Jump to content

KK Crvena Zvezda 2020/21

Featured Replies

Ova nasa ekipa je too young to die, to old for rock and roll. Nadam se da ce nam O'Brajant doneti malo karaktera, previse respektujemo odbranu CSKA.

• Replies 7.5k
  • Views 390.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Je li ikada iko video tog coveka a da na licu nije imao onaj njegov blagi osmeh, karakteristican za dobre i plemenite ljude koji su u potpunom saglasju sa svojim zivotom? Nikad nisam upoznao coveka i

• harper lee
    harper lee

Ma, niko se i ne pali na ta baljezganja, osim par notornih smaraca. Ta potreba da se poravna krivica ili totalno objasni tudji nitkovluk sopstvenim greskama po svaku cenu i u svakoj mogucoj prilici, n

Posted Images

Igramo bez mozga i ideje, a Ročesti zaista nije morao da se zamara i dolazi za Beograd. Ako je poenta bila da natrpa Mornare i Krke, mogao je bez problema da ostane kući.

Obradović nikako da shvati da se ne može igrati sa tri igrača protiv petorice protivnika.

Ovo je nista sto mi igramo..

Isto kao i prva utakmica, pozove s primarni napad, ne prodje i onda lojdu lopta pa nek se on jebe..

Nema napada jednog normalnog da je odigran od pocetka do kraja, sve neke improvizacije i iznudjena resenja

Davidovac nema muda da sutne trojku sam ko duh i onda lazic sutira opet sam iz kornera i naravno ni blizu..

Ajd sto cemo opet izgubiti, od cska nije sramota, al to sto nas svi redom lagodno odradjuju je bzv

Rekoh ja odvaliće nas
Klasika

Dokle više Lazić u timu...

Pratim samo play by play ali rekao bih da ovo dosta toga govori:

Davidovac ne sme da šutne iako je potpuno sam, ali zato Lazić sme. Ali ne uspeva da pogodi.

:D

I pribložimo se i sve useremo

a i ovaj Hol jbm ga, ne moze ni qrca da pogodi

Jebo te šta ne sude

Ubi nas heket

• Author

itudis naučio heketa da pogadja :(

Edited by Ros

Ajde jebi te

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout