November 1, 20204 yr Prodao sam pred ovo kolo Vilsona i Obamejanga i zamenio ih Sonom i Kejnom Gabrijel mi ostao na klupi i nema umesto koga da udje.
November 2, 20204 yr Na pragu prve pobede konačno, kad Topolicama sa klupe ulazi ničim izazvani Lamptey sa 9 poena Večeras se čeka minus poena Justina da ovaj nerešeni skor ode na pravu stranu.
November 2, 20204 yr Author ja jurim 6 poena razlike sa Jamesom koji je i dalje upitan za pojavljivanje večeras #srećokurata
November 2, 20204 yr 2 hours ago, Svarog said: ja jurim 6 poena razlike sa Jamesom koji je i dalje upitan za pojavljivanje večeras #srećokurata I ja ga čekam, evo oporavlja se zadivljujućom brzinom, već je na 75% da će zaigrati
November 2, 20204 yr Naravno da sam prodao Mitrovića pred ovo kolo i da odmah ima 2 asistencije. Uzeo sam Bamforda umesto njega tako da očekujem crveni večeras za istog. Javljam vam kad prodam Kejna.
November 3, 20204 yr Izgubih 47-46 zbog penala nad Medisonom u 90-om min nakog var-a (koji je protivniku zbog toga doneo 3 poena). Cestitke kolegi Kupovna pilad naravno. 3 dana smo se jurili sa poenima i bili sve vreme tu negde.. ovo pocinje da mi se svidja, cak ni u kladionicu vise ne idem Edited November 3, 20204 yr by Kec u Nisu ljudi kec uNisu
November 3, 20204 yr Nastavljam da briljiram sa transferima Mitrović out Bamford in. Ipak imao sam sreće pa je Harisonov poen bonusa odneo pobedu, upravo za taj 1 poen, u odnosu na Muslina.
November 3, 20204 yr 22 hours ago, ducca said: Na pragu prve pobede konačno, kad Topolicama sa klupe ulazi ničim izazvani Lamptey sa 9 poena Večeras se čeka minus poena Justina da ovaj nerešeni skor ode na pravu stranu. Cestitke, na kraju je prelomila Pulisiceva povreda na zagreevanju i cinjenica da Ryan nicim izazvan nije branio.
November 3, 20204 yr Tnx, jbg morao sam nekoga dobiti pre Nove godine. Mada tvrdim da me je liga pokrala za Kejnov kapitenski bonus
November 6, 20204 yr Author da prijavim da sam upravo doveo Ziyecha. imate još samo par sati da ga se otarasite i spasete bede u ovom kolu.
November 6, 20204 yr Evo i ja prijavljujem da sam pedalirao TTA u nadi da će Zuma imati, barem, CS protiv mrtvgo Šefilda. Znači™ TTA minimum gol i asistencija protiv Citija.
November 7, 20204 yr Samo da se poklonim stovanom protivniku rrr rrr-u Od 7 dosadasnjih igraca - svih 7 sa ucinkom, svaka cast