Ted Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 šta bi......opet pušagija sreća pa sam zaboravio i da igramo jebeš mi sve ako ne bi više bodova osvojili da igramo 38 derbija, nego ovako ja se ne radujem ni eventulnoj novoj upravi, uspeće nekako da budu gori i od ovih
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 1 hour ago, Tresko said: Pa naravno da će da puštaju tu stranu gde igraju dva beskorisna panja, koji imaju ukupno jedan neuron na raspolaganju. Mora da ubaci Ser Šamrok od Bunkera još par centarhalfova, koji će mu moj napadači. Protiv moćnog Radničkog iz Niša mora da se igra oprezno. Niste bili dovoljno oprezni..
Ted Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 ahahahahahahahahahahahahaha...sad sam video ovo nesto sto je Miljkon izveo u protivnickom kaznenom (ne umem da opisem, nikad nista slicno video nisam).....ahahahahahahahaha
Constantin Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 2 minutes ago, Ted said: ahahahahahahahahahahahahaha...sad sam video ovo nesto sto je Miljkon izveo u protivnickom kaznenom (ne umem da opisem, nikad nista slicno video nisam).....ahahahahahahahaha
Shaq Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 1 hour ago, Ted said: šta bi......opet pušagija sreća pa sam zaboravio i da igramo jebeš mi sve ako ne bi više bodova osvojili da igramo 38 derbija, nego ovako ja se ne radujem ni eventulnoj novoj upravi, uspeće nekako da budu gori i od ovih kratak remize™ u reziji crazy zexa..
Redoran Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 Zapravo bi bilo najbolje da je išla samo ova muzika, bez ikakvog komentara. A mogla je i ona podloga iz Benija Hila, sad smo na tom nekom nivou.
Ratamahatta Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 (edited) Pazi, on je hteo u malu mrezu da je zakuca spoljarom, kao Drulovic. Bog. Edited October 26, 2020 by Plajvi
Azdaja Posted October 27, 2020 Posted October 27, 2020 Isuse koje su ovo poluprilike i pokušaji. Lepo ih je naduvao zekson. I dalje mi u glavi odzvanja, ne trebaju nam pojačanja, tim je namešten, konačno imamo luksuz da uigrani ulazimo u sezonu. Trener Savo. Kolo posle početka lige, menjamo način igre, vreme je da pobedjujemo.. I sad ovo. Žali bože.
Ted Posted October 27, 2020 Posted October 27, 2020 tim i jeste bio namesten u dobroj meri, a situacija pre nekoliko meseci bila je neuporedivo bolja nego sada. kako smo dosli do toga da posle par meseci prvo, sa mukom, zadrzavamo trenera, a posle ga gubimo.....jasno je koja je adresa za to pitanje.
twisted Posted October 27, 2020 Posted October 27, 2020 i šta sam ja rekao onomad? savin partizan je izmislio fudbal za ser šamrokov
gone fishing Posted October 27, 2020 Posted October 27, 2020 1 hour ago, Azdaja said: Isuse koje su ovo poluprilike i pokušaji. Lepo ih je naduvao zekson. I dalje mi u glavi odzvanja, ne trebaju nam pojačanja, tim je namešten, konačno imamo luksuz da uigrani ulazimo u sezonu. Trener Savo. Kolo posle početka lige, menjamo način igre, vreme je da pobedjujemo.. I sad ovo. Žali bože. То је била прича за медије од управе је тражио 6 појачања а добио је само 1 - толико о томе да је био задовољан екипом коју има - али авај свињура је, како рече жекс, овог лета променио понашање и почео да саботира клуб - не довођењем појачања је отерао једног а довео другог тренера коме је испуњавао жеље као да је деда мраз али и то задњег дана прелазног рока, не треба да чуди ако тим буде деловао раштимовано до 20 новембра
Kreator Posted October 27, 2020 Posted October 27, 2020 I opet po ko zna koji put pričamo o trenerima i igračima a glavni problemi sede u kancelariji humske 1. Pa kako vam ne dosadi više?
Recommended Posts