September 1, 20222 yr 1000 nečeg šumećegaaa, dobro. tuchem ja hiljadarke, shto babi dao aleksandar [emoji38]ol:sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
September 2, 20222 yr Svi imali, ležali, bili u karantinu ja ni da se zakašljem. I odem na redovan sistematski pregled kaže doca kardio uuuu šta je ovo te neki ožiljci te priraslice... Dobar kovid si ti imao. Sad me upleli u neke žice 24h pa onda da me opterećuju. Ono nije da nisam primetio nabacim 190 otkucaja po želji ali opet... Ni 37C koja je koliko znam sa foruma najopasnija.
September 2, 20222 yr uuuuuh, pa neka se onda niko ni ne našali da je COVID neki grip maltene drži se @Zaboravan, kažu da te kardio tegobe posle covida nisu tu da ostanu
September 2, 20222 yr 11 minutes ago, dùda said: uuuuuh, pa neka se onda niko ni ne našali da je COVID neki grip maltene drži se @Zaboravan, kažu da te kardio tegobe posle covida nisu tu da ostanu Hvala. Ma OK sam ja, nego da skrenem pažnju, izgleda da to stvarno radi s odloženim dejstvom. Tako da nakon covida lagano na detaljan pregled.
September 2, 20222 yr Popular Post stigo PCR, naravno pozitivan. ali ok, bolje sam mnogo nego sinoć, osim što je krenula neka upala mišića, za sada stomačni i leđni...
September 3, 20222 yr Popular Post I ja pozitivan na brzom prvi put, neće doca da radim PCR. Simptomi: sinoć temp 38,3 spuštena Paracetamolom, drhtavica i jeza, kašalj retko. 4ta doza u aprilu. Dobio PROTECTControl, ZINComplex, Spedifen 400mg, probiotik i tečnosti da pijem. Ako se pogorša stanje, da se javim u ambulantu sa CRP.
September 3, 20222 yr Popular Post Keva je negativna jos uvek kaslje i manta joj se u glavi ali ostalo je sad vec sve OK.
September 4, 20222 yr Popular Post On 10.8.2022. at 8:20, Milosh76 said: Kad se deda oporavi, napravi mu nalog "deda forumas" pa nek napise koju rec Podrska za dedu "forumasa" ... i sve ostale Posto ste jako pomogli podrskom, da javim da je deda savladao Batajnicu posle nesto vise od 3 nedelje. Na registraciju na forumu i dedin post cemo sacekati jos malo, posto je prebacen na KCS zbog pucanja plucne maramice (posledica covid-a i/ili kiseonicne terapije). Navodno vise nije ugrozen, pitanje je samo vremena dok to zaraste, al dok ga ne vidim kod kuce ne opustam se. Pa posle da krenemo u rehabilitaciju, skoro 90 godina, a toliko lezanja. Ako je nesto pozitivno to je da sad imam iskustva sa Batajnicom, procedurama i sistemom rada tamo, pa ako nekom ikad (pu pu) zatreba rado cu da pomognem.
September 5, 20222 yr e nisam pametna - juce odem u kovid zbog grebanja u grlu i neke sitne temperature, negativna na brzom, rezultati konzistentni sa tim, kaze doktorka. al da se prati. dodjem kuci, vec kao da je malo gore, legnem i pola noci provedem u nekoj apstraktnoj nocnoj mori, gde sam zatvorena u sobe majkrosoft ofisa i ne mogu da izadjem elem, ispostavi se da imam 37.5, i tako sve do veceras, varira od 37.2 do 37.7, grlo i kasljucanje. bas me dobro lomi, ja retko imam temperaturu i ovo je za mene mnogo. ne znam da li je moguce da nalazi budu u normali prvih par dana kod korone (znam da test moze i ovako i onako) - koliko sam razumela, indikator su niski leukociti, kod mene su bili normalni. najvise zbog bolovanja i izolacije, ja svakako moram da odlezim. da li je moguce da svaki put imam neko drugacije sranje, a da opet ne bude korona.
September 5, 20222 yr 4-5 dan od prvog simptoma si pozitivna kao kuca, ako si u toj prichi, ma koliko simptomi bili mrljavi.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto