October 3, 20222 yr od petka popodne, sad nemam više preko 37.5 ali se osećam kao da sam sišao sa ringišpila u iskašljavam močvaru
October 3, 20222 yr Popular Post Evo i mene u klubu, korona devica. Potvrdjeno prvo na kucnom testu a onda i u ambulanti. Zakacio na putovanju u Madjarskoj, rekao bih da u sredu uvece krecu razaznatljivi simptomi. Nastavilo se na alergiju na ambroziju pa u jednom trenutku nisam bio siguran sta je sta tj moguce je da su se spojili u jedno - vec sam bio prenadrazen u smislu da mi je cureo nos, ali otkako je uletela korona proizvodim nestvarne kolicine sekreta i nikako da ga iskasljem. Temperatura je bila najvise oko 38, i dosta se brzo spustila, osecaj zgazenosti trajao dan-dva dok bol u grlu nikako da ode i tako vec 6. dan. Ukus i miris su mi oslabljeni, ne mogu da kazem da su skroz nestali, vise su postali metiljavi. Zelim svima trenutno bolesnima brz oporavak!
October 3, 20222 yr 26 minutes ago, ToniAdams said: od petka popodne, sad nemam više preko 37.5 ali se osećam kao da sam sišao sa ringišpila u iskašljavam močvaru to kod tebe baš ne liči na lakši oblik mislim, ako je moj muž sa verovatno dosta godina više od tebe i milion nekih bolesti imao temperaturu jedan i po dan, onda je to kod tebe, a pod pretpostavkom da je isti soj, baš nešto zagrdilo
October 3, 20222 yr a nemam pojma vise, ja fakat teze reagujem na visoku temp zbog nekih drugih problema, ali retko kad bi mi temperatura bila duze od 2 max 3 dana povisena
October 3, 20222 yr od ovih koje ja znam da su zakacili skorije, recimo tokom septembra, obicno je kod svih bilo 2-4 dana relativno visoke temperature (prosecno tri, kao i kod mene) i solidan period umora i iscrpljenosti. ko ce mu ga znati koji soj je sad aktuelan.
October 3, 20222 yr i da, ozdravljajte ljudi, sto pre. da sudimo prema forumu, ovo bi bio jedan solidan talas.
October 3, 20222 yr djubre je sigurno mutiralo, jer ovo shto narod ima ochigledno nisu laki omikroni.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
October 3, 20222 yr plus, prakticno je delovanje vakcine vec nepostojece kod vecine. mislim, proslo je vec poprilicno vremena, a i soj je novi... Edited October 3, 20222 yr by Aleksija
October 3, 20222 yr 1 hour ago, ToniAdams said: od petka popodne, sad nemam više preko 37.5 ali se osećam kao da sam sišao sa ringišpila u iskašljavam močvaru Ne bi trebalo baš toliko iskašljavanja ali mi pušači smo spržili sve pa možda tako reagujemo...
October 3, 20222 yr Imao sam sve standardne simptome sad desetak dana u drugoj polovini septembra, ali mi brzi i PCR bili negativni. 5-6 dana temp, 37.2-37.6 preko dana, rano ujutru i kasno uvece 38+, rekord 38.6. Suv kasalj na pocetku, posle se pojavio sekret, malaksalost, nekoliko puta sam imao neki trip kao elektrosok da je prosao kroz mene, nos cementiran, grlo razvaljeno, apetit nula, jedva sam i zvakao i gutao. I evo sad vec 5-6 dana nemam temp, ali sam sav nekako skrnav, umoran i osamucen/dekoncentrisan Neki lazni kovid sta li je Edited October 3, 20222 yr by Plajvi
October 3, 20222 yr 1 hour ago, gospa buba said: djubre je sigurno mutiralo, jer ovo shto narod ima ochigledno nisu laki omikroni. sent from bash mnogo dobar novi bubamoto Sta ce biti kad udari hladnije vreme . O vakcinisanju nista ne pricaju
October 3, 20222 yr 7 minutes ago, Plajvi said: , apetit nula, jedva sam i zvakao i gutao. da li je moguće da samo ja nisam izgubila apetit tokom kovida nikakave koristi od govneta mutiranog