Jump to content
IGNORED

Premier League Fantasy - Premer/Brod/Beton - sezona 2020/21

Recommended Posts

Posted

Prodao sam pred ovo kolo Vilsona i Obamejanga i zamenio ih Sonom i Kejnom :isuse: Gabrijel mi ostao na klupi i nema umesto koga da udje. :frust:

Posted

Na pragu prve pobede konačno, kad Topolicama sa klupe ulazi ničim izazvani Lamptey sa 9 poena :lol:  Večeras se čeka minus poena Justina da ovaj nerešeni skor ode na pravu stranu. 

Posted

ja jurim 6 poena razlike sa Jamesom koji je i dalje upitan za pojavljivanje večeras #srećokurata

Posted
2 hours ago, Svarog said:

ja jurim 6 poena razlike sa Jamesom koji je i dalje upitan za pojavljivanje večeras #srećokurata

I ja ga čekam, evo oporavlja se zadivljujućom brzinom, već je na 75% da će zaigrati :isuse:

Posted

Naravno da sam prodao Mitrovića pred ovo kolo i da odmah ima 2 asistencije. Uzeo sam Bamforda umesto njega tako da očekujem crveni večeras za istog. :isuse:

Javljam vam kad prodam Kejna.

Posted (edited)

Izgubih 47-46 zbog penala nad Medisonom u 90-om min nakog var-a (koji je protivniku zbog toga doneo 3 poena). Cestitke kolegi Kupovna pilad naravno.

3 dana smo se jurili sa poenima i bili sve vreme tu negde.. ovo pocinje da mi se svidja, cak ni u kladionicu vise ne idem :D

Edited by Kec u Nisu ljudi kec uNisu
Posted

Nastavljam da briljiram sa transferima Mitrović out Bamford in. Ipak imao sam sreće pa je Harisonov poen bonusa odneo pobedu, upravo za taj 1 poen, u odnosu na Muslina.

• +1 1
Posted

i to četvrti igrač koji je dobio bonus poen na toj utakmici :dry:

• Haha 1
Posted
22 hours ago, ducca said:

Na pragu prve pobede konačno, kad Topolicama sa klupe ulazi ničim izazvani Lamptey sa 9 poena :lol:  Večeras se čeka minus poena Justina da ovaj nerešeni skor ode na pravu stranu. 

Cestitke,

na kraju je prelomila Pulisiceva povreda na zagreevanju i cinjenica da Ryan nicim izazvan nije branio.

Posted

Tnx, jbg morao sam nekoga dobiti pre Nove godine.

Mada tvrdim da me je liga pokrala za Kejnov kapitenski bonus :mad:

Posted

da prijavim da sam upravo doveo Ziyecha. imate još samo par sati da ga se otarasite i spasete bede u ovom kolu. 

• +1 1
Posted

Evo i ja prijavljujem da sam pedalirao TTA u nadi da će Zuma imati, barem, CS protiv mrtvgo Šefilda.

Znači™ TTA minimum gol i asistencija protiv Citija.

• Wub 1
Posted

Samo da se poklonim stovanom protivniku rrr rrr-u :ziga:

Od 7 dosadasnjih igraca - svih 7 sa ucinkom, svaka cast :ziga: