Ratamahatta Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 20 hours ago, Dankan Ajdaho said: Doduše dešava se to i boljim igračima. Skoro isto je promašio Savanović protiv Francuza ne evropskom... Umesto zlata na kraju ni na olimpijadu nisu otisli, butterfly effect. Secam se kako nas je sve ugasio tad, posle su se jos i ispovredjivali svi redom.
Joe D Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 Keselj dao 25 poena na tom mecu, posle toga vise nije odigrao nista u nastavku karijere.
Ted Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 (edited) mala predikcija.....naslovi na portalima u bliskoj buducnosti.....Partizan hvata poslednji voz za plejof KLS. pa ispod ide.....Nakon teskog poraza od Vojvodine i drame u Novom Pazaru, kad je Zagorac promasio polaganje za pobedu, Partizan mora da......i onda ide sta mora.....ono tipa da pobedi Megu sa najmanje 37 razlike Edited February 16, 2021 by Ted
Mark Rothko Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Quote - Hteo sam da vam kažem pre ove pesme i da je posvetim nekome jo je ovde na koncertu. To je bilo neke 2002. godine, Duško Vujošević koji je trenirao Partizan u ono vreme. Mogu da vam kažem da me je malo nervirao. Moguće da je to zbog moje navijačke pripadnosti. Ja sam Vojvodinaš, pa u našim bojama klupskim se boja pre meša sa jednom drugom bojom nego sa crnom, ali da ne ulazimo u detalje. Mnogo se toga promenilo. Ja sam lokalac, pa moram da navijam za Vojvodinu, to je za mene pošteno. - Ali on je bio onaj pravi Beograđanin, arogantni, bučni, još su sve i pobeđivali. Onda sam ukapirao jednu stvar. Tipičan Beograđanin, tvrdoglav, samouveren, pobednik. I ono što moram da vam kažem pre nego što otpevam "Džaba vam novci moji sinovci"... - počeo je Balašević, i prekinut je ovacijama publike. Nakon toga je nastavio. - Nije Beograđanin Duško Vujošević? Kao što nije i Duško Radović? Momo Kapor... Zoran Radmilović... nije ni on, naći ću jednog. Rajko Mitić? Nije ni on. Kralj Aleksandar? Nije ni on, rodio se na Cetinju. Beograđani imaju tu dobru osobinu da se rode svuda po svetu i onda dođu u Beograd. - Pitaju me koji je izlaz iz ove situacije, dajte mi 10.000 Duška Vujoševića i ja ću spasiti ovu zemlju. Za Duleta, "Džaba vam novci moji sinovci" - održao je govor Balašević pre nego što je samo za Vujoševića otpevao pesmu. 3 4 1
Ted Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 jel istina da smo doveli nekakvog centra ili krilnog centra iz Hapoela? meni je ovo promaklo, ako se i desilo. mada nije da nešto pratim predano, kad pročitam na nekom portalu kk partizan, počinje polako jeza niz kičmu da ide
Azdaja Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 Nema ništa zvanično osim da je Ali Nikolić tražio raskid. Da li ih Sašo trenira kao konje pitanje je. Do sad bi osvojili neki Grand Prix
Tresko Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 Bitno je samo da neko ne preotme Zagorca. Njega jedinog Sašo ne trenira kao konja. Nego kao vola.
theanswer Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 (edited) Mozli ruptura mišića out par nedelja, Pejdž tetiva, ne zna se ništa, Novica van tima skroz. Mika isto povređen sjebao lakat Edited February 24, 2021 by theanswer
goofs Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 Bitno da su lepak-bros zdravi. Kolko nas je sve sralo prosle sezone, tolko nas sve jbe ove, ukljucujuci tu i trenera.
Dankan Ajdaho Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 (edited) 10 hours ago, theanswer said: Mozli ruptura mišića out par nedelja, Pejdž tetiva, ne zna se ništa, Novica van tima skroz. Mika isto povređen sjebao lakat Ček bre šta su radili, ne igraju se tekme, igrali ragbi? Ili ih stvarno terao ko konje? PS Kad igrate sa Talijanima i Francuzima? Edited February 24, 2021 by Dankan Ajdaho
Lord Stef Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 Jbt Saso kao da radi po fazama, prvo cu da ih oducim od kosarke, pa cu da ih iskasapim. Ziv nisam da vidim fazu 3.
Jimmy Kowalski Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 Covek je samo temeljan. Nista ne prepusta slucaju.. 1
Recommended Posts