Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2020/21

shimpu

Recommended Posts

Posted

Buzda je imao neki CV kad je dolazio.

Meni je enigma meteorski uspon mladog golmana. Depresivan kao Đekić, zbunjen među ludacima.

Sent from fav toy

Posted
35 minutes ago, Ted said:

konkurencija je jeziva. ne samo da se ne bi moglo tvrditi da je najgori, već je upitno i dal je jedan od najgorih. na drugoj strani spekra, na žalost, konkurencija nije tolika, iako je značajna.

ima tu i do ličnih impresija i frustracija, nekog igrača naprosto ne podnosiš. ja recimo očima nisam mogao da vidim Bajića, iako realno nije bio najgori kad se posmatra ko je sve igrao na toj poziciji. doduše nije ni daleko od dna. meni u kategoriju nagorih svakako ulaze i oni koji posvedoče da nemaju kvalitet ali se iz nekog razloga zapate u timu. tako da značajno utiče i period koji je dotični igrao, naročito ako je uzaptio poziciju startera. ovi krševi što dođu i prođu ko da nikad nisu bili, teško da mogu da uđu u konkurenciju (Georgijević npr). mogli bi da im je data šansa, ali hvala Bogu dragome pa nije. i takvih ima kolko hoćeš.

Meni je Miloš Ostojić ubedljivo prvo mesto.

Posted (edited)

Mrzeo sam Nikolu Ninkovića. Svi drugi pacijenti su mi ili bili simpatični ili podnošljivo iritantni, samo tu preispoljnu seljačinu sleš rumenu debilčinu nisam mogao da smislim.

Edited by napadaj
Posted

Vukelja, Markovski, Ćetković, Stjepanović, Miljković, Zajeb, Ngambi, Nikolov,  Zubija, Viktor Ugo, Manga, Eliomar, Asprogenis, Nemanja Petrović,  Voja Stanković, Pauljević, Saša Marković, Filip Klajić, Đerlek, Bosić,  Marčeta,  Čadikovski, 

Posted (edited)

Kad je Voja Stanković zabo pod prečku u Briselu. Ta muda može imati samo buzdovan. 

Edited by theanswer
Posted

Gledao sam bas Scekica protiv Javora i mnogo znaci za defanzivu, mnogo lopti presece, uz to jedini uz Zdjelara zna da bije i kupi visoke lopte... Mana mu je sto je igrac manje u napadu. Dosta znaci  iako vecina prica da ne treba da se igra sa 2 zadnja vezna u nasoj ligi, ali da je Scekic poceo protiv NP mislim da ne bi pukli 3 boda. Mnogo puta on oduzme loptu na pola i tu krene kontra Suma, Sadik, Stevanovic... Uz to ne pamtim da je nekad odigrao los derbi od kad je u Partizanu, uvek je bio medju najboljima, bas mnogo potcenjen igrac. 

• +1 1
Posted

Čestitke na osvojenom kupu, Vojvodina se pomerila u treće kolo kvalifikacija

Posted

Gde ce i ostati. Nije bas 100% apdejtovano, ali ovo su manje vise protivnici lala:

Seeded teams                   coef.              Unseeded teams                 coef.
------------------------ --- ----------------     ------------------------ --- ----------------
Tottenham Hotspur **     Eng  85.000              .
FC Basel **              Sui  58.500              Stade de Reims **        Fra >11.416
Sporting CP Lisbon       Por  50.000              NK Rijeka                Cro  11.000
FC København **          Den  42.000              FC Fehérvár *            Hun  10.500
PSV Eindhoven            Ned  37.000              Rio Ave **               Por   9.889
VfL Wolfsburg **         Ger  36.000              Dinamo Moscow **         Rus   9.109
Sparta Praha             Cze  30.500              Slovan Liberec **        Cze   8.000
APOEL Nicosia *          Cyp  27.500              Charleroi                Bel   7.580
BATE Borisov **          Bls  24.000              Hajduk Split **          Cro   7.500
Galatasaray **           Tur  23.500              Shkendija Tetovo *       Mac   7.250
Malmö FF *               Swe  22.000              Willem II Tilburg **     Ned   7.150
Partizan Belgrade *      Srb  22.000              Kolos Kovalivka **       Ukr  >7.180
CL-Q2nc @2                    21.000 - 54.000     Desna Chernihiv          Ukr  >7.180
Standard Liège **        Bel  20.500              The New Saints *         Wal   7.000
FCSB *                   Rom  20.500              FK Jablonec **           Cze   7.000
Granada CF **            Esp >20.228              Dinamo Minsk *           Bls   7.000
AC Milan **              Ita  19.000              Lech Poznan *            Pol   7.000
CL-Q2nc @2                    18.500 - 34.000     Alanyaspor               Tur   6.720
AEK Athens               Gre  16.500              TSV Hartberg **          Aut   6.585
Glasgow Rangers **       Sco  16.250              Aberdeen *               Sco   6.500
LASK                     Aut  14.000              Zrinjski Mostar *        Bos   6.250
NK Maribor *             Slo  14.000              Alashkert FC *           Arm   6.000
Hapoel Beer-Sheva *      Isr  14.000              Kairat Almaty *          Kaz   6.000
Rosenborg BK *           Nor  13.500              Zalgiris Vilnius *       Lit   6.000
Apollon Limassol *       Cyp  12.500              SønderjyskE              Den   5.850
.                                                 FC Sankt Gallen          Sui   5.280
Posted

To što će oni ostati nema veze sa nama. Umesto 4 kola, imali bismo da prođemo 2 i to kao nosioci. 

Posted

A, sori, nisam skapiro kontekst posta.

Posted
5 hours ago, Њујоркер said:

A, sori, nisam skapiro kontekst posta.

Ova lista gore nije dobra, kopirani su i nenosioci...

Posted

Žurnal piše da će umjesto Boba potpisati:

MiLJKON!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...