Moća Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 Prodao sam pred ovo kolo Vilsona i Obamejanga i zamenio ih Sonom i Kejnom Gabrijel mi ostao na klupi i nema umesto koga da udje.
ducca Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 Na pragu prve pobede konačno, kad Topolicama sa klupe ulazi ničim izazvani Lamptey sa 9 poena Večeras se čeka minus poena Justina da ovaj nerešeni skor ode na pravu stranu.
Svarog Posted November 2, 2020 Author Posted November 2, 2020 ja jurim 6 poena razlike sa Jamesom koji je i dalje upitan za pojavljivanje večeras #srećokurata
ubibobi Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 2 hours ago, Svarog said: ja jurim 6 poena razlike sa Jamesom koji je i dalje upitan za pojavljivanje večeras #srećokurata I ja ga čekam, evo oporavlja se zadivljujućom brzinom, već je na 75% da će zaigrati
Mercuzzio Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 Naravno da sam prodao Mitrovića pred ovo kolo i da odmah ima 2 asistencije. Uzeo sam Bamforda umesto njega tako da očekujem crveni večeras za istog. Javljam vam kad prodam Kejna.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 (edited) Izgubih 47-46 zbog penala nad Medisonom u 90-om min nakog var-a (koji je protivniku zbog toga doneo 3 poena). Cestitke kolegi Kupovna pilad naravno. 3 dana smo se jurili sa poenima i bili sve vreme tu negde.. ovo pocinje da mi se svidja, cak ni u kladionicu vise ne idem Edited November 3, 2020 by Kec u Nisu ljudi kec uNisu
John Coltrane Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 Nastavljam da briljiram sa transferima Mitrović out Bamford in. Ipak imao sam sreće pa je Harisonov poen bonusa odneo pobedu, upravo za taj 1 poen, u odnosu na Muslina. 1
levi Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 i to četvrti igrač koji je dobio bonus poen na toj utakmici 1
nick1986 Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 22 hours ago, ducca said: Na pragu prve pobede konačno, kad Topolicama sa klupe ulazi ničim izazvani Lamptey sa 9 poena Večeras se čeka minus poena Justina da ovaj nerešeni skor ode na pravu stranu. Cestitke, na kraju je prelomila Pulisiceva povreda na zagreevanju i cinjenica da Ryan nicim izazvan nije branio.
ducca Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 Tnx, jbg morao sam nekoga dobiti pre Nove godine. Mada tvrdim da me je liga pokrala za Kejnov kapitenski bonus
Svarog Posted November 6, 2020 Author Posted November 6, 2020 da prijavim da sam upravo doveo Ziyecha. imate još samo par sati da ga se otarasite i spasete bede u ovom kolu. 1
John Coltrane Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 Evo i ja prijavljujem da sam pedalirao TTA u nadi da će Zuma imati, barem, CS protiv mrtvgo Šefilda. Znači™ TTA minimum gol i asistencija protiv Citija. 1
pantelia Posted November 7, 2020 Posted November 7, 2020 Samo da se poklonim stovanom protivniku rrr rrr-u Od 7 dosadasnjih igraca - svih 7 sa ucinkom, svaka cast
Recommended Posts