Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

pozitivan na brzom testu... :sad:

videćemo sutra pcr šta kaže. simptomi: malo mi se manta uglavu, puls mi je od podne između 110 i 120.

• Replies 8k
  • Views 766.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

6 minutes ago, aram said:

videćemo sutra pcr šta kaže. simptomi: malo mi se manta uglavu, puls mi je od podne između 110 i 120.

brz oporavakzar nije to prevelik puls?

svrni do bolnice/ kardiologije

9 minutes ago, aram said:

jel ti bese nisi do sad imao?

10 minutes ago, aram said:

:muva:

9 minutes ago, aram said:

Drž se arame, muva-međed itd 

mislim, ok, lako je drugome pametovati, ali po svemu sudeći, ovaj omikron nije neka težina 

@aram slušaj doktore i odmaraj 

2 minutes ago, munze said:

jel ti bese nisi do sad imao?

nisam

nisam
e crni! odma lezi i igraj kendi kresh na telefonu. evo kako ja hihi.gif

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

Kad beše pijemo paracetamole? Ibuprofen ne smem, možda sam imao slergiju na njega pre mesec dana.

meni ga je dala na keca, zimus kad sam preležavao omikron, dve ili tri večeri sam ga uzimao, preko dana nije bilo potrebe

to, vitamin c(konjska doza) i ležanje

to je sve što mi je rečeno, za onaj kineski lek mi je rekla da nema potrene obzirom na opšte stanje

e

ja sam uzimao 1 pre spavanja

Edited by kud u maglu Simoviću

[mention=475]aram[/mention] ti treba i kardiologa da obaviš.
Drži se!

....shiit has hit the fan.

Moja rođaka je nedavno imala kovid i nakon toga razvila tahikardiju. Sad pije mislim neki Tensek. Proveri kod kardiologa @aram 

Sad je bolje, pije već par nedelja, sređuje se puls. 

meni ga je dala na keca, zimus kad sam preležavao omikron, dve ili tri večeri sam ga uzimao, preko dana nije bilo potrebe

to, vitamin c(konjska doza) i ležanje
to je sve što mi je rečeno, za onaj kineski lek mi je rekla da nema potrene obzirom na opšte stanje

e
ja sam uzimao 1 pre spavanja
definishi konjsku dozu?

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

1000 nečeg šumećeg

Background Picker
Customize Layout