Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2020/2021

W.F.C.

Recommended Posts

Posted

Jaka je i konkurencija za Evropu ove sezone. Mada se kod nas nikad ne zna, možda se neko raspadne na polusezoni, a i ovaj prelazni rok još traje..
Ove sezone ima da lomimo nejake a da gubimo od ostalih iznad 10. mesta... kao kod Recka. Samo što tad TSC igrao 3. ligu, a voša bila raspad pa smo se uz asistenciju Bokija Nikolića i njegovih drugara umuvali sa spartakom i na 3. i 4. mesto.. sad mi ne deluje da je tako nešto izvodljivo

Posted

Rašin pulen Miloradović otišao u Zlatibor...

da se ne ljubimo...

Posted

Nenadoknadiv gubitak!

Posted (edited)

https://www.facebook.com/RadnickiNisOfficial/photos/a.1442983295746236/3510592105652001?type=3&comment_id=3510597852318093&force_theater=true&notif_id=1598532618655611&notif_t=photo_comment&ref=notif

"Moram da napomenem da imam jednu vezu od ranije sa Radničkim. Odavno je poznato da navijači Radničkog i Budućnosti iz Podgorice gaje bratske odnose i da navijači ova dva kluba podržavaju jedni druge u važnim utakmicama. Tako sam i ja kao navijač Budućnosti bio u Nišu pre deset godina i navijao za Radnički na tribini sa njegovim najvatrenijim pristalicama. Eto, sada se nadam da ću svojim partijama i golovima donositi radost ljudima sa kojima sam tada zajedno navijao"

Edited by Dramoser
Posted
https://www.facebook.com/RadnickiNisOfficial/photos/a.1442983295746236/3510592105652001?type=3&comment_id=3510597852318093&force_theater=true&notif_id=1598532618655611&notif_t=photo_comment&ref=notif

"Moram da napomenem da imam jednu vezu od ranije sa Radničkim. Odavno je poznato da navijači Radničkog i Budućnosti iz Podgorice gaje bratske odnose i da navijači ova dva kluba podržavaju jedni druge u važnim utakmicama. Tako sam i ja kao navijač Budućnosti bio u Nišu pre deset godina i navijao za Radnički na tribini sa njegovim najvatrenijim pristalicama. Eto, sada se nadam da ću svojim partijama i golovima donositi radost ljudima sa kojima sam tada zajedno navijao"
Će otme na belotince traku

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Posted

što bre lemate proletere?

:mellow:

Posted
što bre lemate proletere?
:mellow:
Mi smo rojalisti

Sent from my MI 6 using Tapatalk

• +1 2
  • Haha 1
Posted

75min nisu nam sutnuli na gol

Posted

Kako god ovaj Borivoje Ristić  je bruka od igrać a još veća bruka za nas da nam takav bude u ekipi pa još i kapiten

Posted

Dobro odigrali uopšteno.. vidi se da nemamo niti jednog majstora sa loptom, niti nekog da odigra zavrsni pas.. tako da ćemo morati uvek kao danas na trku, presing i tuču da dobijamo utakmice... 

Posted
9 minutes ago, zikaPantelej said:

Dobro odigrali uopšteno.. vidi se da nemamo niti jednog majstora sa loptom, niti nekog da odigra zavrsni pas.. tako da ćemo morati uvek kao danas na trku, presing i tuču da dobijamo utakmice... 

Ne  zaboravi više od   pola tima Proletera  su bili mladi bonus igrači. Na trku i presing nisu znali da odgovore jer nemaju iskukstvo. Slede nam TSC , ČUKA , VOŽDOVAC  tri mnogo ozbiljnije ekipe. Do 1 oktobra  će se iskristalisati gde smo a od 1 oktobra i sa kim smo na čelu stručnog štaba . Šuška se šuška

Posted
1 hour ago, Samotepratimo said:

Ne  zaboravi više od   pola tima Proletera  su bili mladi bonus igrači. Na trku i presing nisu znali da odgovore jer nemaju iskukstvo. Slede nam TSC , ČUKA , VOŽDOVAC  tri mnogo ozbiljnije ekipe. Do 1 oktobra  će se iskristalisati gde smo a od 1 oktobra i sa kim smo na čelu stručnog štaba . Šuška se šuška

Brats da li he moguce da ce ponovo da menjamo trenera?

Cini mi see da postoji odredjena sinergija izmedju trenera I igraca I stvarno me vidim razloga da se menja?

Bice isti kao kad smo smenili Djumija i postavili srpskog Simonea.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...