June 15, 20204 yr On 15. 6. 2020. at 15:27, SNARC said: Evo gledao bas..lik sa detetom od devet meseci, krenuo da saceka otvaranje granice i ode na more. деветн''есте, деветн''есте, ковид ударијо, двајесте, двајесте, Србин победиојо.
June 15, 20204 yr Nema veze sa Grckom, al ajde da napisem kratko kako je u CG.Proveo vikend u 4* hotelu polupansion 33€ per capita, za dvije djece free.Petak hotel poluprazan u subotu se napunio mahom Pidgoricani i par seminara.Plaza rasiris se na 20m sa svake strane nema nikog. Bazen lagano se madju lezaljke i kad je “guzva”. Uvece malac divlja trotinetom po setalistu gdje je obicno guzva.Stvarno je bilo uzivanje uz dan do 21h, zalazak sunca u 20h.Hrana, modifikovani svedski stolovi, gdje ti osoblje stavlja u tanjir i dodaje. Pola lokala nije otvoreno, terase koje su otvorene skoro pa prazne, lezaljki na plazama NEMA.Meni je ovo bilo rajski, mada znam da ce nam svima u Cg do i faktura za ovaj raj.Sent from my iPhone using Tapatalk
June 15, 20204 yr Author Na poslu nam drnda radio i danas su išle ovako vesti na 202 prvo je bilo da se u Grčku može ući samo na Evzoniju, kroz Makedoniju tranzit Posle je bilo da ne može u Grčku kroz Makedoniju ali može kroz Bugarsku Poslednje što sam čuo je da ne može ni kroz Bugarsku.
June 15, 20204 yr On 15. 6. 2020. at 16:28, milfisland said: Nema veze sa Grckom, al ajde da napisem kratko kako je u CG. Proveo vikend u 4* hotelu polupansion 33€ per capita, za dvije djece free. Petak hotel poluprazan u subotu se napunio mahom Pidgoricani i par seminara. Plaza rasiris se na 20m sa svake strane nema nikog. Bazen lagano se madju lezaljke i kad je “guzva”. Uvece malac divlja trotinetom po setalistu gdje je obicno guzva. Stvarno je bilo uzivanje uz dan do 21h, zalazak sunca u 20h. Hrana, modifikovani svedski stolovi, gdje ti osoblje stavlja u tanjir i dodaje. Pola lokala nije otvoreno, terase koje su otvorene skoro pa prazne, lezaljki na plazama NEMA. Meni je ovo bilo rajski, mada znam da ce nam svima u Cg do i faktura za ovaj raj. Sent from my iPhone using Tapatalk Kad vec svejedno placas bar si ga iskoristio.
June 15, 20204 yr On 15. 6. 2020. at 15:27, SNARC said: Evo gledao bas..lik sa detetom od devet meseci, krenuo da saceka otvaranje granice i ode na more. Moj Uros ima devet meseci i pre bih sebe za dupe ujeo nego krenuo negde sa detetom dok nije sve full provereno. Srbi u kombinaciji sa alkoholom, oruzjem ili primorjem cine uvek mucnu i odurnu pricu. Haha, kaze budala "ovde ima starih, bolesnih i male dece". Bravo kralju! I trazi hitnu reakciju srpskog ministarstva unutrasnjih (wtf?) poslova... na granici izmedju Bugarske i Grcke... E pa druze, ako ti Neša iz Beograda ne pomogne, nece niko.
June 15, 20204 yr Inace, ljudi su masovno krenuli da putuju - juce se na Horgosu cekalo vise od 5 sati na izlazak iz Srbije. (mada to uglavnom nije turizam, vec idu da rade)
June 15, 20204 yr On 15. 6. 2020. at 17:24, Djuro said: Haha, kaze budala "ovde ima starih, bolesnih i male dece". Bravo kralju! I trazi hitnu reakciju srpskog ministarstva unutrasnjih (wtf?) poslova... na granici izmedju Bugarske i Grcke... E pa druze, ako ti Neša iz Beograda ne pomogne, nece niko. Dao bih im ja hitnu reakciju. Malo od MUP-a u formi zatvora, malo od socijalnih sluzbi u formi krivicne prijave zbog svesnog dovodjenja dece u zdravstvenu opasnost. Pa. pizda vam materina glupa i neodgovorna.
June 15, 20204 yr Quote "Ima nas sve više i više na granici. Ljudi su u očaju", naveo je Milanović. I ovaj lažni zaštitnik građana: Quote Kako se navodi u saopštenju, Pašalić je potom zamolio kolege ombudsmane u Bugarskoj i Grčkoj i našu ambasadu u Atini, da u skladu sa svojim nadležnostima, hitno reaguju i pomognu ovoj grupi građana, u kojoj se nalaze i roditelji sa bebama. Meni ovde nešto izmiče: što ne priznaju da su ispali budale, okrenu se i vrate se nazad kako su i došli?
June 15, 20204 yr On 15. 6. 2020. at 17:24, Djuro said: Haha, kaze budala "ovde ima starih, bolesnih i male dece". Bravo kralju! I trazi hitnu reakciju srpskog ministarstva unutrasnjih (wtf?) poslova... na granici izmedju Bugarske i Grcke...
June 15, 20204 yr Quote "ZBOGOM GRČKA ZAUVEK" Ispovest turiste koji je uzalud prešao 1.600 kilometara: Bili smo im verni u najtežim vremenima, a evo kako nam vraćaju evo kako nam vracaju!!!
June 15, 20204 yr On 15. 6. 2020. at 17:44, gospa buba said: chekaj oni i sad sede na granici i chekaju? Quote IGOR MILANOVIĆ SA GRČKE GRANICE ZA KURIR: Oko 200 Srba čeka satima na suncu s decom u automobilima sad je vec izvesno? mislim generalno, da nas ni hrvatska nece pustati. znaju svi vise od nas kakvo je stanje i kakvo ce tek biti ovde. kme