONa koji se nije ni iscimao da namesti tim :(...

Posted
On 9.11.2020. at 0:28, Daddy Cool said:

U Brodu 62:62, u nekoj drugoj ligi izgubio 63:62. Polako dolazimo do tačke u kojoj se u svim timovima vrti istih 25-30 igrača i onda rezultat zavisi od izbora kapitena i ono malo igrača koji se razlikuju.

Rekao bih da si sa mnom odigrao u brodu 62:62, ali smo inace imali cela 2 ipo ista igraca, jer Lashela iz Njuke ni ti ni ja ne znamo sto imamo:)

Posted

Ko je onda sa mnom igrao 62:62 ? :laugh:

Posted

Daddy Cool je valjda 25.maj i proverio sam da nema u timu lascellesa, vi ostali ste još uvek ispod fantazi radara ali se nadam da će vam ovaj info pomoći da se raspetljate iz gordijevog 62626262 čvora :fantom:

• +1 1
Posted
51 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ko je onda sa mnom igrao 62:62 ? :laugh:

Pa kazem ti, ja :D

Posted
1 hour ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said:

Pa kazem ti, ja :D

Ako je istina ovo što @ubibobi priča, igrali smo ja i

Ne znam kako je izvukao iks, zadnji put kad sam pogledao imao sam 3 boda manje, ali i čekao 3 boda sa klupe i duplirane salahovske bonus poene. Ja bio već utefterio pobedu, kad juče imam šta da vidim :dry: