April 28, 20214 yr Ono sto je meni nejasno okej, uneses maticni broj, broj licne karte, kako znas kad sta i kako, ako ne unosis ni mejl, ni telefon..pitam, jer sma morao d amenjam broj mobilnog, ima li neko objasnjenje..nemam racun, cisto da napomenem..
April 28, 20214 yr 12 minutes ago, dùda said: Kako ja nikad da nađem dobre patike za 30e Pa kad imaš ukusa.
April 28, 20214 yr @dùda I meni se ovo prvi put desilo, pisao sam na predmetnom topiku. Sasvim slučajno videh nešto što mi se svidja, lepa kombinacija boja, prevrnuta koža. I ostao poslednji par, baš u mom broju. Kažu, to onda ide u pola cene. Reko pakujte odma, predsednik plaća. Vraćam se u novembru po još jedne.
April 28, 20214 yr Author 11 minutes ago, Misko said: Ono sto je meni nejasno okej, uneses maticni broj, broj licne karte, kako znas kad sta i kako, ako ne unosis ni mejl, ni telefon..pitam, jer sma morao d amenjam broj mobilnog, ima li neko objasnjenje..nemam racun, cisto da napomenem.. oni ce ti uplatiti odredjenog datuma, a tvoja banka nek ti salje mail vezano za uplatu ili prosetaj do iste i proveri stanje. Mozes i online ako ti banka to dozvoljava. Ako nemas racun, otvorice ti namenski racun u banci kojoj hoces, iz menija izaberes koja ti se najvise svidja ili oni otvore u Posti. Ti bi da drzava trosi pare i na SMS poruke! Edited April 28, 20214 yr by Milosh76
April 28, 20214 yr Pa ja ni banku nemam, posta, selo, jbg..moracu da se raspitam..ne secam s ekako je bilo prosle godine ali cin mi se da je ipak jednostavnije islo..
April 28, 20214 yr i ja sam se pitala, mada ne verujem, dosta je prizemno za njega i nema iskru, tj ima odsjaj iskre kroz 6 ogledala, levom rukom, ali vezanom. mada ne sumnjam da je placeno junachki E baš htedoh negde na nekom topiku da pitam za njega...I ove bilborde... Pozdrav za juniora pomoćiprimaoca! .... Shiit has hit the fan!
April 28, 20214 yr 22 minutes ago, Misko said: Pa ja ni banku nemam, posta, selo, jbg..moracu da se raspitam..ne secam s ekako je bilo prosle godine ali cin mi se da je ipak jednostavnije islo.. sve isto kao prošle godine
April 28, 20214 yr Just now, Misko said: ne pamtim kako je bilo tada, to i kayem.. pa isto kao i sada
April 28, 20214 yr ja necu jos da se prijavim za ove pare, malo bih da sacekam ko ce ga znati mozda stavljaju olovo u novcanice, mozda su laznjaci, mozda nas truju na bankomatima
April 28, 20214 yr 5 hours ago, Tsai said: ja necu jos da se prijavim za ove pare, malo bih da sacekam ko ce ga znati mozda stavljaju olovo u novcanice, mozda su laznjaci, mozda nas truju na bankomatima 5G cipove
April 28, 20214 yr 8 hours ago, Valkyrie said: Prvozo Ubrzo, kao neko italošpanskoliko ime. prvozo i dambrođo, vučićevi prijatelji iz švajcarske 8 hours ago, Ras said: Mona Man? zašto o zašto