February 26, 20232 yr 44 minutes ago, Milošica said: Nekih par sati sam Ko Palma . Da sam na tvom mestu, ja bih se zabrinula
February 26, 20232 yr čedo štoslijo kapiram da ti je smešno al mene je posle nekog vremena toliko deprimiralo da sam bio u fazonu da se roknem
February 26, 20232 yr Meni je frka bila negdje 9. dan, kad sam pomislio jbt ovo ne prolazi, umrijecu. Medjutim prolazi, samo istrajati treba, odmor, terapija. Osim toga, ako nisam nesto propustio, svaka sledeca zaraza bi trebala da bude laksa - tjelesni imunitet, vakcina.
February 27, 20232 yr 16 hours ago, morgana said: ni ja ga nisam imala nisam ni ja, zasad btw gubljenje mirisa i ukusa se može desiti i zbog raznih drugih đavola (angina, sinuzisitisa, nedefinisanih napasnika), i meni se dosta često dešavalo (poslednji put 2018. prilikom gripa+sinuzitisa) , oduvek mi je bilo neobično zašto je to postalo "simbol korone" (tipa ako izgubim miris i ukus sigurno je korona, ne može ništa drugo da bude)
February 27, 20232 yr kad sam svojevremeno odležao koronu, izgubio miris i poremetio ukus, mogu samo da izjavim da nikada ranije nisam imao takav osećaj niti takve simptome, a preležao sam gripove i prehlade
February 27, 20232 yr 17 hours ago, Lancia said: Ja vise nikog ne znam, osim sebe, da nije imao kovid Ja nisam zvanično, ali 999999% jesam. Moji roditelji sigurno nisu imali. Eto, i oni mogu biti stvoreni za tebe ako želiš
February 27, 20232 yr Mislim da mi se pojebalo culo mirisa...parfem spricam na ruku i jedva ga malo osetim sa 5 cm udaljenosti. Sem toga sam ok i test je danas jedva pokazao drugu crtu jako bledu
February 27, 20232 yr 34 minutes ago, Tsai said: Mislim da mi se pojebalo culo mirisa...parfem spricam na ruku i jedva ga malo osetim sa 5 cm udaljenosti. Sem toga sam ok i test je danas jedva pokazao drugu crtu jako bledu ako je to najveći problem računaj da si dobro prošao.
February 27, 20232 yr 3 hours ago, Tsai said: Mislim da mi se pojebalo culo mirisa...parfem spricam na ruku i jedva ga malo osetim sa 5 cm udaljenosti. Sem toga sam ok i test je danas jedva pokazao drugu crtu jako bledu Ta sreca kad zaronim glavu u kafu i nesto osetim u tragovima
February 27, 20232 yr 1 hour ago, Mel said: Bicete mrsavi i prelepi što bi rekla jedna moja mlada drugarica, malo se fucneš i to je to
February 27, 20232 yr 3 hours ago, slepa živana said: što bi rekla jedna moja mlada drugarica, malo se fucneš i to je to Sta znaci fucnuti?