September 1, 20222 yr pozitivan na brzom testu... videćemo sutra pcr šta kaže. simptomi: malo mi se manta uglavu, puls mi je od podne između 110 i 120.
September 1, 20222 yr 6 minutes ago, aram said: pozitivan na brzom testu... videćemo sutra pcr šta kaže. simptomi: malo mi se manta uglavu, puls mi je od podne između 110 i 120. brz oporavakzar nije to prevelik puls? svrni do bolnice/ kardiologije
September 1, 20222 yr 9 minutes ago, aram said: pozitivan na brzom testu... videćemo sutra pcr šta kaže. simptomi: malo mi se manta uglavu, puls mi je od podne između 110 i 120. jel ti bese nisi do sad imao?
September 1, 20222 yr 10 minutes ago, aram said: pozitivan na brzom testu... videćemo sutra pcr šta kaže. simptomi: malo mi se manta uglavu, puls mi je od podne između 110 i 120.
September 1, 20222 yr 9 minutes ago, aram said: pozitivan na brzom testu... videćemo sutra pcr šta kaže. simptomi: malo mi se manta uglavu, puls mi je od podne između 110 i 120. Drž se arame, muva-međed itd mislim, ok, lako je drugome pametovati, ali po svemu sudeći, ovaj omikron nije neka težina
September 1, 20222 yr nisame crni! odma lezi i igraj kendi kresh na telefonu. evo kako ja sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
September 1, 20222 yr Kad beše pijemo paracetamole? Ibuprofen ne smem, možda sam imao slergiju na njega pre mesec dana.
September 1, 20222 yr meni ga je dala na keca, zimus kad sam preležavao omikron, dve ili tri večeri sam ga uzimao, preko dana nije bilo potrebe to, vitamin c(konjska doza) i ležanje to je sve što mi je rečeno, za onaj kineski lek mi je rekla da nema potrene obzirom na opšte stanje e ja sam uzimao 1 pre spavanja Edited September 1, 20222 yr by kud u maglu Simoviću
September 1, 20222 yr [mention=475]aram[/mention] ti treba i kardiologa da obaviš.Drži se!....shiit has hit the fan.
September 1, 20222 yr Moja rođaka je nedavno imala kovid i nakon toga razvila tahikardiju. Sad pije mislim neki Tensek. Proveri kod kardiologa @aram Sad je bolje, pije već par nedelja, sređuje se puls.
September 1, 20222 yr meni ga je dala na keca, zimus kad sam preležavao omikron, dve ili tri večeri sam ga uzimao, preko dana nije bilo potrebe to, vitamin c(konjska doza) i ležanje to je sve što mi je rečeno, za onaj kineski lek mi je rekla da nema potrene obzirom na opšte stanje e ja sam uzimao 1 pre spavanjadefinishi konjsku dozu?sent from bash mnogo dobar novi bubamoto