May 4, 20205 yr i ja cu do mojih u bastu, al od cetvrtka, da bi mogli da se zapijemo malo duze od 18h ne bajinu, nego samo bashtu, necu ulaziti u kucu Edited May 4, 20205 yr by Tsai
May 5, 20205 yr Predvidjanja za kraj pandemije, pod uslovom da ne dodje do drugog talasa. i Spanija Edited May 5, 20205 yr by Lancia
May 5, 20205 yr 5 hours ago, Lancia said: Predvidjanja za kraj pandemije, pod uslovom da ne dodje do drugog talasa. Mi smo do pre neki dan pratili krivu, ali sad postali prvaci Evrope
May 5, 20205 yr Just now, jms_uk said: Mi smo do pre neki dan pratili krivu, ali sad postali prvaci Evrope Kakve su sad mere kod vas?
May 5, 20205 yr 6 minutes ago, ordi said: bila sam danas kod frizera nakon dva meseca blago tebi! i ja ću uskoro. mislila sam da moju frizuru niko ne može da zajebe, šiša se ravno i jednostavno i realno govoreći ni nije frizura nego duga kosa. e pa može. ja.
May 5, 20205 yr 2 minutes ago, Lancia said: Kakve su sad mere kod vas? I dalje iste - u nedelju treba da nam BoJo predstavi 'plan'.
May 5, 20205 yr 19 minutes ago, Delija67 said: Ja sam bio u kafani Ja sa razneo juče u kafani...Brzinski od pola 4 do 6...
May 5, 20205 yr I ja bio u nekoj bašti danas. Sve po propisu, lik je čak na svaki sto stavio po flašicu sredstva za dezinfekciju ruku.