Jump to content

Državna pomoć od 100 evra svim punoletnim građanima (koji se prijave)

Featured Replies

bice para ko salate!

• Replies 1.1k
  • Views 86.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne znam da li je u novijoj istoriji tzv demokratskih država zabeležno slično ponašanje nosilaca najviših funkcija.  Ovako frapantan i ogoljen pokušaj kupovine glasova je nešto o čemu će Saša Baro

• Filozof manijak
    Filozof manijak

aj što smo diskriminisani jer nas je zaobišao helikopterski novac, nego što ćemo te silne pomoći drugima upravo mi od 30 do 65 finansirati i vraćati. Teška svinjarija 

• Taihoskopija
    Taihoskopija

Odvratno više,  bukvalno počinje da lepi narodu pare na čelo i stavlja u dekolte i  harmoniku,  zato odeš u prodavnicu i daš 2.000 dinara za hleb, mleko i toalet-papir. 

Posted Images

Jebote, meni nije jasno kao 100€ uspe svima da im sjebe sisteme...

Meni leglo 15 hiljada? Wtf? 

Jedan omladinac koji prima porodicnu penziju u Intesi dobio lovu (vec sam pominjao), ali deca koja primaju penziju preko Postanske stedionice nisu dobila novac. Ja sam mislio da je Postanska stedionica uplatila svim korisnicima penzije, ako se sutra ne pojavi, moracaemo da istrazujemo slucaj.

46 minutes ago, Tsai said:

Meni leglo 15 hiljada? Wtf? 

Skonto sam sta je, nema veze sa 100e. To jos nije leglo

Mobi mi ne radi preko telefona, na kompu nisam probao...

... Shiit has hit the fan...

ma sve banke su danas u rasulu, niti jedna ne radi kako treba

OTP ex SocGen u raspadu.

Edit: kolegi koji je u Komercijalnoj legla uplata popodne uz opis uplate: COVID-19 uplata.

Edited by Tinman

Meni prošlo oko 4 popodne, Komercijalna.

mobi mi na intezi ne radi celo popodne

zvala ih nekim drugim povodom pa usput pitala i za to, kaže imaju nekih problema, popravljaju :D

Intesa on-line mi radi ok, ali kinte nema.

Provera statusa daje:

Статус једнократне помоћи за физичко лице
У току је повезивање личних података са текућим рачуном у банци која je одабрана приликом пријаве. Уколико се утврди да физичко лице нема рачун у тој банци, биће отворен наменски рачун
  • Author

Kolega dobio od komercijalne lovu, meni u intesi ne stize jos uvek. Mozda dele po bankama, a ne po prijavi...

Raspad se ocekivao :D

1 hour ago, Nesh said:

Jedan omladinac koji prima porodicnu penziju u Intesi dobio lovu (vec sam pominjao), ali deca koja primaju penziju preko Postanske stedionice nisu dobila novac. Ja sam mislio da je Postanska stedionica uplatila svim korisnicima penzije, ako se sutra ne pojavi, moracaemo da istrazujemo slucaj.

bilo je večeras na dnevniku da im se javljaju gledaoci penzosi koji nisu dobili, a i punoletni građani kojima sistem izbacuje poruku da su im netačni podaci već pri prijavi.

34 minutes ago, jms_uk said:

Intesa on-line mi radi ok, ali kinte nema.

Provera statusa daje:

Статус једнократне помоћи за физичко лице
У току је повезивање личних података са текућим рачуном у банци која je одабрана приликом пријаве. Уколико се утврди да физичко лице нема рачун у тој банци, биће отворен наменски рачун

meni za prijavu poslatu prvog dana pokazuje: Физичко лице је у активном статусу и очекује обраду у платном промету - датум активације: 13.5.2020 14:54:16

a za prijavu od nekoliko dana kasnije: Физичко лице је у статусу обраде у платном промету и пред исплатом једнократне помоћи

fizicko lice samo sto nije dobilo pare

fizicko lice je trece u listi cekanja za isplatu

fizicko lice....

:D

19 minutes ago, slepa živana said:

bilo je večeras na dnevniku da im se javljaju gledaoci penzosi koji nisu dobili, a i punoletni građani kojima sistem izbacuje poruku da su im netačni podaci već pri prijavi.

meni za prijavu poslatu prvog dana pokazuje: Физичко лице је у активном статусу и очекује обраду у платном промету - датум активације: 13.5.2020 14:54:16

a za prijavu od nekoliko dana kasnije: Физичко лице је у статусу обраде у платном промету и пред исплатом једнократне помоћи

Kasnis skoro pet sati ;)

dpm7BlZ.png

Background Picker
Customize Layout