Baldrick S. Posted May 29, 2021 Posted May 29, 2021 1 minute ago, Lancia said: znaci opet overthinking Nemoj. Tesko je kad Origi postigne vise golova u finalima Lige Sampiona nego Siti u celoj karijeri. Mora se sabrati. 1 2
kud u maglu Simoviću Posted May 29, 2021 Posted May 29, 2021 19 minutes ago, Lancia said: Brate, niko da te pohvali gledao sam ih dva puta(čak ne ni cele utakmice) fa i prvenstvo i bilo je vidljivo, fudbalskim znalcima, da je tuhel zaključao pepa i da je u susretu ova dva tima chelsea u prednosti žao mi što sam batalio klađenje, mada mi je danas prošlo kroz glavu da bi mogla neka masnija kinta da se stavi na plavcetm 2
Mindaugas Žukauskas Posted May 29, 2021 Posted May 29, 2021 Peparu jebe što postavi za cilj quadruple, pa onda prvenstvo i 3 finala ispadne kao mega fail 1
John Coltrane Posted May 29, 2021 Posted May 29, 2021 Ostade Fergijeva tripla kruna nedosanjan san za mladje naraštaje. 2
Ivo Petović Posted May 29, 2021 Posted May 29, 2021 Nisam gledao ni minut ovog "finala", nikakvu emociju nemam naspram ova dva tima, ali realno, ovo finale, sa svojim učesnicima, je najgore finale u istoriji CL. Apsolutno ništa oba tima nemaju da zainteresuju običnog, normalnog, čoveka (koji je manjina, doduše) da uloži neku emociju u gledanje tih 90 minuta. Ovo finale je gorivo za sve one koji smatraju da je pravi trenutak da neki meteor pogodi Zemlju i prepolovi je, a ja sam sve bliži tom spektru razmišljanja. 2
harper lee Posted May 29, 2021 Posted May 29, 2021 (edited) 12 minutes ago, Ivo Petović said: Nisam gledao ni minut ovog "finala", nikakvu emociju nemam naspram ova dva tima, ali realno, ovo finale, sa svojim učesnicima, je najgore finale u istoriji CL. Apsolutno ništa oba tima nemaju da zainteresuju običnog, normalnog, čoveka (koji je manjina, doduše) da uloži neku emociju u gledanje tih 90 minuta. Ovo finale je gorivo za sve one koji smatraju da je pravi trenutak da neki meteor pogodi Zemlju i prepolovi je, a ja sam sve bliži tom spektru razmišljanja. Ja odgledao svih 100 minuta i gajim isti utisak. Treneri "vizionari" su postali previse uticajni u fudbalu, ubili su taktickim mrsomudjenjima svaku radost gledanja fudbala. Siti gubi celo poluvreme i ne moze kurcevu sansu da napravi iz svoje glasovite igre do noge, tek na kraju kad su shvatili da ce da padnu bez ispaljenog metka poceli su da preskacu igru i napravili nekakve dve nazovi sanse iz odbitaka, jedan traljav sut Mareza i jedan izblokiran Zesusa. Iskreno se divim ljudima kojima toliko malo treba pa smatraju da su gledali dobru utakmicu, ovo je bilo beskrajno glupo potrosenih 100 minuta zivota s moje strane. edit: Izuzimam partiju Kantea koji je bio daleko najbolji igrac veceras. Edited May 29, 2021 by harper 1
bags Posted May 29, 2021 Posted May 29, 2021 Potpis na ovo Harperovo. Ja sam samo gledao drugo poluvreme i bas je smorilo. Bio je neki tempo ali nijedna lepa akcija za pamcenje, ili potez makar. Kao da je neko zadnje kolo u PL a sve odluceno. 1
Weenie Pooh Posted May 29, 2021 Posted May 29, 2021 23 minutes ago, Ivo Petović said: za sve one koji smatraju da je pravi trenutak da neki meteor pogodi Zemlju i prepolovi je, a ja sam sve bliži tom spektru razmišljanja Ali inkrementalizam? Džo Bajden? Nada umire poslednja bla bla truć?
Budja Posted May 29, 2021 Posted May 29, 2021 22 minutes ago, Ivo Petović said: Nisam gledao ni minut ovog "finala", nikakvu emociju nemam naspram ova dva tima, ali realno, ovo finale, sa svojim učesnicima, je najgore finale u istoriji CL. Apsolutno ništa oba tima nemaju da zainteresuju običnog, normalnog, čoveka (koji je manjina, doduše) da uloži neku emociju u gledanje tih 90 minuta. Ovo finale je gorivo za sve one koji smatraju da je pravi trenutak da neki meteor pogodi Zemlju i prepolovi je, a ja sam sve bliži tom spektru razmišljanja. Preterujes. Ako je do emocije, onda cenim da si batalio gledanje jos od, sta znam, 2004.
Ivo Petović Posted May 29, 2021 Posted May 29, 2021 2 minutes ago, Weenie Pooh said: Ali inkrementalizam? Džo Bajden? Nada umire poslednja bla bla truć? Ha ha, you are so self important Šta kažu Glen Grinvald i Džimi Dor? Je l Taker karlson socijalista? Čitaj malo istorije druže, pa onda možemo da raspravljamo o svemu.
Recommended Posts