msv Posted May 1, 2021 Author Posted May 1, 2021 (edited) Isprobavaju potencijalne zamene za leto. Od njihovih reportera Jelena Kikić mi ima najprijatniji glas, ne znam kako bi se snašla kao domaćica emisije. Žana Bulajić i Jasmina Dobrilović su mi hit, nevezano za sadržaj priloga. Žana kao da čita onaj disklejmer na kraju reklame za lek, a Jasmina nekako čudno sriče Ovaj večeras se ubio da napravi dobar uvod i ugnjavio. Edited May 1, 2021 by msv
Frank Pembleton Posted May 1, 2021 Posted May 1, 2021 Isprobavaju potencijalne zamene za leto. Od njihovih reportera Jelena Kikić mi ima najprijatniji glas, ne znam kako bi se snašla kao domaćica emisije. Žana Bulajić i Jasmina Dobrilović su mi hit, nevezano za sadržaj priloga. Žana kao da čita onaj disklejmer na kraju reklame za lek, a Jasmina nekako čudno sriče [emoji3] Ovaj večeras se ubio da napravi dobar uvod i ugnjavio.Ma nemaju oni "dugačku klupu", niko od ovih spomenutih nije da vodi ovaj pregled.Realno niko od njih nije za bilo kakvo slikanje u studiju. .... Shiit has hit the fan! 1
Frank Pembleton Posted May 1, 2021 Posted May 1, 2021 Ma nije pitanje ni iskustva, prosto "nisu za slikanje". mislim neki nisu ni za novinarstvo, no nebitno. .... Shiit has hit the fan!
msv Posted May 6, 2021 Author Posted May 6, 2021 (edited) Sa o Roma babo, babo Edited May 6, 2021 by msv
nezvanova Posted May 6, 2021 Posted May 6, 2021 uzasan je - nenaviknut na ovu staticnu ulogu pred kamerama, ustogljen, nespretan, nesnalazljiv, nema harizmu... jednom recju fijasko. 4
kud u maglu Simoviću Posted May 6, 2021 Posted May 6, 2021 Just now, nezvanova said: uzasan je - nenaviknut na ovu staticnu ulogu pred kamerama, ustogljen, nespretan, nesnalazljiv, nema harizmu... jednom recju fijasko. +1 i mnogo bolji nego prošli put 1
villiem Posted May 6, 2021 Posted May 6, 2021 Just now, Jumanji said: Prvi put ga gledala/slusala ja isto, jel to privremeno il cekamo dok se ne snadje
msv Posted May 6, 2021 Author Posted May 6, 2021 (edited) 3 minutes ago, villiem said: ja isto, jel to privremeno il cekamo dok se ne snadje Goran i Jelena su na raspustu. Ovih dana uvežbavaju one koji bi mogli da im budu zamena na letnjoj pauzi. Edited May 6, 2021 by msv 1
kud u maglu Simoviću Posted May 6, 2021 Posted May 6, 2021 (edited) ma nije to toooliko tragično, a i može da se koriguje za par meseci on ima jednu veliku prednost u odnosu na dimitrijevića. georgijev piše te uvodnike(kao i obućina) za razliku od random spikera koji ih samo čita. posle dvadest dvočasa sa prof dikcije i besomučnim vežbama pred kamerom ili ogledalom on će da bude za solidnu četvorku Edited May 6, 2021 by kud u maglu Simoviću
Frank Pembleton Posted May 7, 2021 Posted May 7, 2021 ma nije to toooliko tragično, a i može da se koriguje za par meseci on ima jednu veliku prednost u odnosu na dimitrijevića. georgijev piše te uvodnike(kao i obućina) za razliku od random spikera koji ih samo čita. posle dvadest dvočasa sa prof dikcije i besomučnim vežbama pred kamerom ili ogledalom on će da bude za solidnu četvorkuNije pitanje da li on može, nego da li treba?[emoji19]A da ne pričam da ne bih bio u koži tog koji treba njega da školuje[emoji769]. .... Shiit has hit the fan!
Recommended Posts