Sandens Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 2 hours ago, 189- said: lol kakav crni solanke, taj gol u pl nije dao dok abraham ma koliko smotan bio ipak je i dalje respektabilan golgeter. nista, spremite onda 80 miliona funti sterlinga i abrahama and we can talk. inace, mislim da ce rajsara ostati jos sezonu u west hamu ako udjemo u evropu.
Mindaugas Žukauskas Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Ovakve prangije se ni pokojni Adrijano ne bi postideo. Ne žali loptu ova momčina.
renne Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Ko bi rekao posle.onih 1:6 da ćemo sedam kola pre kraja i dalje biti u trci za titulu
kipo Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Bila bi fora da Ole sad kaze kako su bilji bolji tim, kontrolisali utakmicu bla bla.. i da su postigli 4 gola
John Coltrane Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Pita Džef Murinja za gol poništen gol, a on kaže da je VAR trebao da dodeli crveni Pogbi za lakat Orijeu, a Džef opet pita da ipak prokomentariše poništen gol, a Murinjo kaže "više ništa ne znam, ne znam šta da kažem i kako da komentarišem" Kakav djulov jebo mamu namazanu.
189- Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 28 minutes ago, Sundance Kid said: nista, spremite onda 80 miliona funti sterlinga i abrahama and we can talk. inace, mislim da ce rajsara ostati jos sezonu u west hamu ako udjemo u evropu. evo prosledjujem marini ovaj tvoj post.
Miljenko Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Bilo bi lepo da West Ham prvi put zaigra u CL (tek malopre videh stanje na tabeli). Sva 4 gostovanja su im protiv timova iz bottom 6. Pretpostavljam da ce duel protiv Chelsea, 24. aprila, biti odlucujuci. Chelsea doduse ima tezi raspored. Tu je i Liverpool za koga je tesko reci sta im je tesko (gostuju nama, dok ostalo izgleda rutina; bar bi to bilo prosle sezone).
Mindaugas Žukauskas Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Auba propušta tekmu because of flu. Pre će biti da je flew out of team.
Recommended Posts