Jump to content

KK Crvena Zvezda 2020/21

Featured Replies

Da nije bilo Markusa i njegove ludačke serije protiv Dula i vrlo zajebane mu ekipe možda bi mi sad sabirali utiske iz decenije učešća u  FIBA Ligi Šampinjona i molili boga da se Tadija smiluje i vrati da zavrti pik sa Filipom

3 hours ago, James Marshall said:

Da nije bilo Markusa i njegove ludačke serije protiv Dula i vrlo zajebane mu ekipe možda bi mi sad sabirali utiske iz decenije učešća u  FIBA Ligi Šampinjona i molili boga da se Tadija smiluje i vrati da zavrti pik sa Filipom

Ta ludacka serija je bila u domacoj ligi, nebitnoj za status kluba. Duletovu zajebanu ekipu su kad je najvise trebalo demontirali Dzenkins i Kalinic.

23 minutes ago, harper said:

Ta ludacka serija je bila u domacoj ligi, nebitnoj za status kluba. Duletovu zajebanu ekipu su kad je najvise trebalo demontirali Dzenkins i Kalinic.

Jest al' u kurcu što bi rekli kod mene u selu, to je bilo polufinale ABA, četvrta tekma, tu se lomilo ko će u Evroligu, Vilijams je tu ugasio časove ljubavi a nama donio ABA.

https://www199.aba-liga.com/news/43540

To je po meni najbitnija utakmica KK CZ u posljednjih 20-ak godina, i svakako najdraža za ponovo pogledati. U to ime, živjeli

dok je ABA još imala normalne narandžaste lopte, a ne ove šarene 

1 hour ago, James Marshall said:

Jest al' u kurcu što bi rekli kod mene u selu, to je bilo polufinale ABA, četvrta tekma, tu se lomilo ko će u Evroligu, Vilijams je tu ugasio časove ljubavi a nama donio ABA.

https://www199.aba-liga.com/news/43540

Jebo te, kucu bih stavio da je Markus ubacio ovih 17 poena zaredom u finalu domacice. Inace, imao je on ovakva ludila, protiv Buducnosti u Podgorici na onoj utakmici kad je Kalinic iz odbojke dao kos za pobedu i protiv Valensije u Spaniji kad je zaredjao nekoliko trojki.

umeo je i da ne pogodi bazen, generalno je te sezone imao los procenat suta. ali na toj jednoj, najvaznijoj, je strpao 17 u nizu i usao u legendu.

Edited by Nikodije

Just now, Nikodije said:

umeo je i da ne pogodi bazen, generalno je te sezone imao los procenat suta. ali na toj jednoj, najvaznijoj, je strpao 17 u nizu i usao u legendu.

Umeo je svasta ali da nista nije uradio u Zvezdi osim one asistencije Mitrovicu protiv Valensije i dalje bih smatrao da je njegovo dovodjenje bio dobar potez. Ono odes, vidis uzivo, i mozes da racunas da si gledao kosarku.

imao je on i boljih asistencija. meni omiljena je bas na ovoj utakmici, kada je strpao 17 poena, kada je iz jednog u drugi cosak proigrao kalinica koji je ubacio supervaznu trojku

57 minutes ago, Nikodije said:

imao je on i boljih asistencija. meni omiljena je bas na ovoj utakmici, kada je strpao 17 poena, kada je iz jednog u drugi cosak proigrao kalinica koji je ubacio supervaznu trojku

Pod faulom, naravno

5 hours ago, James Marshall said:

To je po meni najbitnija utakmica KK CZ u posljednjih 20-ak godina, i svakako najdraža za ponovo pogledati. U to ime, živjeli

Živeli brt,uvek je ovo lepo pogledati!

Uz Markusa mozda nas najbolji stranac ikada

6 hours ago, Nikodije said:

Stvar ukusa, za mene je ta protiv Valensije bez premca. Kroz cetiri igraca, bez gledanja, mislim da se i Luka iznenadio kad je shvatio da mu je lopta u rukama.

Kakav Vasa, bio je rezerva te polusezone, tek posle je procvetao.

Ta serija u polufinalu i obe grupne faze u EL dogodine... Ako tad nisam dobio šećer, nikad neću. :kecman:

Mada su mi najdraže tekme protiv Panatinaikosa, krali su nas kao konje i dobijali na ragbi zadnju četvrtinu nekoliko puta, pa onda prvo Jaka trica i faul, a dogodine Miler 2+1 iz gotovo bezizlazne situacije za pobedu. Usput i rutinela u OAKI i onaj roling Micica protiv Dijamantidisa. :hail:

Sad su nam već mušterije kad dođu, nije više neki bog zna kakav trip, ali onda je bio. 

Vasa pored zivog Markusa...

Guest
This topic is now closed to further replies.