copkillah Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 2 hours ago, Pokojni Ruxin said: ja samo ne znam dal mi žalije sto je lester izduvao a nije zaslužio, ili sto je liverpul (u kooperaciji) dobio ono što je onoliko nezaslužio A jes vala, Klopara u poslednje 3 sezone ima 265 bodova i to svakako znači da nije zaslužio Ligu šampiona kada se sve sabere. Naspram recimo Pepa koji u poslednje tri sezone ima 265 bodova i zaslužio je.
Pokojni Ruxin Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 27 minutes ago, radnik said: I meni zao Rodzersare i te ciste sporCke price... trener genije, bez para... sa koca i konopca... svojih 10 prstiju... nadomak... ali dusmani... ups govnari... zivot je kucka Ajde prespavaj pa se mozda razbisti sutra. Ziv nisam da saznam sta ti je zalije. Ej, titula... 189 i ja pišemo navijački, iz srca. ali nisam šokiran da ovaj nrdovski forum nabije cvidže i krene sa well ackshually čim neko pokaže pešn na fudbalu
Baldrick S. Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 Brendan potrosio 165 miliona evra od kad je dosao u Lester za sezonu i po. Sirotinja. 1
WTID Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 (edited) 4 minutes ago, Zlurad said: Brendan potrosio 165 miliona evra od kad je dosao u Lester za sezonu i po. Sirotinja. To mu dodje kao Klop za VVD i Alisona bez PDV-a. Skoro sam naleteo na tabelu u kojoj je pisalo koliko koji klub osvaja bodova u odnosu na platni fond, Leicester bio ubedljivo prvi. Edited May 23, 2021 by WTID 1
Pokojni Ruxin Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 (edited) 11 minutes ago, WTID said: Evo za Ruxina... cik suszdrzi se ako mozes! pepara je čovek čista fudbalska emocija i kad smo već tu, nek neko napiše neki patetičan i vrlo dugačak post koji će svi da plusjedanuju, a na temu što nam ligu napušta najbolji špic u istoriji nba. ja sam previše muževan za to, tako da ću reći samo kun Edited May 23, 2021 by Pokojni Ruxin
Pokojni Ruxin Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 9 minutes ago, Zlurad said: Brendan potrosio 165 miliona evra od kad je dosao u Lester za sezonu i po. Sirotinja. ja neveruem koliko vas žulja brendara, a jedini zločin mu je što je bio bolji od klopa a vi ga oterali
Baldrick S. Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 To mu dodje kao Klop za VVD i Alisona bez PDV-a. Skoro sam naleteo na tabelu u kojoj je pisalo koliko koji klub osvaja bodova u odnosu na platni fond, Leicester bio ubedljivo prvi.Ma znam da troše koliko i svi nego ova dvojica troluju pa rekoh malo. Rodzers je stara flopara i iskreno se nadam da ce da nauci. I ovaj FA koji je uzeo je uzeo vise genijalnoscu pojedinca nego taktikom. I kad mu je falila utakmica u Liverpulu kad smo igrali protiv Celzija, zna da igra protiv Murinja, zna da ce da se nabiju u bunker, zna da mu bod dodje kao 3 al jok, idemo taktika 3-4-3
Pokojni Ruxin Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 zlurade pogledaj kakav učinak ima rodžers u finalima. pogledaj kako je uveo svonsi u pl, pogledaj šta je radio u španiji sa seltikom ali ajde, to je jedan lagan narativ za sve koji vole srat napamet...jer se stivi dži okliznuo, jer je kasper odbio laganu loptu u svoju mrežu, jer je prošle godine igrao finiš bez 3/4 tima. što je sve brendanova krivica jel, pa je u sva tri slučaja eto fejlovao. prvi put je fejlovao tako što je doveo liverpul tituli bliže nego iko ikad pre klopa, a druga dva puta tako što je rutinski bio peti sa fakin lesterom u pl, na par bodova od lš.
copkillah Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 3 minutes ago, Pokojni Ruxin said: a druga dva puta tako što je rutinski bio peti sa fakin lesterom u pl, na par bodova od lš. Slažem se, to su do sada neviđeni uspesi za Lester, pre Rodžersa, najviše što je bilo ko sa Lesterom mogao da uradi je da _________________. 1
radisa Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 Just now, copkillah said: Slažem se, to su do sada neviđeni uspesi za Lester, pre Rodžersa, najviše što je bilo ko sa Lesterom mogao da uradi je da _________________. E jbg, to je drugo, to je neki čuveni italijenski trener bio, koji je bio na zalasku uspešne karijere, u kojoj je pre Lestera uspeo da osvoji ____ titula...
Mindaugas Žukauskas Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 Ruxo se stvarno loži na Lester, ja mislio da nas 189ava 1
radisa Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 Just now, Mindaugas Žukauskas said: Ruxo se stvarno loži na Lester, ja mislio da nas 189ava Ruxo se loži na to da misli da se navijači Liverpoola nešto potresaju kad hvali BR... 2
Pokojni Ruxin Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 (edited) 9 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Ruxo se stvarno loži na Lester, ja mislio da nas 189ava najzdraviji projekat u pl, super vlasnik, lepa sporcka priča, odlično troše novce, pametno prodaju, umeli da prepoznaju kvalitet brendana za razliku od ppp-a, status top 6 kluba zaradili pošteno na terenu a ne rasipništvom...realno mož se ugleda svako osim sitija, klub bombona a ovo copijevo toliko vređa inteligenciju da zaista nema potrebe da intervenišem, sve je tu jasno Edited May 23, 2021 by Pokojni Ruxin
copkillah Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 1 minute ago, radisa said: E jbg, to je drugo, to je neki čuveni italijenski trener bio, koji je bio na zalasku uspešne karijere, u kojoj je pre Lestera uspeo da osvoji ____ titula... Sećam se matorog rasipnika, kada je na leto pred sezonu 2015-16. potrošio celih 27 miliona evra, jedno šest miliona manje nego koliko je Rodžersara dao na moćnog Ajozija Peresa.
Recommended Posts