Jump to content
IGNORED

Premier League 2020-21

ArleKino

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Jeremija said:

Ali fascinantno je, mi im pomogli, sudije im pomagale, Aston Villa im pomogla, Chelsea im pomogao, i opet nisu mogli preko linije.  Što kažu, možeš dovesti konja na pojilo, ali ga ne možeš naterati da pije...  :D

1 minute ago, Bogotac said:

B klasa trenera,ovo mu je idealno.

Ovo je bas da se pojede od muke i krivi samo sebe (po komandnoj odgovorsnosti, nisam jos vidio hajlajtse)

1 minute ago, Jean-Luc Picard said:

Treba zadržati Rajsa, angažovati Lingarda

Biraj :fantom:

Posted
2 minutes ago, Jeremija said:

Ali fascinantno je, mi im pomogli, sudije im pomagale, Aston Villa im pomogla, Chelsea im pomogao, i opet nisu mogli preko linije.  Što kažu, možeš dovesti konja na pojilo, ali ga ne možeš naterati da pije...  :D

Iz tvojih reči provejava da je Lester guran?

Ne znam, ovde se ljudi ubiše da dokažu da je Liverpool guran, jer je Alison dao gol glavom...

Kome sad da verujem? :fantom:

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Lepo kolo, klasično poslednje u PL gde se ispod prva dva mesta, ovog puta, nije znalo ko je gde.
Kad se setim samo Aguerovog gola u poslednjim sekundama zaustavnog vremena 2012. kada nam maznuli titulu za gol razliku, sve ovo je pesma cry.gif
Steta Lestera i Totema, a Lids je bio sjajan.

Kada pocinje sledeca sezona? [emoji846]
Pa ok brzo ce avgust, valjda i navijaci u fulu.

Posted
Just now, kipo said:

Biraj :fantom:

Pa pazi...neki insajderi kažu da je uslov koji Moyes postavlja da bi potpisao novi ugovor da se Rajs ne sme prodati. Takođe se spominje Pereira iz WBA za slučaj da se ne uspe potpisati Lingard po nekoj pristojnoj ceni. 

Posted
4 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

Pa pazi...neki insajderi kažu da je uslov koji Moyes postavlja da bi potpisao novi ugovor da se Rajs ne sme prodati.

Wow, kakvu težinu nosi 1 Moyes :hail: 

To kao ono kad Mourinho podnese ostavku zbog Superlige.

• Haha 1
Posted

Složićeš se da favorit za "manager of the year" naslov može sebi dozvoliti tako nešto. 

• +1 1
Posted

Ne znam za Mojsija ali kontam da ako Rajs zeli u London da ce se sve zavrsiti sa Abrahamom :sad:

Posted
9 minutes ago, radisa said:

Iz tvojih reči provejava da je Lester guran?

Ne znam, ovde se ljudi ubiše da dokažu da je Liverpool guran, jer je Alison dao gol glavom...

Kome sad da verujem? :fantom:

Ovde godine (sezone) je Leicester osvojio 4 poena iz 5 zadnjih utakmica i to 3 protiv našeg "š" tima.

Prošle sezone, ako se ne varam, 9 iz zadnjih 9.

Mislim da počinje da se uočava jedan pattern...

Posted
58 minutes ago, 189- said:

pa gura se liverpool na svaki moguci nacin a nas jebu. mislim nista novo ali ovo je next level. 

Opet se zajebavaš, jel da?

• +1 1
Posted
Opet se zajebavaš, jel da?
Pa kad ga budu prozivali, biće da se zezao
Posted (edited)
58 minutes ago, Jumanji said:

Lepo kolo, klasično poslednje u PL gde se ispod prva dva mesta, ovog puta, nije znalo ko je gde.
Kad se setim samo Aguerovog gola u poslednjim sekundama zaustavnog vremena 2012. kada nam maznuli titulu za gol razliku, sve ovo je pesma cry.gif
Steta Lestera i Totema, a Lids je bio sjajan.

Kada pocinje sledeca sezona? emoji846.png
Pa ok brzo ce avgust, valjda i navijaci u fulu.

Neces dugo morati da cekas na dramu.

Vec 16.06. ce biti objaljen raspored za narednu sezonu a prvo kolo je 14.08.

Pijaca se otvara 09.06. a zatvara poslednjeg dana avgusta.

Edited by WTID
  • Hvala 1
Posted

ja samo ne znam dal mi žalije sto je lester izduvao a nije zaslužio, ili sto je liverpul (u kooperaciji) dobio ono što je onoliko nezaslužio :fantom:

Posted

I meni zao Rodzersare i te ciste sporCke price... trener genije, bez para... sa koca i konopca... svojih 10 prstiju... nadomak... ali dusmani... ups govnari... zivot je kucka :cry:

Ajde prespavaj pa se mozda razbisti sutra. Ziv nisam da saznam sta ti je zalije. 

Ej, titula... 

Posted
2 hours ago, WTID said:

Neces dugo morati da cekas na dramu.

Vec 16.06. ce biti objaljen raspored za narednu sezonu a prvo kolo je 14.08.

Pijaca se otvara 09.06. a zatvara poslednjeg dana avgusta.

Mrrrrrrzim prelazni rok 🤨

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...