November 28, 20204 yr U sredu kontrola, znaci u utorak laboratorija.Rekla mi da uradim samo DDIMER al ja cu odraditi sta mi kuma kaze
November 28, 20204 yr 9 minutes ago, Milosh76 said: Da malo smaram Presek 11:40 Temp 37.5 Pritisak 140/89 puls 89 Nemam bolove, normalno disem, povremeno se zakasljem osećaš se bolje od većine bez kovida.
November 28, 20204 yr Popular Post Đe ste, ljudi. Apdejt sa ćaletom (69): temperaturu nema 2 dana ali kašlje sve više, dve-tri reči može da izgovori i onda počne da kašlje. Šaka lekova i dalje plus antibiotik kroz infuziju, u ponedeljak ponovo krvna slika i snimanje pluća. Danas je dve nedelje otkako se zarazio, čulo mirisa nije gubio. Čulo ukusa mu se bilo poremetilo u smislu da je sve imalo odvratan ukus i izazivalo mu mučninu, sad se to popravlja Čuvajte se.
November 28, 20204 yr 38 minutes ago, Milosh76 said: Da malo smaram Presek 11:40 Temp 37.5 Pritisak 140/89 puls 89 Nemam bolove, normalno disem, povremeno se zakasljem samo ti smaraj. vazno je da ti ovo zlo prodje bez posledica i sto pre. isto vazi za oca @djipalo junuz
November 28, 20204 yr 1 hour ago, Đipalo Junuz said: Đe ste, ljudi. Apdejt sa ćaletom (69): temperaturu nema 2 dana ali kašlje sve više, dve-tri reči može da izgovori i onda počne da kašlje. Šaka lekova i dalje plus antibiotik kroz infuziju, u ponedeljak ponovo krvna slika i snimanje pluća. Danas je dve nedelje otkako se zarazio, čulo mirisa nije gubio. Čulo ukusa mu se bilo poremetilo u smislu da je sve imalo odvratan ukus i izazivalo mu mučninu, sad se to popravlja Čuvajte se. Moja mama nije mogla da jede danima jer joj je sve izazivalo mucninu i vuklo na povracanje. Onda smo slucajno izvalili da joj prijaju one cips-tortilje, pa je jela pretezno to par dana i verujem da je pomoglo, treba dobro jesti da bi telo imalo energije da se izbori sa virusom. Drzite se.
November 28, 20204 yr 3 hours ago, Đipalo Junuz said: Đe ste, ljudi. Apdejt sa ćaletom (69): temperaturu nema 2 dana ali kašlje sve više, dve-tri reči može da izgovori i onda počne da kašlje. Šaka lekova i dalje plus antibiotik kroz infuziju, u ponedeljak ponovo krvna slika i snimanje pluća. Danas je dve nedelje otkako se zarazio, čulo mirisa nije gubio. Čulo ukusa mu se bilo poremetilo u smislu da je sve imalo odvratan ukus i izazivalo mu mučninu, sad se to popravlja Čuvajte se. Kašalj može da bude samo reakcija. Ja sam kašljao kada mi je prolazila bolest. 1 hour ago, Milosh76 said: Malopre 140/86 puls 89 Temp 38 Nikako mi se ne sviđa temperatura koja traje preko sedam dana. Javljaj. I slušaj lekare.
November 28, 20204 yr 5 minutes ago, Jozef K. said: Nikako mi se ne sviđa temperatura koja traje preko sedam dana. Javljaj. I slušaj lekare. Moja kuma imala temperaturu 11 dana. A prošla bez upale pluća.
November 28, 20204 yr Gornji pritisak lagano pada, donji stagnira, puls raste139/94 puls 97 sad merio
November 28, 20204 yr 47 minutes ago, Milosh76 said: Gornji pritisak lagano pada, donji stagnira, puls raste 139/94 puls 97 sad merio Jesu ti rekli nešto za puls ? Tipa, šta to znači i zašto se dešava ?