September 1, 20222 yr Popular Post sinoc pozitivna.recino da je danas peti dan nekog sitmog grebuckanja kashljucajnja uz preznojavanje bez temperature. da nije doba kovida, cenilo bi se kao tradicionalni grchki septembarski bronhitis, koji se lechi pivom chuvajte se narode.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
September 1, 20222 yr SAmo da nije ruski Elem, palcodrž za gospu da pregura i 6.iteraciju korole što bezbolnije.
September 1, 20222 yr SAmo da nije ruski [emoji23] Elem, palcodrž za gospu da pregura i 6.iteraciju korole što bezbolnije.trecu. sram te bilo! sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
September 1, 20222 yr pa zar opet drži seabogati. da ne moram da komuniciram sa starim, bolesnim i starim-i-bolesnim, ne bih se baktala oko toga uopshte, pa utom smislu ne bih ni znala sreca pa je monsun, sjebalo bi mi plivanje sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
September 1, 20222 yr Popular Post On 29.8.2022. at 12:30, Plajvi said: Deluje ok, ide na vađenje krvi i kontrolu ovih dana, pa ćemo videti, nekoliko dana već nema temp, povremeno kašlje i malaksao je Ok je i krv. Treba da odmara jos nedelju dana i pije baktrim i to je to, hvala svima na brizi i podrsci Nije strasno najebao kao prosli put, slicno je kao sto su pisali ljudi vec ovde - prvo oluja, posle dan, dva se temp smanji na podnosljivu, i onda jos 5-7 dana i vracanje u normalu. Nadam se da post-covid nece biti strasan. Nece da slusa da pije vitamine i jede vise voca kad nije bolestan, nedokazan Keva i ja opet nismo zakacili, ili bar ne znamo da jesmo, nula simptoma sve vreme Brz oporavak svima ljudi! Javljajte kako ste
September 1, 20222 yr 9 minutes ago, gospa buba said: abogati. da ne moram da komuniciram sa starim, bolesnim i starim-i-bolesnim, ne bih se baktala oko toga uopshte, pa utom smislu ne bih ni znala Ja se više uopšte ne bavim. Verovatno sam je imala na prvom moru u julu, imali kotkuće odakle smo otišli svi. Mene držalo dva dana grlo, malo grgoljila u moru i aj zdravo. Sad mi ova mala zakačila, ništa nisam ni pisala. Eno me neki napušili i davali palce dole što sam pitala za sirup, da sam počela drugačije post ne bi bilo tako, ovako udri
September 1, 20222 yr Ja se više uopšte ne bavim. Verovatno sam je imala na prvom moru u julu, imali kotkuće odakle smo otišli svi. Mene držalo dva dana grlo, malo grgoljila u moru i aj zdravo. Sad mi ova mala zakačila, ništa nisam ni pisala. Eno me neki napušili i davali palce dole što sam pitala za sirup, da sam počela drugačije post ne bi bilo tako, ovako udri pa nije da si pitala za antibiotik ispod tezge, bogojavljenske vodice shta fali [emoji38]ol:sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
September 1, 20222 yr 1 hour ago, gospa buba said: sreca pa je monsun, sjebalo bi mi plivanje Plivanje samo na divlje. Grad je okončao kupačku sezonu 28. avg.
September 1, 20222 yr 2 minutes ago, Ras said: Plivanje samo na divlje. Grad je okončao kupačku sezonu 28. avg. pa kako da ti kazem. grad ne dozvoljava ni plivanje u sezoni pre 10:00. zivimo za divlje (e, mojne mi plachete u reakcijama! brinite sa osmehom ) Edited September 1, 20222 yr by gospa buba
September 1, 20222 yr 4 hours ago, Svemir Zeka said: Eno me neki napušili i davali palce dole što sam pitala za sirup, da sam počela drugačije post ne bi bilo tako, ovako udri Ти што лепе антилајкове без видљивог разлога нека те не секирају, ја сам краљ антилајкова , често то нема баш никакве везе са написаним, многи то раде по аутоматизму, несрећни су из ко зна каквог разлога, па онда рефлексно антилајкују. Сећам се, на фејсбуку кад сам хвалио вакцине, саветовао другима да их приме, са сваким постом би ме минимум 10 људи избацило "из френдова" , а 20 људи антилајковало. Ови други (тиха већина) би углавном ћутали, плашећи се да и они не доспеју на листу антилајкованих. Ортакиња, са којом сам се 11 година дружио, не на фејсу, него у стварном свету, нисмо били страшно блиски, али ипак деценијско дружење је у питању - заблокирала ме после мог ненаметљивог предлога да прими вакцину.