Jump to content

KK Crvena Zvezda 2020/21

Featured Replies

15 hours ago, Блок_64 said:

Ima 210.211 ako obuje cetri para patika.:laugh:

Evo i slika, zar ti ne deluje kao neko sa tom visonom i klub ga je tako predatavio  kada je potpisao ugovor   , jeste da je   krhke kradje  pa ti mozda ne izgleda da je toliko visok. sa patikama je sigurno tu oko 210cm . Sve u svemu svidja mi se ono sto sam vide kod njega u igri, mislim da je mnogo vise talentovaniji od Vukovica oko kojeg se  navodno otimala Srbija i Crna Gora a on izabrao Srbiju.

Potpis-16-jun-Lazar-Gacic-stoji--768x618

Edited by Micko8

8 hours ago, Micko8 said:

Evo i slika, zar ti ne deluje kao neko sa tom visonom i klub ga je tako predatavio  kada je potpisao ugovor   , jeste da je   krhke kradje  pa ti mozda ne izgleda da je toliko visok. sa patikama je sigurno tu oko 210cm . Sve u svemu svidja mi se ono sto sam vide kod njega u igri, mislim da je mnogo vise talentovaniji od Vukovica oko kojeg se  navodno otimala Srbija i Crna Gora a on izabrao Srbiju.

Potpis-16-jun-Lazar-Gacic-stoji--768x618

Micko,ja to dete pratim jos kada je bio u ceraku,i veruj mi da nema tu visinu.

Kad igramo sa Krkom?

5 minutes ago, MiddleClass said:

Kad igramo sa Krkom?

Sutra.

Uh, paklen je novembar po rasporedu. 10 meceva igramo... :)

Priča o komentatores prebačena ovdje.

A i ovi iz El su debili, umesto da naprave dve grupe po osam timova dvkružno (mogli su da uzmu poredak od prošle godine jedna grupa parni druga neparni) i plus playoff po 4 iz svake grupe. Bilo bi mnogo više slobodnih termina za odložene utakmice kojih će biti sve više. Bilo bi mnogo regularnije nego ovo. 

Renneeeeee.:D

radi jebem ga, evo gledam

Snimak ekrana 2020-11-02 181316.jpg

Yes.

Edited by harper

Ne vredi, koci kao blesav. Hvala anyway.

Guest
This topic is now closed to further replies.