Ted Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 da si gledao Pazar batalio bi priču do kraja života mene još uvek nelagoda hvata kad se prisetim. trebaće vremena da izbacim to iz glave.
gone fishing Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 8 minutes ago, Ted said: ne bi Popović video gola da nije ovog kretenskog pravila o dva u21 igrača. verovatno je procena da je na svojoj poziciji bolji od u21 igrača na drugim pozicijama. mada iskreno nisam očekivao da golmanom pokrivamo tu obavezu. sa druge strane ne bi bilo normalno da Pavlović počinje umesto Sume niti Čolić umesto Asana ili Lazara Markovića. postavlja se pitanje šta ako se Popović povredi npr. ili dobije crveni. ili recimo da se povredio danas u toku prvog poluvremena. morao bi da uđe Stojke, a onda bi morao da vadiš još nekog i da ubacujeć Čolića npr. zaista, ovo ko je smislio treba ga tući dok ne prizna kako je došao na ideju nego, počeo si da pratiš domaće tekme smislio je ili bolje reći prepisao kokeza od rumuna, koji su zahvaljujući tom pravilu ostvarili neke uspehe sa mladim repkama, a znamo kako su naši napaljeni na neki rezultat pa makar i u bezvrednim mlađim selekcijama
Ted Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 1 hour ago, *edited by mod said: RFS,Botosani i Valmeiru. Sent from my GM1913 using Tapatalk ovu su potencijalni protivnici? ok, Rumuni, ali šta je bre ovo ostalo
*edited by mod Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 ovu su potencijalni protivnici? ok, Rumuni, ali šta je bre ovo ostaloLetonija 1 i 2Sent from my GM1913 using Tapatalk
Ted Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 Just now, gone fishing said: smislio je ili bolje reći prepisao kokeza od rumuna, koji su zahvaljujući tom pravilu ostvarili neke uspehe sa mladim repkama, a znamo kako su naši napaljeni na neki rezultat pa makar i u bezvrednim mlađim selekcijama pa mi smo i bez tog pravila ostvarili sjajne rezultate sa mlađim repkama.
Ted Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 Just now, *edited by mod said: Letonija 1 i 2 Sent from my GM1913 using Tapatalk aha spram kurate sreće u žrebu možemo već početi skauting Rumuna 2
gone fishing Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 (edited) da ali te rezultate je ostvario tole još daleke 2014 odn 2015 kokeza nema čime da se pohvali, čak ne uspeva ni da se plasira na ta prvenstva sa klincima u zadnjih 2-3 godine Edited August 9, 2020 by gone fishing
WHK Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 treba nam krsteni levi i desni bek, pa da probamo nesto napraviti u evropi..
Ted Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 1 minute ago, gone fishing said: da ali te rezultate je ostvario tole još daleke 2014 odn 2015 kokeza nema čime da se pohvali, čak ne uspeva ni da se plasira na ta prvenstva sa klincima u zadnjih 2-3 godine pa je zato rešio da se iživljava nad domaćim klubovima. pominjao sam motke u jednom od prethodnih postova. povlačim. treba bacač plamena
Azdaja Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 od 4 komada, tri na srecu. Savo je zrtvovao neku kozu sa Sumom pre par dana pa je doslo na svoje, al cekam prvo gostovanje da vidimo opet kad krene bunker koliko je sati.
BWA Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 26 minutes ago, Ted said: da si gledao Pazar batalio bi priču do kraja života mene još uvek nelagoda hvata kad se prisetim. trebaće vremena da izbacim to iz glave. Pogledaj reprizu ove rapsodije večeras i Pazar će se polako izgubiti u bespućima povijesti nogometa. 1
Ted Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 treba mi nešto jače.....neka pobeda nad Juventusom u Torinu golom Buzde u 95. minutu na asistenciju Smiljanića (a celu utakmicu smo igrali bez Sume, Sadika, Natka i Asana - svi povređeni)
*edited by mod Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 Nisam siguran da li misli na probleme ili igrače...Sent from my GM1913 using Tapatalk
Recommended Posts