Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

Samo ti smaraj slobodno. Kad vadiš krv sledeći put?

• Replies 8k
  • Views 766.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

U sredu kontrola, znaci u utorak laboratorija.
Rekla mi da uradim samo DDIMER al ja cu odraditi sta mi kuma kaze :D

9 minutes ago, Milosh76 said:

Da malo smaram :D

Presek 11:40
Temp 37.5
Pritisak 140/89 puls 89
Nemam bolove, normalno disem, povremeno se zakasljem

osećaš se bolje od većine bez kovida. 

S tim sto me nervira temperatura, od prosle subote.. Mogla bi da prodje

...

• Popular Post

Đe ste, ljudi.

Apdejt sa ćaletom (69): temperaturu nema 2 dana ali kašlje sve više, dve-tri reči može da izgovori i onda počne da kašlje. Šaka lekova i dalje plus antibiotik kroz infuziju, u ponedeljak ponovo krvna slika i snimanje pluća. Danas je dve nedelje otkako se zarazio, čulo mirisa nije gubio. Čulo ukusa mu se bilo poremetilo u smislu da je sve imalo odvratan ukus i izazivalo mu mučninu, sad se to popravlja

Čuvajte se.

38 minutes ago, Milosh76 said:

Da malo smaram :D

Presek 11:40
Temp 37.5
Pritisak 140/89 puls 89
Nemam bolove, normalno disem, povremeno se zakasljem

samo ti smaraj. vazno je da ti ovo zlo prodje bez posledica i sto pre.

isto vazi za oca @djipalo junuz

Malopre
140/86 puls 89
Temp 38

1 hour ago, Đipalo Junuz said:

Đe ste, ljudi.

Apdejt sa ćaletom (69): temperaturu nema 2 dana ali kašlje sve više, dve-tri reči može da izgovori i onda počne da kašlje. Šaka lekova i dalje plus antibiotik kroz infuziju, u ponedeljak ponovo krvna slika i snimanje pluća. Danas je dve nedelje otkako se zarazio, čulo mirisa nije gubio. Čulo ukusa mu se bilo poremetilo u smislu da je sve imalo odvratan ukus i izazivalo mu mučninu, sad se to popravlja

Čuvajte se.

Moja mama nije mogla da jede danima jer joj je sve izazivalo mucninu i vuklo na povracanje. Onda smo slucajno izvalili da joj prijaju one cips-tortilje, pa je jela pretezno to par dana i verujem da je pomoglo, treba dobro jesti da bi telo imalo energije da se izbori sa virusom. Drzite se.

3 hours ago, Đipalo Junuz said:

Đe ste, ljudi.

Čuvajte se.

Kašalj može da bude samo reakcija. Ja sam kašljao kada mi je prolazila bolest.

1 hour ago, Milosh76 said:

Malopre
140/86 puls 89
Temp 38

Nikako mi se ne sviđa temperatura koja traje preko sedam dana. Javljaj. I slušaj lekare.

5 minutes ago, Jozef K. said:

Nikako mi se ne sviđa temperatura koja traje preko sedam dana. Javljaj. I slušaj lekare.

Moja kuma imala temperaturu 11 dana.

A prošla bez upale pluća.

Gornji pritisak lagano pada, donji stagnira, puls raste

139/94 puls 97 sad merio

47 minutes ago, Milosh76 said:

Gornji pritisak lagano pada, donji stagnira, puls raste

139/94 puls 97 sad merio

Jesu ti rekli nešto za puls ?

Tipa, šta to znači i zašto se dešava ?

Od temperature verovatno.

Inace I dalje 38

Hoce puls i od dehidracije.