Jump to content

Premier League Fantasy - Premer/Brod/Beton - sezona 2020/21

Featured Replies

;D prosle nedelje mi ni jedan igrac nije imao nista osim sona, sada obrnuto. ne znam zasto je jos uvek uracunato da dlc ima asistenciju kada je lidelof asistirao beranrdu.

• Replies 679
  • Views 29.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tabele su u spojleru:     U Premeru sledece godine igraju:   1. Bobi van kenobi 2. Big Giant Heads 3. EON 4. Sen Group 5. Pokusni Kunici 6. leteci m

• Samo da se pohvalim kako sam konačno pred ovo kolo prodao Wernera koga imam od početka sezone i menjao ga za Calvert-Lewina

• Villa zabranila igračima fantazi jer Targett, Hourihane i Taylor nisu u petak uvrstili Grealisha u FPL ekipu i tako se saznalo da je ozlijeđen

Posted Images

Imam Lookmana u timu i bas sam se obradovao sto Mitro nece sutirati penal (kog sam  imao u timu kad je promasio penal)

...i eto...

meni lookman na klupi. u poslednjoj sekundi sam stavio lampteya umesto njega.

Meni i Souček i Lukman u 11. Mogao je biti totalno spektakularan finiš.

Meni Fabianski sa 15 bodova na klupi :isuse:

edit: On je u Draft timu.

Edited by John Coltrane

U Brodu 62:62, u nekoj drugoj ligi izgubio 63:62. Polako dolazimo do tačke u kojoj se u svim timovima vrti istih 25-30 igrača i onda rezultat zavisi od izbora kapitena i ono malo igrača koji se razlikuju.

Ja isto, na 66p, izgubio sam sve tri h2h lige koje igram, za po 3-4 poena svaku. Sta reci, koju poslugu porati

+1

Nije to nista, ja sam u Brodu izgubio sa 78 od FK Pastir koji imao 80. Inace 78 je bio drugi najbolji rezultat kola u mini ligi. Eh a da je Vardi dao onaj drugi penal... 

Pukao sam od EONa koji se nije ni iscimao da namesti tim :(...

On 9.11.2020. at 0:28, Daddy Cool said:

U Brodu 62:62, u nekoj drugoj ligi izgubio 63:62. Polako dolazimo do tačke u kojoj se u svim timovima vrti istih 25-30 igrača i onda rezultat zavisi od izbora kapitena i ono malo igrača koji se razlikuju.

Rekao bih da si sa mnom odigrao u brodu 62:62, ali smo inace imali cela 2 ipo ista igraca, jer Lashela iz Njuke ni ti ni ja ne znamo sto imamo:)

Ko je onda sa mnom igrao 62:62 ? :laugh:

Daddy Cool je valjda 25.maj i proverio sam da nema u timu lascellesa, vi ostali ste još uvek ispod fantazi radara ali se nadam da će vam ovaj info pomoći da se raspetljate iz gordijevog 62626262 čvora :fantom:

51 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ko je onda sa mnom igrao 62:62 ? :laugh:

Pa kazem ti, ja :D

1 hour ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said:

Pa kazem ti, ja :D

Ako je istina ovo što @ubibobi priča, igrali smo ja i

Ne znam kako je izvukao iks, zadnji put kad sam pogledao imao sam 3 boda manje, ali i čekao 3 boda sa klupe i duplirane salahovske bonus poene. Ja bio već utefterio pobedu, kad juče imam šta da vidim :dry: