Filozof manijak Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 Tadašnja Nova Detelinara i ova sadašnja su kao nebo i beton.
Miki_belavista Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 Just now, Filozof manijak said: Tadašnja Nova Detelinara i ova sadašnja su kao nebo i beton. ali mi novo_Detelinarci smo unikalni,bili i ostali. 1
napadaj Posted September 28, 2023 Posted September 28, 2023 Kod Prekršajnog suda u Ustaničkoj se gradi nešto što se zove Sava Residance. Proverio sam nekoliko puta, nije greška, na više mesta piše residance. 5
slepa živana Posted September 28, 2023 Posted September 28, 2023 9 hours ago, napadaj said: Kod Prekršajnog suda u Ustaničkoj se gradi nešto što se zove Sava Residance. Proverio sam nekoliko puta, nije greška, na više mesta piše residance. stari denseri 1 1
Ardian Posted September 29, 2023 Posted September 29, 2023 16 hours ago, napadaj said: Kod Prekršajnog suda u Ustaničkoj se gradi nešto što se zove Sava Residance. Proverio sam nekoliko puta, nije greška, na više mesta piše residance. A i Sava je blizu ... 2
slepa živana Posted September 29, 2023 Posted September 29, 2023 16 hours ago, Bir Adim Öte said: A i Sava je blizu ... možda je u pitanju muško ime, neki sava miloičić biznismen sa kosova 1
BarryWhite Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 On 20. 9. 2023. at 14:24, BarryWhite said: Bas aktualna tema za moj slucaj. Vec sam pisao da izdajem stan za 130 evra i da sam poslednje 2 godine spustio kiriju stanraima sa 180 evra. Uglavnom u avgustu su mi dugovali 23 000 dinara jer sam im ja placao racune za infostan i SBB za par meseci i dugovali su 60 evra kirije. Od tad mi nisu nista platili i kad sam dosao kod njih slagali su koliki je dug za struju (a to su jedino oni trebali da placaju) i prvo su rekli da je 12 000, kad sam dosao rekose 30 000 a kad sam otisao da proverim ispostavilo se da je dug 60 000. Rekao sam im da se isele iz stana i sad su obecali da ce izaci do kraja mesca i da ce platiti dug umanjen za depoziti koji je za kiriju i racune negde oko 80 000 dinara. Nadam se da ne citaju forum i da im nece pasti na pamet da ostanu u stanu posle kraja septembra. Izgleda da sam imao srece posto su se stanari iselili juce, ostao je neplacen dug od 80 000 plus racuni za Septembar i sto je najgore stan je u katastrofalnom stanju. Minimalno cu morati da zamenim ugaonu garnitru koja je bila nova i krevet u spavacoj. Plus naravno krecenje i puno sredivanja i popravki u stanu. Naravno odmah sinoc sam zvao bravara i promenio obe brave u stanu za svaki slucaj. Od sad ne izdajem stan bez preporuke. 9
Shan Jan Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 Ja kad sam izdavao stan sam spustio cenu drugu jedno 20%. Sacekao me stan u boljem stanju nego sto sam ga ostavio posle par godina. Isplati se. Ontopic: cene opet divljaju, i starogradnja raste, nista me ne pitajte 1
BarryWhite Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 51 minutes ago, Shan Jan said: Ja kad sam izdavao stan sam spustio cenu drugu jedno 20%. Sacekao me stan u boljem stanju nego sto sam ga ostavio posle par godina. Isplati se. Spustio sam i ja cenu, dao sam im za 130 evra stan koji je sad minimum 250 evra mesecno a mozda i 300 evra. Nema veze, mozda su mi na kraju ucinili uslugu, da su ostali duze jos vise bi upropastili stan a ja im ne bi dizao kiriju. Ovako cu da ga sredim i izdajem za vecu cenu sigurno. 2 1
Mel Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 5 minutes ago, BarryWhite said: Spustio sam i ja cenu, dao sam im za 130 evra stan koji je sad minimum 250 evra mesecno a mozda i 300 evra. Nema veze, mozda su mi na kraju ucinili uslugu, da su ostali duze jos vise bi upropastili stan a ja im ne bi dizao kiriju. Ovako cu da ga sredim i izdajem za vecu cenu sigurno. Od muza su stanari napravili solidan haos u stanu na koji su prestali da daju kiriju, ali isto iselili su se na kraju. Pa stvarno josh kad nece da se isele, ja ne znam...
ivy Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 mi izdajemo za 200e stan za koji mozemo da trazimo 300 a kad bi bili bezobrazni i 350e i otisao bi i za toliko...ali fino dete uredno,redovno placa,znamo mu porodicu...ne pada mi na pamet da menjam...dok ne ode u svet 2
Hamlet Strašni Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 2 hours ago, BarryWhite said: Izgleda da sam imao srece posto su se stanari iselili juce, ostao je neplacen dug od 80 000 plus racuni za Septembar i sto je najgore stan je u katastrofalnom stanju. Minimalno cu morati da zamenim ugaonu garnitru koja je bila nova i krevet u spavacoj. Plus naravno krecenje i puno sredivanja i popravki u stanu. Naravno odmah sinoc sam zvao bravara i promenio obe brave u stanu za svaki slucaj. Od sad ne izdajem stan bez preporuke. Имао си баш среће.
bags Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 Ovako izgleda kod mene ali je slicno svuda u Evropi... https://www.oenb.at/isaweb/chart.do 1
Mel Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 6 minutes ago, bags said: Ovako izgleda kod mene ali je slicno svuda u Evropi... https://www.oenb.at/isaweb/chart.do U prevodu sedi di si...
Recommended Posts