November 26, 20213 yr Evo da se i ja upišem. Pozitivan lateralni test. Čekam da mi dostave PCR sutra. Sinoć me uhvatio kašalj kakav se ne sećam da sam dugo imao, a onda mi beše hladno. Ceo krevet brjaše mokar od znoja jutros. Sad samo kašalj i malo umora. A trebao sam da idem na mali odmorčić na tri dana uz obalu
November 26, 20213 yr Ne daj se @dragance držim palčeve. Šta je lateralni test ? Ti si beše u ozilendu ? Mislila sam da je kod vas sve pod kontrolom ? Edited November 26, 20213 yr by dùda
November 26, 20213 yr Evo da se i ja upišem. Pozitivan lateralni test. Čekam da mi dostave PCR sutra. Sinoć me uhvatio kašalj kakav se ne sećam da sam dugo imao, a onda mi beše hladno. Ceo krevet brjaše mokar od znoja jutros. Sad samo kašalj i malo umora. A trebao sam da idem na mali odmorčić na tri dana uz obalu Hajde ljudino drži seSve će to da proleti
November 26, 20213 yr Ne daj se [mention=1044]dragance[/mention] držim palčeve. Šta je lateralni test ? Ti si beše u ozilendu ? Mislila sam da je kod vas sve pod kontrolom ?Ujedinjeno kraljevstvo
November 26, 20213 yr 25 minutes ago, dùda said: Šta je lateralni test ? Brzi antigenski (po britanskoj terminologiji).
November 26, 20213 yr 14 minutes ago, renne said: 32 minutes ago, dùda said: Ujedinjeno kraljevstvo Thx. Uh, al sam omašila. Izvini dragance
November 26, 20213 yr Thx. Uh, al sam omašila. Izvini dragancePa nisi mnogoDo nedavno je bio dole naopačke
November 26, 20213 yr Evo da se i ja upišem. Pozitivan lateralni test. Čekam da mi dostave PCR sutra. Sinoć me uhvatio kašalj kakav se ne sećam da sam dugo imao, a onda mi beše hladno. Ceo krevet brjaše mokar od znoja jutros. Sad samo kašalj i malo umora. A trebao sam da idem na mali odmorčić na tri dana uz obalu To ti je opis ovoga što sam ja imao i valjda @shimpr , i po svemu sudeći to je "post covid" uradi analize za svaki slučaj.Al mislim da je to...BTW, danas sam "završio", rezultati se unormalili to je to. ... Shiit has hit the fan
November 26, 20213 yr Popular Post Juce u prepodnevnim casovima sam bio katastrofa, negde oko podneva mi je bilo bolje i onda uvece bumsakalaka, kao nov. Danas sam vrlo malo kasljao. Cini mi se da mi je majcina dusica dosta pomogla. Prvo sam pio rtanjski, a onda sam promenio caj. I dosta sam supe jeo. Cini mi se da me je proslo i sad mogu ponovo da kvalitetno ucestvujem u diskusijama na forumu
November 26, 20213 yr Nisam u izolaciji, ovo su neke postcovid tegobe bile. Koronu sam prelezao jos pre mesec dana. Mada kad pogledam nit sam izlazio nedelju dana, nit mi je ko dolazio
November 26, 20213 yr @bags želim vam brzo i lako ozdravljenje @dragance takođe, drži se, ti si i bukvalno međed iz kumsove basne o muhi i međedu