Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

• Popular Post
Nocna vizita, ajmo Milose i ostali, kako ste, sta ima nivo, sta kazu nalazi, doce i ostalo, znamo da je uvece, nocu uvek najgore [emoji873]
Oni siri nalazi su mi losiji nego predhodni od 27.11.

Danas idem kod doktora na pregled pa cemo videti.

Ovaj Forteca antibiotik mi se cini da je bolji nego prosli, pijem ga 2 dana.

Juce oko 10 mi je temp bila 38.3 popio sam Paracetamol I celog dana je bila do 38, uvece oko 22 porasla na 38.5 I tada sam popio jos jedan.

Tri puta sam se presvlacio I preznojavao i sada mi je temp 36.8

To mi se sa starim antibiotikom nije desavalo.

Dr je, kad je videla rezultate krvi napisala "To je u sklopu bolesti. Pokriveni ste .
Odmarajte se i spavajte sto više. U slučaju pogoršanja, nagle slabosti i osećaja gubitka vazduha vi dođite na kontrolu." I rekla da ne menjam nista od terapije.

• Replies 8k
  • Views 766.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

Dobro je da si se javio, svi brinemo. Koliki to je CRP?

78.11 je crp

• Popular Post

Na Bezaniji sam, predao papire I cekam

Bice neka bolnica, cekam da vidim sta sam izvukao

Drz' se, bice sve u redu, napokon da ti se pomogne kako treba, da si pod nazorom. Kako ti je porodica?

Dobro je zena. Cini se da je sacuvana

Drži se i srećno u izvlačenju bolnice, ja prvi bih verovatno gledao da izbegnem hospitalizaciju u ovim uslovima ako je ikako moguće ali ti si baš zaglavio i baš ti predugo traje ta temperatura.

Drž' se Miloše, biće to sve ok.

@Milosh76 Drži se 💪

I ja u KBC B kosa. Ženin ujak sa upalom pluća, 70 godina. Isto čekamo gde se ide. 

21 minutes ago, Milosh76 said:

Dobro je zena. Cini se da je sacuvana

a puska ?

Drzi se bre Miloše. Dobro da si konačno pod stalnim nadzorom

1 hour ago, Milosh76 said:

Bice neka bolnica, cekam da vidim sta sam izvukao

Samo neka je stalni lekarski nadzor, gde god.

Ćale mi je još uvek u Banji Koviljači i ima samo reči hvale i za smeštaj i za sve medicinare i nemedicinare, hranu, sve... Čak mu onako usput kažu da je i pacijentima i svima bolje i lakše u manjim mestima, dalje od velikih gradova. Manji je pritisak novodolazećih pacijenata, manje pacijenata ide na jednog lekara, svima je malo lakše. Doduše razvoženje i razmeštaj po bolnicama i privremenim bolnicama širom Srbije se radi i prema slobodnim mestima ali pre svega prema stanju pacijenta - onog sa lakšim oblikom bolesti neće da smeštaju negde gde je intenzivna nega i respirator i obrnuto - onog ko je u kritičnom stanju neće da smeste negde gde ne postoje uslovi za intenzivnu negu (kad su ćaleta odvezli u Koviljaču vozili su iz Bg i u Nišku Banju i u Kragujevac; u Kg su išli oni kojima je bio potreban kiseonik i u samom transportu, jedan pacijent u jedno vozilo; u Koviljaču su odvezli njih 5-6 u jednom vozilu...).

Samo hrabro, gde god da te smeste za tebe je bolje nego da budeš kod kuće.

Losmi, bice sve i redu! 

• Popular Post

Primili me u KBC ZVEZDA-ra

biggrin.png

Radili su mi na BK sken pluca, bio je 11 od 25 po tezini.
Saturacija 94, trojica u sobi, lavabo, wc na kraju hodnika

Background Picker
Customize Layout