Jump to content

Putovanja i odmori u godinama Korone

Featured Replies

Ono kad ti ides u nis svakomalo, meni dodje tasta da pricuva dete... 

• Replies 1.9k
  • Views 167k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• u britainiji pakao! narod ne moze u spaniju, grcku, na maltu ili gde god drugde idu pa letuju okokuce. i ponasaju se onako kako su navikli da se ponasaju po inostranstvu.   krenuo bashibozlu

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Hesen u Nemackoj, mislim mozete misliti kakav je to pozeljni raj u odnosu na toplu Grcku i spanska ostrva, sa svojim jezercima-baricama koje nas troje izistinski volimo - od kraja juna do sredine avgu

Posted Images

ja pročitao naturistička...

40 minutes ago, Ravanelli said:

Ono kad ti ides u nis svakomalo, meni dodje tasta da pricuva dete... 

pa to je biznis trip, ovo mu dođe ono da ti dupe vidi put

valjda

3 hours ago, braca said:

ja pročitao naturistička...

I ja. Moguce da jeste, samo je Maheem napravio typo...:naughty:

FB_IMG_1586987097100.jpg

When the Schengen Borders open up in September, if they do, Schengen Visa applicants will need to submit a Coronavirus test that has resulted negative, taken within the last two weeks prior to the visa application. The traveller may be required to take a new test before travelling to the Schengen area, as to make sure that he/she has not been infected in the meantime,” the source said.

The official also noted that once the COVID-19 vaccine is confirmed and available for all, visa applicants may also be required to be vaccinated in the future, in particular, if the virus remains active.

https://www.schengenvisainfo.com/news/covid-19-test-results-and-later-on-vaccination-will-be-required-for-schengen-visa-application/?fbclid=IwAR0L8zyFPCCjtOSMGWRKavRHqhRnVSbqUaMso2QZMexsHKD7yv1rK2MRjXk

Doduse nama ne treba viza za ulazak u Sengen drzave... a opet, mozda to bude pravilo i za nas...

Edited by Milosh76

11 hours ago, maheem said:

FB_IMG_1586987097100.jpg

😃

2 hours ago, Milosh76 said:

When the Schengen Borders open up in September, if they do, Schengen Visa applicants will need to submit a Coronavirus test that has resulted negative, taken within the last two weeks prior to the visa application. The traveller may be required to take a new test before travelling to the Schengen area, as to make sure that he/she has not been infected in the meantime,” the source said.

The official also noted that once the COVID-19 vaccine is confirmed and available for all, visa applicants may also be required to be vaccinated in the future, in particular, if the virus remains active.

https://www.schengenvisainfo.com/news/covid-19-test-results-and-later-on-vaccination-will-be-required-for-schengen-visa-application/?fbclid=IwAR0L8zyFPCCjtOSMGWRKavRHqhRnVSbqUaMso2QZMexsHKD7yv1rK2MRjXk

Doduse nama ne treba viza za ulazak u Sengen drzave... a opet, mozda to bude pravilo i za nas...

Hrvatska nije u sengen zoni :zeka:

znači neće pušćati

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

ali airserbia koji je danas poslao na mejl ponudu za kupovinu karata po specijalnim cenama za putovanja u periodu jun-decembar OVE GODINE :rolf:

Komunikacija Komisije EP, EC I Veću  Covid-19: privremeno ograničenje neobveznih putovanja u EU  

Komisija stoga poziva države članice schengenskog područja i države pridružene schengenskom području da na koordiniran način produlje primjenu ograničenja neobveznih putovanja iz trećih zemalja u područje EU+ za dodatnih 30 dana do 15.svibnja2020.Svako daljnje produljenje tog razdoblja trebalo bi ponovno procijeniti ovisno o razvoju epidemiološke situacije.

Doneta 14.4. 2020. rok važenja 30 dana,

Područje EU+” trebalo bi obuhvaćati sve države članice schengenskog područja (uključujući Bugarsku, Cipar, Hrvatsku i Rumunjsku), kao i četiri države pridružene schengenskom području. Uključivalo bi i Irsku i Ujedinjenu Kraljevinu ako se odluče uskladiti.

Jebo ih travanj svibanj i lipanj uvek moram guglati

da bre. debili. ceo svet ima iste nazive za mesece, al hrvat mora nesto svoje da izmisli, i to najdebilnije reci u historiji povjesti.

I Cesi imaju iste nazive.

100 drama u mesec dana, na dve litre po 3 coveka

a jebaga, ima celih 12 meseci, treba ti 5-15 minuta da naucis. eto iskoristi karantin da steknes novo znanje. 

Background Picker
Customize Layout