Gradina Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 32 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Od silnih najavljenih promena samo Todor ne igra. Ovo li Kine sa kačket brani 🤣🤣🤣 1
Covekizstruke Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 54 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Od silnih najavljenih promena samo Todor ne igra. Todor i Marković Filip. Inače pobedimo, ne primismo go, dadosmo više od jedan. Istorijska pobeda. 4
W.F.C. Posted February 22, 2021 Author Posted February 22, 2021 Tabela - 11 boda od Evropu, 11 boda od ispadanje, jos 15 kola do kraja - ladovina
Constantin Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 Dal će nam pomogne naš sudija sutra...Il će ne očetkaju "plavi golubovi"....razmišljam da gledam uživo...ko zna kad sam poslednji put bio na stadion...
Rumpelstiltskin Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 Vreme je da se naš AliExpress napadać dokaže.Sent from my MI 6 using Tapatalk
Boki Nis Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 Dal će nam pomogne naš sudija sutra...Il će ne očetkaju "plavi golubovi"....razmišljam da gledam uživo...ko zna kad sam poslednji put bio na stadion...To li te Tončev u ložu zvao [emoji1]Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka
Constantin Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 5 minutes ago, Boki Nis said: To li te Tončev u ložu zvao Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka Jednom sam se prejebao i bio u istu ložu s njim....tri dana nisam mogao da izvetrim odeću od onog tompuSa....bilo je još svedoka sa ovog foruma... Danas je Koja na golu...na klupi i Stefan Ilići i Borivoje....to su prvi znakovi povlačenja Borivoja i prelazak u trenerske vode ????? Danas skoro pa najjači sastav plus sudija iz Rašku. Nedostaje Ćirko po levom beku, umesto njega počinje Stane. Opet bez špica.... Nekako mi malo minuta dobija Trifunović, više očekujem od Đuričina....nezaobilazni Spasić na klupi 1
Gradina Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 Ok . Idemo dalje. Podrška Kojiću . Njemu je najteže . Nadam se posle izgubljene trke za Evropu , a obezbedjenog opstanka , da ćemo u nastavku prvenstva gledati podmladjenu ekipu. Tako nam se otvara lepo da ih vidimo ko je u stanju da se nametne za naredno prvenstvo 2
Constantin Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 17 minutes ago, Gradina said: Ok . Idemo dalje. Podrška Kojiću . Njemu je najteže . Nadam se posle izgubljene trke za Evropu , a obezbedjenog opstanka , da ćemo u nastavku prvenstva gledati podmladjenu ekipu. Tako nam se otvara lepo da ih vidimo ko je u stanju da se nametne za naredno prvenstvo Pa ono jes isplivao Koja kod gola, ali Bože moj....mnogo veći problem je što startujemo bez špica i što za 90 minuta nismo stvorili ozbiljnu priliku. Čekamo tu analizu...obećanu, pa ćemo stvarno da vidimo gde smo....ako analize uopšte i bude. Po meni ona (analiza) se završava tamo gde i počinje.... Teren katastrofa ??? Beše nova trava.... "Naši" igrači redom rešetaju mreže po SL, oni koje smo "proglasili nepotrebnim" nama...Makarić, Subotić, Milovanović ...ima još 3
Rumpelstiltskin Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 Ponekad nije dovoljno samo da se dobro odigra, za ozbiljne rezultate potrebno je i malo sportske sreće.Sent from my MI 6 using Tapatalk
Dramoser Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Muka sto se ni ti mladi nisu pokazali previse, jedino da neko od njih mnogo uznapreduje u narednih par meseci. Teren ne zlatan u odnosu koliko ga akaju. Predvidjen je za sat i po do 2 koriscenja nedeljno, a ovaj nas trpi 14 sati oranja, kucice, atleticare, kopljanike i sudije, decu sto odigraju viktorije, drugare sto opale selfi... a od proslog jula ne rade na njemu isti ljudi.
Constantin Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 ... a od proslog jula ne rade na njemu isti ljudi.Zar nije Brada preuzeo "brigu" o terenu? Čini mi se da se javno hvalio tim dostignućem...Послато сa Huawei MATE 40 pro помоћу Тапатока
Recommended Posts