Jump to content

Putovanja i odmori u godinama Korone

Featured Replies

On 15. 6. 2020. at 15:27, SNARC said:

Evo gledao bas..lik sa detetom od devet meseci, krenuo da saceka otvaranje granice i ode na more.

:covid19:

деветн''есте, деветн''есте, ковид ударијо,

двајесте, двајесте, Србин победиојо.

:s_w:

• Replies 1.9k
  • Views 167.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• u britainiji pakao! narod ne moze u spaniju, grcku, na maltu ili gde god drugde idu pa letuju okokuce. i ponasaju se onako kako su navikli da se ponasaju po inostranstvu.   krenuo bashibozlu

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Hesen u Nemackoj, mislim mozete misliti kakav je to pozeljni raj u odnosu na toplu Grcku i spanska ostrva, sa svojim jezercima-baricama koje nas troje izistinski volimo - od kraja juna do sredine avgu

Posted Images

Nema veze sa Grckom, al ajde da napisem kratko kako je u CG.
Proveo vikend u 4* hotelu polupansion 33€ per capita, za dvije djece free.
Petak hotel poluprazan u subotu se napunio mahom Pidgoricani i par seminara.
Plaza rasiris se na 20m sa svake strane nema nikog. Bazen lagano se madju lezaljke i kad je “guzva”. Uvece malac divlja trotinetom po setalistu gdje je obicno guzva.
Stvarno je bilo uzivanje uz dan do 21h, zalazak sunca u 20h.
Hrana, modifikovani svedski stolovi, gdje ti osoblje stavlja u tanjir i dodaje. Pola lokala nije otvoreno, terase koje su otvorene skoro pa prazne, lezaljki na plazama NEMA.
Meni je ovo bilo rajski, mada znam da ce nam svima u Cg do i faktura za ovaj raj.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Author

Na poslu nam drnda radio i danas su išle ovako vesti na 202

prvo je bilo da se u Grčku može ući samo na Evzoniju, kroz Makedoniju tranzit

Posle je bilo da ne može u Grčku kroz Makedoniju ali može kroz Bugarsku

Poslednje što sam čuo je da ne može ni kroz Bugarsku.

On 15. 6. 2020. at 16:28, milfisland said:

Nema veze sa Grckom, al ajde da napisem kratko kako je u CG.
Proveo vikend u 4* hotelu polupansion 33€ per capita, za dvije djece free.
Petak hotel poluprazan u subotu se napunio mahom Pidgoricani i par seminara.
Plaza rasiris se na 20m sa svake strane nema nikog. Bazen lagano se madju lezaljke i kad je “guzva”. Uvece malac divlja trotinetom po setalistu gdje je obicno guzva.
Stvarno je bilo uzivanje uz dan do 21h, zalazak sunca u 20h.
Hrana, modifikovani svedski stolovi, gdje ti osoblje stavlja u tanjir i dodaje. Pola lokala nije otvoreno, terase koje su otvorene skoro pa prazne, lezaljki na plazama NEMA.
Meni je ovo bilo rajski, mada znam da ce nam svima u Cg do i faktura za ovaj raj.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kad vec svejedno placas bar si ga iskoristio.

On 15. 6. 2020. at 15:27, SNARC said:

Evo gledao bas..lik sa detetom od devet meseci, krenuo da saceka otvaranje granice i ode na more.

Moj Uros ima devet meseci i pre bih sebe za dupe ujeo nego krenuo negde sa detetom dok nije sve full provereno.

Srbi u kombinaciji sa alkoholom, oruzjem ili primorjem cine uvek mucnu i odurnu pricu.

Haha, kaze budala "ovde ima starih, bolesnih i male dece".

Bravo kralju!

I trazi hitnu reakciju srpskog ministarstva unutrasnjih (wtf?) poslova... na granici izmedju Bugarske i Grcke... 

E pa druze, ako ti Neša iz Beograda ne pomogne, nece niko.

Inace, ljudi su masovno krenuli da putuju - juce se na Horgosu cekalo vise od 5 sati na izlazak iz Srbije.

(mada to uglavnom nije turizam, vec idu da rade)

On 15. 6. 2020. at 17:24, Djuro said:

Bravo kralju!

I trazi hitnu reakciju srpskog ministarstva unutrasnjih (wtf?) poslova... na granici izmedju Bugarske i Grcke... 

E pa druze, ako ti Neša iz Beograda ne pomogne, nece niko.

Dao bih im ja hitnu reakciju. Malo od MUP-a u formi zatvora, malo od socijalnih sluzbi u formi krivicne prijave zbog svesnog dovodjenja dece u zdravstvenu opasnost. Pa. pizda vam materina glupa i neodgovorna.

"Ima nas sve više i više na granici. Ljudi su u očaju", naveo je Milanović.

I ovaj lažni zaštitnik građana:

Kako se navodi u saopštenju, Pašalić je potom zamolio kolege ombudsmane u Bugarskoj i Grčkoj i našu ambasadu u Atini, da u skladu sa svojim nadležnostima, hitno reaguju i pomognu ovoj grupi građana, u kojoj se nalaze i roditelji sa bebama.

Meni ovde nešto izmiče: što ne priznaju da su ispali budale, okrenu se i vrate se nazad kako su i došli?

On 15. 6. 2020. at 17:24, Djuro said:

Bravo kralju!

nathan fielder GIF

Danas stvarno svašta može da bude prva vijest na N1 i Novoj.

chekaj oni i sad sede na granici i chekaju?

Valjda ne mogu da urade polukružno :blink:

• Author

Republika neće valjda. Ali, dobro, vredi probati.

"ZBOGOM GRČKA ZAUVEK" Ispovest turiste koji je uzalud prešao 1.600 kilometara: Bili smo im verni u najtežim vremenima, a evo kako nam vraćaju

:lolol:

evo kako nam vracaju!!! :mad:

On 15. 6. 2020. at 17:44, gospa buba said:

chekaj oni i sad sede na granici i chekaju?

IGOR MILANOVIĆ SA GRČKE GRANICE ZA KURIR: Oko 200 Srba čeka satima na suncu s decom u automobilima

sad je vec izvesno? mislim generalno, da nas ni hrvatska nece pustati. znaju svi vise od nas kakvo je stanje i kakvo ce tek biti ovde.

kme

Background Picker
Customize Layout