November 20, 20204 yr 3 hours ago, ToniAdams said: mislim da sam ipak zabo nesto od dece prijatelja sa kojima sam se igrao preprosli vikend, a koja jos idu u vrtic. Nase dete ide u vrtic i to nam je povelik izvor stresa. Non stop smo prehladjeni, bar dve, ako ne i tri prehlade poslednjih mesec dana. Ne znam kad jedna prehlada zavrsava, a kad druga pocinje. I naravno svaki put se tripujes da je kovid.
November 21, 20204 yr Da li ići u Kovid ambulantu ako su simptomi za sada blagi? Zapravo nisam ni siguran da li je Kovid, nisam testiran, a već drugi dan imam utisak da sam pod temperaturom (a nisam), preznajanje noću, sporadični kašalj i to je to Kad ste vi išli na pregled/test?
November 21, 20204 yr Popular Post Đe ste, ljudi. Vreme je da se javim i ovde... Ćale (69) pozitivan, kašlje od prošlog petka, u ponedeljak testiran, u sredu dobio rezultate. Temperatura do 38.5 i gadan kašalj. Pluća čista za sad, poslali ga kući, nikakvi lekovi (osim paracetamola za temperaturu ako baš poraste), samo vitamini i da dođe odmah ako se zakomplikuje... Mama je sa njim u stanu, maske i dezinfekcija stalno, ona nema nikakve simptome. Lekar rekao ćaletu da ona ne mora da bude u samoizolaciji Njen komentar: "Jebote, pa da li su normalni?!?" Ne izlazi nigde, naravno. Zet i ja im radimo dostavu do vrata, ostavimo sve ispred vrata, pozvonimo pa se odmaknemo 3-4 metra, i tako... Aj' čuvajte se. Čuvajte sebe od drugih i čuvajte druge od sebe.
November 21, 20204 yr 19 minutes ago, Spirit said: Da li ići u Kovid ambulantu ako su simptomi za sada blagi? Zapravo nisam ni siguran da li je Kovid, nisam testiran, a već drugi dan imam utisak da sam pod temperaturom (a nisam), preznajanje noću, sporadični kašalj i to je to Kad ste vi išli na pregled/test? Ako ti ne treba zbog bolovanja, onda je bolje biti kod kuće. Zašto da rizikuješ red, hladnoću i slično. Inače trećeg do petog dana je najbolje ići na testiranje i prvi pregled pluća.
November 21, 20204 yr Nocas 37.5, ne kasljem, imam knedlu u grlu, nemam dijareju. Tri puta sam ustajao da izmerim I dva tri puta 37.5Nisam se znojioImam I ukus I miris, malopre sam izmerio 37.8Osecam povremeno neku vrelinu u grudima I to je sve Nisam malaksao ili nesto slicno
November 21, 20204 yr Liči. Mene je grlo u početku samo grebuckalo. I taj neki osećaj pre da je angina nego virus. To je možda tvoj osećaj knedle. Prati temperaturu i udisaj.
November 21, 20204 yr Udisaj je normalan, bukvalno puna pluca.Kad da ocekujem pogorsanje/poboljsanje?
November 21, 20204 yr 4 minutes ago, Milosh76 said: Udisaj je normalan, bukvalno puna pluca. Kad da ocekujem pogorsanje/poboljsanje? nemoj ništa da očekuješ. pusti neku seriju, napravi kilo limunade i relaksiraj se. zvekni neki paracetamol ako te nešto boli. ti ti je to.
November 21, 20204 yr Meni su iz kovid call centra rekli da pratim 3-4 dana simptome i ako ne bude skakala temperatura značajnije i ne bude novih simptoma (prvenstveno gubitak čula) da se opustim.
November 21, 20204 yr Čuvajte se svi, čuvajte i sebe i druge. Batalite sve obaveze koje nisu bezbedne niti ključne. Držite se, ljudi.
November 21, 20204 yr Čuvajte se ljudi, držite se, ovo je opasno uzelo maha sa svih strana podrška svima