Rumpelstiltskin Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 Dok će knjiga za obeležavanje stogodišnjice postojanja kluba verovatno izgleda ko Mikijev almanahSent from my MI 6 using Tapatalk 1
MaErAkLoIJA Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 I ne dovedosmo spica??? Kasalic ce da vadi situaciju
Rumpelstiltskin Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 RiljaaaaaaajSent from my MI 6 using Tapatalk 1
W.F.C. Posted February 3, 2021 Author Posted February 3, 2021 (edited) Subota 15h u G. Milanovac. Multiprenos, tri utakmice JSL i jos poneka usput. Ocekujem nekoliko ukljucenja od po 30 sekundi. Lepo vreme i to, ali ipak Minimatix. Edited February 3, 2021 by W.F.C.
MaErAkLoIJA Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 2 hours ago, W.F.C. said: Subota 15h u G. Milanovac. Multiprenos, tri utakmice JSL i jos poneka usput. Ocekujem nekoliko ukljucenja od po 30 sekundi. Lepo vreme i to, ali ipak Minimatix. Kad pocnemo da stvaramo sanse bice i duzih ukljucenja. Ovaj sto prenosi iz Nisa kaze jednu recenicu i ucuti i ovi ajd na sledecu tekmu. Iz Lucana mislim ili Javor, je najpricljiviji i kad je nikakva utakmica oni cekaju da zavrsi izlaganje a ovaj ne pravi pauze uopste 😁 1
MaErAkLoIJA Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 Inace citam malo za naseg spica Kovacevica, htela ga Vojvodina i Spartak i jos neki klubovi a on otisao u Kinu. Iz Kine kod nas. Mozda i pokaze nesto vise nego li ovi sto su bili do sada???
W.F.C. Posted February 3, 2021 Author Posted February 3, 2021 Pa ne znam, ja dok ne pocnu zvanicne utakmice ne mogu nista da zakljucim. Zadnja sezona ipo mi se ne svidja i napisao sam posle prva 4 kola letos kad smo uzeli 9 boda na Cairu da je dobar znak, skroz mi je nejasno sve delovalo i svaka iole zaliha kad je takva situacija moze da ti donese neku stabilnost. Isto mislim i za ove tri pobede vezane na kraju polusezone. Evo im prolece pa nek se pokazu....Inace de nam je precednik, nema ga u mediju, nema ga na funkcije, jel preso samo na poso oko privatni biznis ili sta? Mislim budimo transparentni ko sto smo uvek i bili
Constantin Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 Quote METALAC - RADNIČKI N. Subota, 06.02.2021, 15:00 Delegat: Jovanović Marko Glavni sudija: Minaković Nenad Prvi pomoćni sudija: Olajoš Nađ Matija Drugi pomoćni sudija: Harmat Atila Četvrti sudija: Marković Momčilo Jel ovo naš bivši sporCki delegat ?
Gradina Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 3 hours ago, W.F.C. said: Pa ne znam, ja dok ne pocnu zvanicne utakmice ne mogu nista da zakljucim. Zadnja sezona ipo mi se ne svidja i napisao sam posle prva 4 kola letos kad smo uzeli 9 boda na Cairu da je dobar znak, skroz mi je nejasno sve delovalo i svaka iole zaliha kad je takva situacija moze da ti donese neku stabilnost. Isto mislim i za ove tri pobede vezane na kraju polusezone. Evo im prolece pa nek se pokazu....Inace de nam je precednik, nema ga u mediju, nema ga na funkcije, jel preso samo na poso oko privatni biznis ili sta? Mislim budimo transparentni ko sto smo uvek i bili Kažu da je +
Constantin Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 49 minutes ago, Gradina said: Kažu da je + Kad smo kod toga, ja sam u izolaciji do 08.02. od posle NG...kod mene svi u kuću, osim mene i žene, a najviše se majem među ljudi...jbt Coronu, ko u zatvor.... pu, pu,pu...
Gradina Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 7 hours ago, Constantin said: Kad smo kod toga, ja sam u izolaciji do 08.02. od posle NG...kod mene svi u kuću, osim mene i žene, a najviše se majem među ljudi...jbt Coronu, ko u zatvor.... pu, pu,pu... Mesec dana ?
Constantin Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 Mesec dana ? Sukcesivno....kako je ko bio zaražen, ja sam nastavljao da budem u izolaciji do 15.dana od momenta testiranja, osim kod poslednjeg zaraženog u kući. Kaže epidemiolog da ako do ponedeljka ne budem fasovao virus, a to je osmi dan, verovatno sam prošao kvalifikacije i nema potrebe da budem u zatvor do kraja. Bem li ga....Послато сa Huawei MATE 40 pro помоћу Тапатока
Recommended Posts