May 24, 20204 yr Author Статус једнократне помоћи за физичко лице У току је повезивање личних података са текућим рачуном у банци која je одабрана приликом пријаве. Уколико се утврди да физичко лице нема рачун у тој банци, биће отворен наменски рачун
May 25, 20204 yr jel zavrsena isplata penzionerima nalazim vesti da je prosli cetvrtak bio rok jedan deda, poznanik, penzioner nije dobio klijent je vojvodjanske banke jel zna neko za slicne slucajeve?
May 25, 20204 yr Slučajeva koliko hoćeš (jedan od razloga stare lične karte kojima svakih mesec dana produžavaju rok i ptaj boga šta već...). Najpre provera kod banke, šta bi mogao da bude razlog. Ima li neko informaciju da su mu sredstva već uplaćena i kod koje banke?
May 25, 20204 yr clock is ticking, jos nista, otvorio sam homebanking dok sam online, postanska, mi cemo zadnji i falice deo garant
May 25, 20204 yr Je l' vam rade m-banking aplikacije? Izgleda da više banaka ima problema trenutno zbog ovog početka isplate, ja proverio Mobi i Intesu i ne rade.
May 25, 20204 yr Erste radi, Mobi jok... Ed: radi i Mobi ali ultra sporo... Edited May 25, 20204 yr by Skyhighatrist