Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

Morao sam da odlajkujem i dam ti kisić umesto toga jer se promenilo na 22.

• Replies 8k
  • Views 766.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

• Popular Post

da objavim da je od juce nasa kuca corona-free. :)

1 hour ago, Ros said:

da objavim da je od juce nasa kuca corona-free. :)

Bravo, vaistina omikron se preboli :)

10 minutes ago, x500 said:

Bravo, vaistina omikron se preboli :)

ugazili smo ga :D

ne znam kako bi bilo bez vakcine, a i bolje sto ne znam 

sad jos treba obaviti nemacku birokratiju :twak:

On 10.2.2022. at 10:12, Caligula said:

Sesti dan od pojave simptoma, sve OK, grlo popustilo, temperature nema od prekjuce, ostao samo dosadni kasalj. Dete danas OK, zenu jos uvek malo bole ledja i to je to.

Radicemo laboratoriju za nekoliko dana.

Hvala vakcinama i omikronu:)   drzte se ljudi, mislim da je sunce negde tu iza coska, mada sa ovim govnetom od virusa se nikada ne zna

Sad možeš po sendvič!

Jeo tamo prekjuce, mislim ne tamo nego narucili odande :heart:

Ljudi idite u koordinatu, stvarno kidaju sa hranom

E kacam vec ovde, dajte neki medikament za suvi iritirajuci kasalj, imam upalu stomacnih misica. Sirupi ne pomazu

Just now, Caligula said:

Jeo tamo prekjuce, mislim ne tamo nego narucili odande :heart:

ko im radi dostavu?

nisam ih viđao na aplikaciji

Komsika :D

Nemaju dostavu, vrag bi ga znao zasto. I moras da narucis (ponekad) i po 3 sata ranije da bi ti napravili na vreme. Mnogo, ali mnogo su dobri. Restoranska hrana na ulici.

Izvinjavam se na offu

• Popular Post

E pa da se upišem i ja na spisak.

Od kako sam izašao iz bolnice prošle subote imam stalno neku temperaturicu i neke naznake prehlade, ali sam juče baš počeo da kašljem kao magarac i pošto temperatura ne pada, otišao sam jutros na aerodrom da uradim PCR. Pozitivan.

Zakazao sam za uveče u Medigroupu pregled, ne znam šta mogu da urade osim da mi daju neki sirup pošto zbog operacije ionako već pijem jake antibiotike.

Najgore je naravno što su se te 2 stvari preklopile.

E sad, ili sam bio nekako već zaražen kad sam legao u bolnicu (iako je antigenski bio negativan a meni ništa nije falilo), ili sam imao neku prehladu a u bolnici fasovao koronu. Miris i ukus i dalje imam pa cenim da nije delta. 3x vakcinisan, Sputnjikom.

E pa da se upišem i ja na spisak.

Od kako sam izašao iz bolnice prošle subote imam stalno neku temperaturicu i neke naznake prehlade, ali sam juče baš počeo da kašljem kao magarac i pošto temperatura ne pada, otišao sam jutros na aerodrom da uradim PCR. Pozitivan.

Zakazao sam za uveče u Medigroupu pregled, ne znam šta mogu da urade osim da mi daju neki sirup pošto zbog operacije ionako već pijem jake antibiotike.

Najgore je naravno što su se te 2 stvari preklopile.

E sad, ili sam bio nekako već zaražen kad sam legao u bolnicu (iako je antigenski bio negativan a meni ništa nije falilo), ili sam imao neku prehladu a u bolnici fasovao koronu. Miris i ukus i dalje imam pa cenim da nije delta. 3x vakcinisan, Sputnjikom.
Verovatno si tamo pokupio, bolnice su igralište korone...
Poznanica, pošto je trebala da ima operaciju nekog uklanjanja tumora uradila i antigenski i PCR u svojoj režiji. Operisali je i posle dva-tri dana ležanja joj detektovali koronu i pedala pod hitno iz bolnice kući...

Drži se...

... Shiit has hit the fan

Sta znaci ako je posle omikrona Dimer povisen na 0.98 (norm<0.50) dok su crp, alt, ast normalni.

:rolleyes:

Sta znaci ako je posle omikrona Dimer povisen na 0.98 (norm  
rolleyes.gif
To je vrlo mali skok d-dimera pogotovo ako je sve ostalo ok...
Šta kaže doktor?

Meni su za d-dimer 1,07 mg/L, pri čemu je kao normalna vrednost označena manja od 0,55 mg/L, prepisali injekcije. 

Edit: Da li je moguće da govorimo o različitim merenjima/jedinicama? 

Edited by Ras

38 minutes ago, Frank Pembleton said:

To je vrlo mali skok d-dimera pogotovo ako je sve ostalo ok...
Šta kaže doktor?

Danas popodne ide na kontrolu kod dr.

Inace poznanik dr kaze da bi mozda trebalo samostalno davati fraxiparin zbog istorije prosirenih vena na donjim extremitetima.

Danas popodne ide na kontrolu kod dr.

Inace poznanik dr kaze da bi mozda trebalo samostalno davati fraxiparin zbog istorije prosirenih vena na donjim extremitetima.
Ma naravno, ne slušaj ti nas ovde, vidi šta doktor kaže i ponašaj se tako...
Biće sve ok [emoji1696]

Background Picker
Customize Layout