Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

1000 nečeg šumećeg
aaa, dobro. tuchem ja hiljadarke, shto babi dao aleksandar [emoji38]ol:

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

• Replies 8k
  • Views 766.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

brate @aram hajde drže se, pa da turamo razno glupavo voće u klopu

kakvo voce? vi sve krijete od mene :unsure:

Pa eno ti na nau kukingi i itingu onoliko

aaa. idem da zauzmem stav :hihi:

Svi imali, ležali, bili u karantinu ja ni da se zakašljem. 

I odem na redovan sistematski pregled kaže doca kardio uuuu šta je ovo te neki ožiljci te priraslice... Dobar kovid si ti imao. 

:unsure:

Sad me upleli u neke žice 24h pa onda da me opterećuju. 

Ono nije da nisam primetio nabacim 190 otkucaja po želji ali opet... Ni 37C koja je koliko znam sa foruma najopasnija. :lolol:

uuuuuh, pa neka se onda niko ni ne našali da je COVID neki grip maltene 

drži se @Zaboravan, kažu da te kardio tegobe posle covida nisu tu da ostanu

11 minutes ago, dùda said:

uuuuuh, pa neka se onda niko ni ne našali da je COVID neki grip maltene 

drži se @Zaboravan, kažu da te kardio tegobe posle covida nisu tu da ostanu

Hvala. :)

Ma OK sam ja, nego da skrenem pažnju, izgleda da to stvarno radi s odloženim dejstvom. Tako da nakon covida lagano na detaljan pregled. 

• Popular Post

stigo PCR, naravno pozitivan. ali ok, bolje sam mnogo nego sinoć, osim što je krenula neka upala mišića, za sada stomačni i leđni...

• Popular Post

I ja pozitivan na brzom prvi put, neće doca da radim PCR. Simptomi: sinoć temp 38,3 spuštena Paracetamolom, drhtavica i jeza, kašalj retko. 4ta doza u aprilu.

Dobio PROTECTControl, ZINComplex, Spedifen 400mg, probiotik i tečnosti da pijem. Ako se pogorša stanje, da se javim u ambulantu sa CRP.

• Popular Post

Keva je negativna :) jos uvek kaslje i manta joj se u glavi ali ostalo je sad vec sve OK.

• Popular Post
On 10.8.2022. at 8:20, Milosh76 said:

Kad se deda oporavi, napravi mu nalog "deda forumas" pa nek napise koju rec :D 

Podrska za dedu "forumasa" ... i sve ostale

Posto ste jako pomogli podrskom, da javim da je deda savladao Batajnicu posle nesto vise od 3 nedelje.

Na registraciju na forumu i dedin post cemo sacekati jos malo, posto je prebacen na KCS zbog pucanja plucne maramice (posledica covid-a i/ili kiseonicne terapije). Navodno vise nije ugrozen, pitanje je samo vremena dok to zaraste, al dok ga ne vidim kod kuce ne opustam se. Pa posle da krenemo u rehabilitaciju, skoro 90 godina, a toliko lezanja. 

Ako je nesto pozitivno to je da sad imam iskustva sa Batajnicom, procedurama i sistemom rada tamo, pa ako nekom ikad (pu pu) zatreba rado cu da pomognem. 

Navijamo za dedu da se u potpunosti oporavi sto bolje i sto pre :)

e nisam pametna - juce odem u kovid zbog grebanja u grlu i neke sitne temperature, negativna na brzom, rezultati konzistentni sa tim, kaze doktorka. al da se prati.

dodjem kuci, vec kao da je malo gore, legnem i pola noci provedem u nekoj apstraktnoj nocnoj mori, gde sam zatvorena u sobe majkrosoft ofisa i ne mogu da izadjem :D

elem, ispostavi se da imam 37.5, i tako sve do veceras, varira od 37.2 do 37.7, grlo i kasljucanje. bas me dobro lomi, ja retko imam temperaturu i ovo je za mene mnogo.

ne znam da li je moguce da nalazi budu u normali prvih par dana kod korone (znam da test moze i ovako i onako) - koliko sam razumela, indikator su niski leukociti, kod mene su bili normalni.

najvise zbog bolovanja i izolacije, ja svakako moram da odlezim.

da li je moguce da svaki put imam neko drugacije sranje, a da opet ne bude korona.

4-5 dan od prvog simptoma si pozitivna kao kuca, ako si u toj prichi, ma koliko simptomi bili mrljavi.

Background Picker
Customize Layout