April 28, 20214 yr zašto o zaštozato shto ne zna vishe shta bi od sebe. ja ga pratim na ig, samo da bih odrzala kontinuitet nerviranja [emoji38]ol:sent from bubamoto
April 28, 20214 yr zašto o zaštoNije vam bio dobar glumac, evo vam Futro. .... Shiit has hit the fan!
April 28, 20214 yr Nije vam bio dobar glumac, evo vam Futro. .... Shiit has hit the fan! koji glumac, milan todorovic kolektor? sent from bubamoto
April 28, 20214 yr 1 hour ago, gospa buba said: zato shto ne zna vishe shta bi od sebe. ja ga pratim na ig, samo da bih odrzala kontinuitet nerviranja ol: sent from bubamoto Reklamiro vino koje sam ja dizajniro
April 29, 20214 yr 19 hours ago, dùda said: Kako ja nikad da nađem dobre patike za 30e Ako nostite 38 u the athletes foot često imaju adidas na akciji do 3000 i to kao dečiji broj (čak će vam i sami to ponuditi). Ja kupila stan smith u februaru za 2 i nešto hiljade.
April 29, 20214 yr Reklamiro vino koje sam ja dizajniro Valjda si dizajnirao ambalažu, a ne samo vino?A jel reklamirao kao svoje, ili pohvalio tvoj rad? .... Shiit has hit the fan!
April 29, 20214 yr 14 minutes ago, Frank Pembleton said: Valjda si dizajnirao ambalažu, a ne samo vino? A jel reklamirao kao svoje, ili pohvalio tvoj rad? .... Shiit has hit the fan! poslao mi pravilac vina sa storija Futrovog, kaze ovaj Mona Men "remek delo" ... ne znam na sta je mislio Inace vino jeste remek delo, najbolje kupinovo koje sam probao (i nazajebanije, ne piti preko 1,5 dl dnevno) Edited April 29, 20214 yr by Caligula
May 3, 20214 yr Ne bi me čudilo da Miroslav Mišković zasedne ispred svog kompjutera i prijavi sebe za 60 evrića, jbg lova je lova..
May 3, 20214 yr Kad smo kod pomoći jel to opet bila pomoć firmama za plate zaposlenima? .... Shiit has hit the fan!
May 3, 20214 yr Јесте. Ја сад кад примам плату послодавац нам уплати прво тих пола минималца па тек после остатак. Чини ми се да је опет почело од априла, пошто ја примам плату крајем месеца.
May 3, 20214 yr 2 hours ago, mareeee said: Ne bi me čudilo da Miroslav Mišković zasedne ispred svog kompjutera i prijavi sebe za 60 evrića, jbg lova je lova.. A zašto Mišković ne bi imao pravo na tih 60e?
May 3, 20214 yr mishkovic ne mora da se prijavljuje, dovoljno je mator da mu stigne samo, zar ne? i treba da mu stigne, ako sistem ne pravi nikakvu razliku izmedju mene i socijalnog sluchaja, ne treba da pravi ni kod mishkovica.da li je to nepravedno? da, jeste, duboko i sushtinski. zato shro je inicijalno rezultat hira, a ne uvidjanja potrebe.dakle, go milorad go!sent from bubamoto
May 3, 20214 yr Mišković ne mora da se prijavljuje. Stariji je od 65 i valjda prima neku penziju. Možda samo za period kada je bio direktor Navipa.