Jump to content

Putovanja i odmori u godinama Korone

Featured Replies

Španija spustila rampu od sutra

• Replies 1.9k
  • Views 167.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• u britainiji pakao! narod ne moze u spaniju, grcku, na maltu ili gde god drugde idu pa letuju okokuce. i ponasaju se onako kako su navikli da se ponasaju po inostranstvu.   krenuo bashibozlu

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Hesen u Nemackoj, mislim mozete misliti kakav je to pozeljni raj u odnosu na toplu Grcku i spanska ostrva, sa svojim jezercima-baricama koje nas troje izistinski volimo - od kraja juna do sredine avgu

Posted Images

7 minutes ago, renne said:

Španija spustila rampu od sutra

gde si video?

Pitanje, ako se ide u neku dalju zemlju, tipa Tanzanija, jel moze da se leti preko zemlje u koju nije dozvoljen ulaz?

10 minutes ago, dvb-t manijak said:

gde si video?

blic

1 hour ago, Shan Jan said:

Pitanje, ako se ide u neku dalju zemlju, tipa Tanzanija, jel moze da se leti preko zemlje u koju nije dozvoljen ulaz?

Zavisi na kojoj visini letiš.

Mislio sam na presedanje. 

• Author

Otkazao sam letovanje, neki dil sa Grkinjom je da mogu doći u narednih 18 meseci (sve unapred plaćeno).

Pomerio sam godišnji na septembar pa bumo videli, možda se neko čudo i desi...

Mi razmisljamo o Albaniji u septembru ...

Svima vama što planirate da idete negde savetujem da jurite last-minute ponude. Ako idete u sopstvenoj organizaciji, to je još lakše - u narednih nekoliko dana nađete koji letovi su najjeftiniji za željenu destinaciju (još bolje ako se ide kolima pa to nije faktor) i u skladu s tim biranje smeštaja na bookingu/airbnbu.

Ja sam tako uradila.

Hoćeš da kažeš da treba putovati u ovoj situaciji? This is why we cant have nice things...

Nosila sam masku u avionima, a na destinaciji sam bila poprilično izolovana. Nikakav boravak u gužvama (na posećenim plažama, u punim restoranima, itd) :fantom:

Na svadbenoj proslavi se peva, jede, grli, itd.

Ako ne vidiš razliku, jbg.

Samo da vas podsetim da i Bosna (tačnije Hercegovina) ima more, ako vas ve već ide “na more”.

Troll on

Kakva je ono beše bila afera u Neumu tokom osamdesetih?

Ostalo mi u sećanju pominjanje nekih vila u Neumu?

Edited by Filozof manijak
izmenio deceniju

Samo da vas podsetim da i Bosna (tačnije Hercegovina) ima more, ako vas ve već ide “na more”.
Ja to pričam od prvog dana

Neum je pun ko oko, kazu. Tamo ce da eksplodira sigurno :mellow:

Background Picker
Customize Layout