Jump to content

Newsmax Adria

Featured Replies

• Author

Isprobavaju potencijalne zamene za leto.

Od njihovih reportera Jelena Kikić mi ima najprijatniji glas, ne znam kako bi se snašla kao domaćica emisije.

Žana Bulajić i Jasmina Dobrilović su mi hit, nevezano za sadržaj priloga. Žana kao da čita onaj disklejmer na kraju reklame za lek, a Jasmina nekako čudno sriče :D 

Ovaj večeras se ubio da napravi dobar uvod i ugnjavio.

Edited by msv

Isprobavaju potencijalne zamene za leto.
Od njihovih reportera Jelena Kikić mi ima najprijatniji glas, ne znam kako bi se snašla kao domaćica emisije.
Žana Bulajić i Jasmina Dobrilović su mi hit, nevezano za sadržaj priloga. Žana kao da čita onaj disklejmer na kraju reklame za lek, a Jasmina nekako čudno sriče [emoji3] 

Ovaj večeras se ubio da napravi dobar uvod i ugnjavio.
Ma nemaju oni "dugačku klupu", niko od ovih spomenutih nije da vodi ovaj pregled.
Realno niko od njih nije za bilo kakvo slikanje u studiju.

.... Shiit has hit the fan!

• Author

Da, to je sve zajedno 0 iskustva u "enterijeru"...

Ma nije pitanje ni iskustva, prosto "nisu za slikanje". mislim neki nisu ni za novinarstvo, no nebitno.

.

• Author

Sa o Roma babo, babo

Edited by msv

U krug, u krug...

uzasan je - nenaviknut na ovu staticnu ulogu pred kamerama, ustogljen, nespretan, nesnalazljiv, nema harizmu... jednom recju fijasko.

Just now, nezvanova said:

uzasan je - nenaviknut na ovu staticnu ulogu pred kamerama, ustogljen, nespretan, nesnalazljiv, nema harizmu... jednom recju fijasko.

+1

i mnogo bolji nego prošli put

:isuse:

Prvi put ga gledala/slusala
:cry:

Just now, Jumanji said:

Prvi put ga gledala/slusala
:cry:

ja isto, jel to privremeno il cekamo dok se ne snadje

• Author
3 minutes ago, villiem said:

ja isto, jel to privremeno il cekamo dok se ne snadje

Goran i Jelena su na raspustu. Ovih dana uvežbavaju one koji bi mogli da im budu zamena na letnjoj pauzi.

Edited by msv

ma nije to toooliko tragično, a i može da se koriguje za par meseci

on ima jednu veliku prednost u odnosu na dimitrijevića. georgijev piše te uvodnike(kao i obućina) za razliku od random spikera koji ih samo čita. posle dvadest dvočasa sa prof dikcije i besomučnim vežbama pred kamerom ili ogledalom on će da bude za solidnu četvorku

Edited by kud u maglu Simoviću

Sutra je Goran, valjda slave oboje danas. Nadam se -.-

ma nije to toooliko tragično, a i može da se koriguje za par meseci

on ima jednu veliku prednost u odnosu na dimitrijevića. georgijev piše te uvodnike(kao i obućina) za razliku od random spikera koji ih samo čita. posle dvadest dvočasa sa prof dikcije i besomučnim vežbama pred kamerom ili ogledalom on će da bude za solidnu četvorku
Nije pitanje da li on može, nego da li treba?

[emoji19]

A da ne pričam da ne bih bio u koži tog koji treba njega da školuje[emoji769].