September 30, 20222 yr 16 hours ago, napadaj said: Pozitivan Prošlo devet meseci od prvog puta. Drž se, već si preležao tako da kontam da nije frka...
October 1, 20222 yr poyy sam, dobio od raspale kobile ruskinje koja je bolesna dolazila na posao, danas je lakse ali juce sam hteo da krepam
October 1, 20222 yr sad ce to relativno brzo da se popravlja, drzi se! ali, da, nije bas toliko naivna varijanta koliko je ignorisana.
October 1, 20222 yr 1 hour ago, ToniAdams said: raspale kobile ruskinje jeste, sad su rusi za sve krivi
October 1, 20222 yr 28 minutes ago, Aleksija said: sad ce to relativno brzo da se popravlja, drzi se! ali, da, nije bas toliko naivna varijanta koliko je ignorisana. Nije, baš zna da razmrda kockice...
October 1, 20222 yr Ma ja se već treći dan osećam kao i inače, uz malo zapušen nos, ništa više od toga.
October 1, 20222 yr 1 hour ago, ToniAdams said: iskr meni jučerašnji dan jedan od težih ikad, medju javom i medj snom pa kakav je to soj kod tebe ? ili si ti srećković koji do sada nije bio ni izbliza bolestan ? šta god da je, brzo oporavak
October 2, 20222 yr 17 hours ago, ToniAdams said: iskr meni jučerašnji dan jedan od težih ikad, medju javom i medj snom Vozaće tako par dana + - i onda se sredi... Samo nemoj da se zalećeš sa fizikalijama, šta znam trčanje, teretana i bez solidnog sistematskog pregleda. Srećno.
October 3, 20222 yr danas konačno ne ide preko 38, kurca mog lakši oblik, isceđen sam ko tuba paste za zube
October 3, 20222 yr 3 minutes ago, ToniAdams said: danas konačno ne ide preko 38, kurca mog lakši oblik, isceđen sam ko tuba paste za zube koliko ti to traje, meni je trajalo jedno 2 dana onako zesce. posle toga iscrpljenost i iskasljavanje mukusa