Wilde Posted May 30, 2021 Posted May 30, 2021 Da li je Kuz i pre saobraćajke nosio naočare? Van terena ih sad stalno nosi, ne znam da li je to jedna od posledica i koliko mu smeta u igri.
Milošica Posted May 30, 2021 Posted May 30, 2021 2 minutes ago, booyaka said: Kad pričamo o igračima koji su top prospekti a koje bih voleo da vidim u Zvezdi, ubedljivo na prvom mestu je Roko Prkačin. Uh da, on je pakao potencijal. Mi smo se interesovali za njega pre oko godinu dana, ali nije prošlo naravno.
booyaka Posted May 30, 2021 Posted May 30, 2021 Dajte ga nama onda. Vi već imate jednog, možda dva igrača koji su bolji od Lazarevića.Prvi je Dangubić, ovo možda i dva zbog igara koje je imao Zagorac u Megi što je nedostižan nivo za Lazarevića.
Milošica Posted May 30, 2021 Posted May 30, 2021 Zagorac je svakako veći potencijal, ali s obzirom u kakvom je psihičkom stanju kad je u pitanju košarka, Lazarević je korisniji igrač.
booyaka Posted May 30, 2021 Posted May 30, 2021 Lazarević je još jedan u nizu FMP polufabrikata, bez ballhandlinga, bez šuta, bez pregleda igre.
booyaka Posted May 30, 2021 Posted May 30, 2021 Na toj poziciji bi trebalo pojuriti nekog sličnog Giedraitisu, ko je čvrst na obe strane terena i ima ofanzivni potencijal takav da postiže koševe na više od jednog, dva načina.
Nikodije Posted May 30, 2021 Posted May 30, 2021 16 minutes ago, booyaka said: Lazarević je još jedan u nizu FMP polufabrikata, bez ballhandlinga, bez šuta, bez pregleda igre. brate moi napaceni, pa nisu te vratili na forum da bi pisao ovakve stvari. lazarevic polufabrikat. covek koji jede parket, cuva od 1 do 5, stiti obruc, skace, ume da doda, popravio sut... znas kako bi se uklopio u ovu zvezdu iz finalne serije protiv buducnosti. mnogo bolje nego davidovac. polufabrikat. 1
Shaq Posted May 30, 2021 Posted May 30, 2021 sto se tice dobrica nisam iznenadjen, iznenadjen sam sto ranije nije poceo sa ovakvim partijama, posto sam i pre par dina kazao da konstitucijom i stilom podseca na lucica a i dodatni mu je plus sto nije prljav igrac kao pomenuti.. sto se tice dede, opet se previse kenja, bitno je da je igrac tokom sezone vise korisniji nego sto nije, ne leze svakom svi protivnici itd, a deda je neko ko je svakako vise korisniji u tom smislu, i svkakako pod must da ostane, uz dobrica waldena i noka.. poredjenje davidovca i lazarevica, malo je reci promasena planeta...
booyaka Posted May 30, 2021 Posted May 30, 2021 35,9% za 3 u raspalom FMP-u na manje od tri šutnute trojke. Polufabrikat, kakvo crno poboljšanje. Brate moj napaćeni.
Nikodije Posted May 30, 2021 Posted May 30, 2021 (edited) e dobro, sada kada si objavio taj procenat, razoruzao si me. posto svo moje gledanje pada u vodu pred neumoljivoscu ovog podatka. btw taj procenat uopste nije los za nekoga ko nije suter. Edited May 30, 2021 by Nikodije
Calavera Posted May 30, 2021 Posted May 30, 2021 5 minutes ago, booyaka said: 35,9% za 3 u raspalom FMP-u na manje od tri šutnute trojke. Polufabrikat, kakvo crno poboljšanje. Brate moj napaćeni. ovim si me uspešno ubedio da za njega možda i ima mesta u zvezdi, do sad sam za njega po reputaciji cenio da šutira tipa 20% na jednom pokušaju po tekmi
booyaka Posted May 30, 2021 Posted May 30, 2021 Gledam ga već 4 sezone. U jednom trenutku je zaličilo da bi nakon LeBranka mogao da dođe u Zvezdu i preuzme njegovu ulogu, ali prođoše godine, evo već mu je 25-ta a napredak nikakav.
booyaka Posted May 30, 2021 Posted May 30, 2021 ovim si me uspešno ubedio da za njega možda i ima mesta u zvezdi, do sad sam za njega po reputaciji cenio da šutira tipa 20% na jednom pokušaju po tekmiZar stvarno misliš da bi u EL klubu, na EL nivou mogao i ove jadne brojke da ponovi?
Recommended Posts